اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت ولتمتر ac با avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت ولتمتر ac با avr

دوستان چند وقته که دارم روی ساخت یک ولت متر ac دیجیتال کار میکنم.
    از دوستان میخوام که کمک کنن تا بتونم با دقت بالا این ولت متر رو بسازم
    از اینجا شروع میکنم که ابتدا برق ورودی شهر رو پس از عبور از یک خازن 1u 400v به یک ترانس 600 به 600 (یک به یک) از مدار خودم ایزوله کردم
    ابتدا از یکسو ساز دیودی در خروجی ترانس استفاده کردم ولی افت ولتاژ و خطای بسیاری داشت.ناچار شدم که از یکسو ساز پ امپ استفاده کنم ولی اون هم مقدار پیک رو بهم نشون میده و RMS رو نشون نمیده. میدونم که مقدار پیک تقسیم بر رادیکال 2 میشه مقدار rms ولی دقت کار باز هم پایینه(یه چیزی در حد 2 ولت اختلاف دارم).
    تازه بدست اوردن یک فرمول که بشه ورودی رو از روی خروچی تعیین کرد خیلی سخته چون اینجا هم ترانس داریم هم خازن هم یکسو ساز
    استانید اگر نظری دارند راهنمایی کنن.
    خواهش دارم نگین که "داخل سایت سرچ کن چیزای به درد بخوری پیدا میشه" چون من سرچ کردم و چیزی نبود. اگر هست لینک رو خودتون اعلام کنید

پاسخ : ساخت ولتمتر ac با avr

سلام
    میتونی ابتدا برق شهر رو با یک مدار مقسم ولتاژ "دقیق"کم کنی بعد از اون
    از یک ای سی آنالوگ به دیجیتال استفاده کنی و سطح پیک ولتاژ رو به دست بیاری و بعد از اون مقدار
    خروجی ای سی رو با استفاده از میکرو بخونی و با ضرب نسبت افت مقاومت ولتاژ رو به دست بیاری
    دلیل استفاده از ای سی آنالوگ به دیجیتال اینه که هم خیلی دقیقه و هم میتونه ولتاژ متناوب رو هم اندازه بگیره :bye

دیدگاه

7107 آی سی مخصوص ولت متره ( مستقیما رو 4 تا سون سگمنت خروجی میده ) قیمتش 700 تومنه اولا بی خیال avr شو (بشو)
      ثانیا اندازه گیری acآ‌ رو معمولا مقدار اسمی یا میان گین رو در نظر می گیرن که 0.7 برابر پیک ولتاز یا جریانه
      تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
      داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

اولا بی خیال avr شو (بشو)
        منم موافقم، چون که الان قیمت یه ولت متر وضایی رو داره!!!

توی تمام مولتی مترها از روش تقسیم ولتاژ (مقاومتی - خازنی) و (مقاومتی - مقاومتی) استفاده شده. البته روش سویچ کردن (همون T) هم که......
        تشکر لازم نیست!

دیدگاه

ممنونم از اینکه پاسخ دادید. این پروژ فقط یک ولت متر نیست که بتونم avr رو بزارم کنار و از icl7107 استفاده کنم .پس ناچارم که از همون avr استفاده کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saman1366
            سلام
            میتونی ابتدا برق شهر رو با یک مدار مقسم ولتاژ "دقیق"کم کنی بعد از اون
            از یک ای سی آنالوگ به دیجیتال استفاده کنی و سطح پیک ولتاژ رو به دست بیاری و بعد از اون مقدار
            خروجی ای سی رو با استفاده از میکرو بخونی و با ضرب نسبت افت مقاومت ولتاژ رو به دست بیاری
            دلیل استفاده از ای سی آنالوگ به دیجیتال اینه که هم خیلی دقیقه و هم میتونه ولتاژ متناوب رو هم اندازه بگیره :bye
            اگر اینکارو بکنم گراند مدار با برق ورودی شهر یکی میشه و غیر از مسائلی مثل نویز خطر هم داره.راه خاصی برای ایزوله کردن گراند دارین؟
            با تقسیم مقاومتی هم خیلی تلفات و حرارت داریم.مقاومت با توان خیلی بالا نیازه.
            کسی نظری نداره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط paymank
              اگر اینکارو بکنم گراند مدار با برق ورودی شهر یکی میشه و غیر از مسائلی مثل نویز خطر هم داره.راه خاصی برای ایزوله کردن گراند دارین؟
              برای ایزوله کردن سیگنال های آنالوگ می توانید از اپتوکوپلرهای آنالوگ استفاده کنید.

نوشته اصلی توسط paymank
              با تقسیم مقاومتی هم خیلی تلفات و حرارت داریم.مقاومت با توان خیلی بالا نیازه.
              این مطلب لزوما صحیح نیست و اگر جریان کشی پائین باشد، تلفات حرارتی زیادی تولید نمی شود و می توان از مقاومت هایی با مقدار بزرگ استفاده کرد.
              اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
              دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
              برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
              وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
              قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
              اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
              ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

از ترانس ولتاژ استفاده کن،البته خودم هنوز کار نکردم :biggrin:

دیدگاه

[quote author=طراح link=topic=42870.msg214344#msg214344 date=1282466652]
                  برای ایزوله کردن سیگنال های آنالوگ می توانید از اپتوکوپلرهای آنالوگ استفاده کنید.

مرسی از اینکه کمک کردین. مدار خاصی برای اینکار دارین که برام عکسش رو بزارین؟یک شماره اپتوکوپلر آنالوگ رو بهم بگین تا دیتاشیتش رو بخونم.
                  من قبلا با op521 رو دیدم که برای خط تلفن استفاده میشه .آیا میشه از اون استفاده کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط طراح
                    مرسی از اینکه کمک کردین. مدار خاصی برای اینکار دارین که برام عکسش رو بزارین؟یک شماره اپتوکوپلر آنالوگ رو بهم بگین تا دیتاشیتش رو بخونم.
                    من قبلا با op521 رو دیدم که برای خط تلفن استفاده میشه .آیا میشه از اون استفاده کرد؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X