اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی LCD N96 (رنگی با وضوح 240*320)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : راه اندازی LCD N96 (رنگی با وضوح 240*320)

نوشته اصلی توسط hero.seller17
    باشه الان نگاه میکنم.
    الان دوباره مدار اقای ایمانی فر را بستم یه چیز عجیب دیدم.در لحظه ی وصل تغذیه بک لایت روشنه اما شدت نورش کم و زیاد میشه یه چیزی فک کنم تو مایه های تغییرر رنگ میخواد بده ولی نمیتونه!
    فقط شدتش کم و زیاد میشه به نظرم این اتفاقی رخ نداده.شما نظرت چییه؟! :eek:
    به پایه ی ریست میکرو اینارو وصل کنید (اون کلید الزامی نیست)
    ایندفه با باتری چک کنید
    1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
    من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
    !Electronic On! Programming On
    هوشمندانه سوال بپرسیم!
    http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

پاسخ : راه اندازی LCD N96 (رنگی با وضوح 240*320)

با سلام
      میکروتون چیه؟اگر smd باشه ممکنه لحیم سردی باشه
      چک کنید که فیوز بیتهای jtag یا اگر مگا 64 فیوز بیت M103 را غیرفعال کرده باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط زوار
        با سلام
        میکروتون چیه؟اگر smd باشه ممکنه لحیم سردی باشه
        چک کنید که فیوز بیتهای jtag یا اگر مگا 64 فیوز بیت M103 را غیرفعال کرده باشید
        سلام
        ایشون گفتند که با مگا 32 کار میکنن و فیوز بیت جتگ رو 1 یا همون غیرفعال کردند.
        لطفا پست هارو با دقت بیشتر مطالعه کنید
        هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : راه اندازی LCD N96 (رنگی با وضوح 240*320)

نوشته اصلی توسط Mahan.Rafiee
          به پایه ی ریست میکرو اینارو وصل کنید (اون کلید الزامی نیست)
          ایندفه با باتری چک کنید
          یک مدار ریست بستم یک مقامت 10 کیلو و یک خازن 100 نانو.بازمممممممممممممم نشد :angry: :angry: :angry:
          من پایه های d10 ta d17 را دادم پورت A .درسته دیگه؟ ؟
          دقیقا مدار و برنامه اقای ایمانی فر را بستم.....

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : راه اندازی LCD N96 (رنگی با وضوح 240*320)

یک مدار ریست بستم یک مقامت 10 کیلو و یک خازن 100 نانو.بازمممممممممممممم نشد :angry: :angry: :angry:
            من پایه های d10 ta d17 را دادم پورت A .درسته دیگه؟ ؟
            دقیقا مدار و برنامه اقای ایمانی فر را بستم.....
            بله درست زدید
            فک کنم مشکل از کرک کامپایلره!
            اینو نصب کنید و کامپایل کنید:http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=96067.0
            هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : پاسخ : راه اندازی LCD N96 (رنگی با وضوح 240*320)

بله درست زدید
              فک کنم مشکل از کرک کامپایلره!
              اینو نصب کنید و کامپایل کنید:http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=96067.0
              راستش فک نمیکنم چون تازه دیروز عوضش کردم کامپایلر قبلب نسخه evaluation بود و ایراد داشت .اینو فک کنم از picpars.com گرفتم ورژن 2.05.3 هست .راستش خیلی اذیتم کرد عصر میام یه glcd میبندم .ایشالا که کار کنه... :redface:

دیدگاه

راستش فک نمیکنم چون تازه دیروز عوضش کردم کامپایلر قبلب نسخه evaluation بود و ایراد داشت .اینو فک کنم از picpars.com گرفتم ورژن 2.05.3 هست .راستش خیلی اذیتم کرد عصر میام یه glcd میبندم .ایشالا که کار کنه... :redface:
                یعنی بیخیال n96شدی؟
                هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

یعنی بیخیال n96شدی؟
                  راستش اینو واسه یه پروژه میخوام وقتش کمه نمیتونم همه ی وقتمو بزارم.هنوز glcd را نبستم فقط خداکنه اون جواب بده.
                  سر فرصت میرم سراغ n96
                  دست همه ی کسایی که راهنمایی کردن درد نکنه.به زودی باز برمیگردم :redface: :icon_razz:

دیدگاه

سلام دوستان ....حداقل بعد از چند وقت الان خبر خوب اینه که با تک استارت glcd روی برد سوراخداری که واسه همون lcd n96 زده بودم راه افتاد .اتفاقا از عمد پایه های کنترل را portc گذاشتم و با اولین پروگرام کردن ic راه افتاد :applause: :biggrin:. فقط چون lcd و بورد از هم جدا هستن و با فلت به هم وصل شدن گاهی به خاطر همین فلت ها پرش تصویر دارم.
                    من بیشتر دنبال عیب یابی همون n96 هستم .با این کار چند نتیجه گرفتم:1- دستم بشکنه طرف جنس چینی نرم :NO: (اگر مجبور شدید برید)
                    2-شکی که از بابت پروگرامر هاتل و portc و jtag و کریستال و نویز داشتم برطرف شد
                    اگر تونستم باز روش کار میکنم ببینم میتونم بفهمم چه مشکلی داشت یا نه..... :read:

دیدگاه

سلام دوستان
                      .ایا کسی تاحالا با توابع خود کدویژن (2.05.3) برای glcd تونسته عکس نمایش بده؟
                      ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارید کمکم کنید.با تشکر :read:

دیدگاه

آقا من یه تاپیک در رابطه با سرعت این lcd زدم.
                        با این که تو بخش آرمه ولی بیربط نیست.
                        یه نگاه بندازین ببینین حرفام درسته؟ اگه درسته میشه بهینه سازی های زیادی داشت.
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=96114.0

دیدگاه

پاسخ : راه اندازی LCD N96 (رنگی با وضوح 244*320)

نوشته اصلی توسط علی ایمانی فر
                          این هم یک مثال:
                          http://elec87.persiangig.com/Example.rar
                          سلام به همه دوستان و مهندس ایمانی فر

من این السیدی رو راش انداختم با مگا32 ولی با این مثالی که قرار دادین نتونستم تصویر رو نشون بدم البته مقاله ایشونم خوندم ولی کدویژن برای تابع نمایش عکس ارور میده!!
                          ای کاش دوستان لطف کنن یه فایل کامل وعملی در کد ویژن برای نمایش عکس قرار بدن(داخل این فایل پیوست 2تا فایل تست و picture فقط بود که با ارورهای کدویژن مواجه شدم!!) بسیار ممنون میشم.

دیدگاه

پاسخ : راه اندازی LCD N96 (رنگی با وضوح 244*320)

نوشته اصلی توسط fbehzadi
                            سلام به همه دوستان و مهندس ایمانی فر

من این السیدی رو راش انداختم با مگا32 ولی با این مثالی که قرار دادین نتونستم تصویر رو نشون بدم البته مقاله ایشونم خوندم ولی کدویژن برای تابع نمایش عکس ارور میده!!
                            ای کاش دوستان لطف کنن یه فایل کامل وعملی در کد ویژن برای نمایش عکس قرار بدن(داخل این فایل پیوست 2تا فایل تست و picture فقط بود که با ارورهای کدویژن مواجه شدم!!) بسیار ممنون میشم.
                            سلام مجدد
                            از دوستان کسی نیست کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فایل پروژه روهم ساختم با همین مثال ولی کدویژن تعداد زیادی ارور میده!!!!

دیدگاه

سلام
                              درایوری برای STM32f407 برای این ال سی دی ها پیدا می شه یا نه ؟
                              مرسی

دیدگاه

اقا من یه ال سی دی رنگی 320 240 که برای ام پی فور هست رو دارم توی دیتاشیتش چیزی در مورد رجیستری ننوشته کسی کار کرده با این مدل؟
                                خوبیش اینه که هم spi داره هم بصورت دیتای 8 بیتی میتونی دستورات رو بش بدی امکانش هست کدهای هگزای ال سی دی ان 96 توی این مدل هم یکی باشه؟
                                اینم لینکش model: td036thea1

http://www.rennes.supelec.fr/ren/fi/seri/ftp/fpga/altera/de2_kit/modules/module_LCD/TD036THEA1Product%20Spec%20V0.03.pdf

راستی مفهوم کلمه dummy توی دیتا شیت چیه؟
                                و اینکه توی دیتا شیت سه راه مختلف برای ارسال دیتا به ال سی دی وجود داره درسته ؟ یا باید سه تا دیتا رو حتما بفرستیم؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X