یعنی می گین که مشکل از سخت افزاری spiاست وباید نرم افزاری پیکر بندی کنم
Const Cmmc_soft رو 1 کن
تو قسمت Start of Section for Soft-SPI ، پین های موردنظر رو تغییر بده
سلام آقا بهزاد گل
منم تازه دارم رو mmc کار میکنم و کلا هرچی که شما نوشتین رو دیدم و چندتاشون رو دوستان تو سایت های دیگه زده بودن رو دیدم ولی زیاد متوجه نمیشم یه راهی وجود داره بهتر موضوع رو درک کرد. من کارای که می خوام انجام بدم به این صورتکه من میخوام دوتا میکرو رو با هم اتصال داده که یکی master و دیگری slave باشه . میکروی slave بنا به کد دریافت شد بره فایل مورد نظر رو از حافظه بخونه و اجرا کنه.
Open Fl For Output As #1
به نظرتون با این دستور , کد گذاشتن برای فایل درس میشه؟
و یکی هم اینکه جطوری اطلاعات رو به mmc بریزم؟ با کامپیوتر میشه اطلاعات رو روش ریخت؟ چون فقط میخوام با میکرو فقط اطلاعت رو بخونم
و یکی هم اینکه
تو بعضی برنامه ها داریم که کاربرد اینا چیه و چطوری این اعداد رو میدن بر چه حسابی اینارو جای گذاری میکنند؟
$swstack = 64
بیشتر مشکلانتی در کار با این کتابخونه ناشی میشه مربوط به مطلبیه که شاید بیش از 10 بار در همین انجمن ها توضیح دادم...
کارت های حافظه اصولا ساختاری دارن که باید بلافاصله پس از اتصال تغذیه Init بشن یعنی مقدار دهی بشن...
خوب بعضی از کارت ها و میکرو ها با این کتابخونه خوب جواب میده ولی بعضی نه؟؟؟
حالا باید چی کار کنید؟
بیاین توسط یه ترانزیستور جریان بالا مثلا BD139 با MMC مثل یک رله برخورد کنید به طوری که تا قبل از اینکلود فایل کانفیگ MMC این رله قطع باشه...
و قبل از دستور اینکلود بیایید این رله رو وصل کنید. فقط دقت کنید که حداقل روی پایه ی + کارت حافظه حتما 3.3 ولت با خطای 0.3 وجود داشته باشه چون
خود ترانزیستور هم یه افت 0.7 داره.
این راز کار با این کتابخونه به راحتیه آب خوردنه.
یا علی.
سلام
شما را به خدا کمک کنید
من یه برنامه از اینترنت دانلود کردم که با مموری و atmega32 انجام شده بود توی پروتئوس هم جواب میده.من اون رو با atmega64 fsjl می خوام از مد نرم افزاری spi استفاده کنم.پایه های مربوط به spi نرم افزاری رو به ترتیبی که توی config_mmc مشاهده می فرمایید به میکرو متصل می کنم ولی متاسفانه وقتی که می خواهد drivecheck کند می نویسه مموری داخل نیست.ضمنا از کارت sd یک گیگ استفاده می کنم.
از شما خواهش می کنم یه نگاهی به برنامه و config_mmc بندازید ببینید مشکل کجاست
مدار رو چند بار چک کردم و تقریبا مطمئن هستم درسته
میگن نیازی نیست که config_mmc رو کامپایل کرد ولی فایل اصلی(دانلودی) رو که کامپایل کردم بدون خطا بود اما مال خودم که برای atmega64 تنظیمش کردم خطا میده
تمنا می کنم کمک کنید
http://uplod.ir/yj7zl1e8f5rw/mmc_request.rar.htm
دیدگاه