اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو روان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تابلو روان

تو این کتاب نوشته 40تا50تا ستون ولی خوب فکر کنم سطر هم مهمه!
    من تو این موضوع تجربه ندارم البته خیلی دوست داشتم درست کنم ولی تو proteusهر چی کلنجار رفتم جواب نداد منم بی خیال شدم
    دو صفحه این کتاب که درمورد این موضوع هست رو براتون میذارم شاید کمکی کرد (درایور اسکنرم نصب نبود ازشون عکس گرفتم اگه خوانا نیست بگین تا اسکن کنم)
    ولی خوب دوستانی که تجربه عملی اینکار رو دارن بهتر می تونن کمک کنند
    http://www.ecapic.ir/image/ECA-100814133751.jpg
    http://www.ecapic.ir/image/ECA-100814134624.jpg
    برای انسان های بزرگ،بن بستی وجود ندارد،چون بر این باورند که:
    یا راهی خواهم یافت ، یا راهی خواهم ساخت...

دیدگاه

بنابراین فکر میکنم اگه منبع 5 ولتی مثل پاور نداشته باشیم بسته به جریان مدار برای تامین جریان بافرها باید از چند تا 7805 استفاده کنیم

دیدگاه

من سازنده تابلو روان هستم، تا حال هم به مشکل تغذیه بر نخوردم، از مدار فرمان 12 ولتی 3 آمپری استفاده میکنم، پیاده سازی ال ای دی هم روی تخته سه لایه انجام میدم به همون روشی که آقای مهری گفتن، شابلون این ال ای دی ها رو با آلتیوم میکشم و پلات میگیرم، بعد اونو رو تخته میچسبونم و سوراخکاری میکنم، بعد ال ای دی ها رو نصب میکنم :nice:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط parsa921
          من سازنده تابلو روان هستم، تا حال هم به مشکل تغذیه بر نخوردم، از مدار فرمان 12 ولتی 3 آمپری استفاده میکنم، پیاده سازی ال ای دی هم روی تخته سه لایه انجام میدم به همون روشی که آقای مهری گفتن، شابلون این ال ای دی ها رو با آلتیوم میکشم و پلات میگیرم، بعد اونو رو تخته میچسبونم و سوراخکاری میکنم، بعد ال ای دی ها رو نصب میکنم :nice:
          میشه در مورد "مدار فرمان" بیشتر توضیح بدین؟
          ضمنا منظورتون از تخته 3لابه چیه؟
          میشه روش کارتون رو کاملتر توضیح بدین لطفا؟
          ممنون میشم. :rolleyes:
          کار بسیار ظریفی است که انسانی را ببخشیم، بی آنکه ارزشش را در نظر خود او و خودمان پایین بیاوریم

دیدگاه

منظورم از مدار فرمان همون مداریه که به ال ای دی ها وصل میشه (سطر و ستون) تا ال ای دی ها رو روشن و خاموش کنه، تخته سه لا هم تو همه نجاری ها موجود هستش!!!

اینم یه نمونه عکس دفرمه شده برای شابلون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X