اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو LED

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تابلو LED

سلام دوستان
    دوباره مزاحم شدم
    می خواستم کمکم کنید و فایل زیر رو یه نگاه بندازید وبگید که
    با 74HC573 چه جوری یه نوشته رو بین ماتریسها حرکت بدم
    راستش من که هر کاری کردم نشد یعنی بلد نیستم ولی با کمک شما میشه
    http://www.4shared.com/file/nr-c_6HQ/SCROLLING_LED.html
    مممممممنونم...
    دنیا آنقدر وسیع است که برای همه مخلوقات جا هست. به جای آن که جای کسی را بگیرید، تلاش کنید جای واقعی خودتان را بیابید.

پاسخ : تابلو LED

سلام
    دوستان کمک کنید می دونم سوالم ابتدایی
    ممنون می شم
    دنیا آنقدر وسیع است که برای همه مخلوقات جا هست. به جای آن که جای کسی را بگیرید، تلاش کنید جای واقعی خودتان را بیابید.

دیدگاه

سلام دوست عزیز
      به عنوان مثال شما برای ساخت تابلو روان (16*pixel 8) با دات ماتریکس میتونین از آیسی های زیر استفاده کنید:
      74154: 4Line to 16-Line Decoders/Demultiplexers
      همانطور که از اسم این آیسی مشخصه این آیسی در مداراتی استفاده میشه که بخوایم 4 تا ورودی رو رمز گشایی کنیم.
      طبق جدول منطقی زیر:

همینطور که میبینی ما میتونیم با دادن 4 بیت آدرس (توسط میکرو ویا ...) به ورودی آیسی طبق جدول منطقی خروجی دریافت کنیم.
      پس این آیسی میتونه برای ستون های دات ماتریکس (16*pixel 8) استفاده بشه.

74573: Octal D-type transparent latch; 3-state

طرز کار این آیسی هم طوری که اگر ورودیش یک بشه در صورتی که پایه LE یک باشه خروجیش یک میشه و حالت خروجی تا زمانی که پایه LE صفر نشه ، یک باقی میمونه یعنی همونطور که از اسمش پیداست یک آیسی قفل شونده است و حالت خروجی رو برای ما نگهمیداره.
      اما اگه به آیسی نگاه کنی میبینی که دارای 8 ورودی و 8 خروجیه، پس ما میتونیم 8 خروجی این ایسی رو به 8 سطر دات ماتریکس (16*pixel 8) بدیم.

دیدگاه

اما چه جوری یک فونت طراحی کنیم؟
        و چگونه اون فونت رو به هر سمتی خواستیم منتقل کنیم؟

همونطور که میدونی عملکرد ماتریس بر پایه سطر و ستونه پس شما میتونی فونت دلخواهتو با هر میکرو کنترلری که آشنایی داری طراحی کنی و خروجیه آدرس فونت طراحی شده رو به ورودی آیسی 74573 بدی.
        و برای منتقل کردن فونت هم میتونی از آیسی 74154 استفاده کنی.
        برای اینکار باید 4bit آدرس متغییر به ورودی آیسی 74154 بفرستی این باعث میشه که بیت های آدرست به هر طرف خواستی منتقل بشه.
        موفق باشی

دیدگاه

سلام دوست عزیز ممنون که جواب دادی
          تا اینجای که فرمودید درست اما من می خوام با همین 74573 کار کنم
          ومنظورم این که چه جوری توی برنامه 74573 رو راه بندازم من می خوام
          وقتی نوشته از ماتریس اولی حرکت کرد به ماتریس دومی بره به همین ترتیب به
          سومی والی اخر
          ممنون میشوم که با codevision این کار را بکنید سایت لاچیینی رونگاه کردم زیاد سرم
          نشد بیسیک بلد نیستم
          مممممممنون

دیدگاه

سلام
            آره میشه با 74573 این کارو انجام داد.
            اگه از دات ماتریکس 8*8 استفاده میکنی باید یک آیسی برای سطر و یک آیسی برای ستون بذاری
            زبان برنامه نویسی زیاد مهم نیست اون چیزی که مهمه اینه که تو بتونی فونت بسازی.

دیدگاه

عزیز شماتیکت رو دیدم، الان شما ماتریس 7 در 15 داری، اول باید اندازه عکسی که قراره نمایش بدی رو 7 در 15 پیکسل بسازی و بعد نمایش بدی، تو این حالت عکس مورد نظر بصورت ثابت نمایش داده میشه، حالا برای اینکه حرکتش بدی باید یه متغیر تعریف کنی برای آدرس شروع LOOKUP TABLE ،حالا با هر بار ریفرش کردن باید مقدار این متغیر رو افزایش بدی ، وقتی این کار رو انجام دادی تصویرت شروع میکنه به حرکت، موفق باشی

دیدگاه

سلام به جمع اساتید
                ببخشید وارد بحستون میشم
                ولی میشه دربرهی این LOOKUP TABLE بیشتر توضیح بدید
                نه که من تازه کارم :read: :read: :read:
                قندیل، تندیس قطره هایی است که تسلیم جاذبه زمین نشدند. "چگوآرا"

دیدگاه

با درود . . .
                  به اینجا یه سر بزنید شاید کمکتون کنه:
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=26542.0

حیف وقت نشد دیگه ادامش بدیم
                  درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                  بدرود . . .

دیدگاه

سلام
                    دوستان عزیز من پروژم تابلو روان بوده برا همین پایان نامه رو در اختیارتون قرار می دهم . تو این پایان نامه از الفبا شروع کردم تا اتصال کیبورد به میکرو . امید وارم به دردتون بخوره
                    https://rapidshare.com/files/2216371...e2.taghavi.rar
                    آنکس که بداند و بداند که بداند /، اسب شرف از گنبد گردون بجهاند
                    آنکس که بداند و نداند که بداند / ، بیدارش نمایید که بسی خفته نماند
                    آنکس که نداند و بداند که نداند / ، لنگان خرک خویش به مقصد برساند
                    آنکس که نداند و نداند که نداند / ، در جهل مرکب ابدالدهر بماند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط king_of_hearts90
                      سلام
                      دوستان عزیز من پروژم تابلو روان بوده برا همین پایان نامه رو در اختیارتون قرار می دهم . تو این پایان نامه از الفبا شروع کردم تا اتصال کیبورد به میکرو . امید وارم به دردتون بخوره
                      https://rapidshare.com/files/2216371...e2.taghavi.rar
                      سلام آقا دانلود نمیشه
                      مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

عزیزم من دوباره امتحانش کردم دانلود شد . بازم امتحان کن. مشکلش دقیقا چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط king_of_hearts90
                          عزیزم من دوباره امتحانش کردم دانلود شد . بازم امتحان کن. مشکلش دقیقا چیه؟
                          قربونت بشم دانلود نیشه روی دانلود که کلیک میکنی اصلا هیچی باز نمیشه و این که صفحه مدام مثل اینکه رفرش بشه این شکلی میشه . اگر بتونید توی یک سایت بهتر پلود کنید مثل پرشین گیگ هیچ مشکلی پیش نمیاد توی دانلود
                          با سپاس
                          مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

عزیزم بیا اینم لینک پرشین گیگ . انشالاه دانلود بشه
                            http://www.persiangig.com/pages/down...e2.taghavi.rar

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X