اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کدهای MMC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کدهای MMC

نوشته اصلی توسط shahinbahari
    با avr میشه به صورت spi از مموری استاده کرد.تو این حالت دیگه نیازی به درگیری با دستورات آدرس دهی یا خوندن و نوشتن متوالی نیست.مهمترین دستورات تو این حالت این ها هستند:
    cmd0 =برای ریست کردن کارت.( go to idle state)
    cmd1 =برای پیکر بندی کارت
    cmd16 =برای تعیین طول هر بلوک
    cmd17= خوندن یه بلوک از کارت
    cmd24 =نوشتن یک بلوک روی کارت
    cmd59 =غیر فعال کردن crc در کارت
    بقیه دستورات برای کاربرد های بیشتر هستند اما برای شروع همینا کافی اند.
    می شه یه مثال کوتاه برای این کد ها بذارین مثلا روی lcd حجم mmcرا نشون بده با بیسک
    یادش بخیر یه وقتایی هر روز میومدم اینجا !

دیدگاه

دوست عزیز طریقه ارتباط با MMC و کتابخونه AVR-Dos بیسکام به کرات تو این انجمن مطرح شده و به جواب های کاملی هم رسیده. لطفا کمی جست و جو کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
        دوست عزیز طریقه ارتباط با MMC و کتابخونه AVR-Dos بیسکام به کرات تو این انجمن مطرح شده و به جواب های کاملی هم رسیده. لطفا کمی جست و جو کنید.
        حمید رضا جان مثل اینکه از اول نخوندی ما که نمی خوایم با AVR-Doc راه اندازی کنیم.
        آموزش PIC

دیدگاه

یه کم در مورد cmd17= خوندن یه بلوک از کارت
          cmd24 =نوشتن یک بلوک روی کارت توضیح بدین از دیتا شیت سر در نیاوردم یه کم(کد ها)
          یادش بخیر یه وقتایی هر روز میومدم اینجا !

دیدگاه

آره راست میگه یه کم کمک کنید !!!!خواندن از کارت را تمام کردم ولی در نوشتنش مشکل دارم
            آموزش PIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط milad_arm
              می شه یه مثال کوتاه برای این کد ها بذارین مثلا روی lcd حجم mmcرا نشون بده با بیسک
              برای خوندن حجم کارت باید رجستر CSD رو بخونید و قسمت C_Size رو در K 512 ضرب کنید.این کار برای کارت های SD -SD HC و MMC کمی تفاوت داره که با مراجعه به دیتاشیتش میشه تفاوت ها رو پیدا کرد. :agree:
              من زیاد از بیسیک سر در نمیارم و بیشتر با سی کار میکنم.بهتون پیشنهاد میکنم اگه میخواید زیاد با این چیز ها در گیر نشید از AVR-DOS استفاده کنید.
              نوشته اصلی توسط milad_arm
              یه کم در مورد cmd17= خوندن یه بلوک از کارت
              cmd24 =نوشتن یک بلوک روی کارت توضیح بدین از دیتا شیت سر در نیاوردم یه کم(کد ها)
              برای نوشتن روی کارت اول باید کد این عمل (با رعایت قالب کد) بفرستید.بعد یه متغییر 32 بیتی رو برای کارت میفرستید که توی این متغییر آدرس سکتور مورد نظر هست.بعد از اون نوبت crc هست که به جاش عدد 0x95 رو بفرستید.
              بعد از این ها باید data token برای نوشتن رو بفرستید که مقدارش 0xFE هست.بعد از این کد ها کارت آماده ی دریافت 512 بایت میشه( با فرض این که اندازه ی هر بلوک 512 باشه).در این جا با یه حلقه تعداد بایت ها ی مورد نیاز رو می فرستیم.
              بعد از ارسال دیتا چند بایت 0xFF میفرستیم تا مطمئن بشیم کار کارت تموم شده و ریجستر r1 رو میخونیم.اگه اروری داخلش نبود یعنی کار کامل شده.
              خوندن از کارت هم شبیه به نوشتن هست.
              [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

ممنون . بررسی میکنم. :read:
                آموزش PIC

دیدگاه

من MMC را تمام کرده بودم ولی تو پرتیوس...
                  وقتی در بیرون آزمایش کردم کار نکرد من با رم های sd امتحان کردم oo:
                  آموزش PIC

دیدگاه

اگه کسی مشکل را میدونه بگه. :angry:
                    آموزش PIC

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X