اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یه راهنمایی در ساخت تابلو روان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : یه راهنمایی در ساخت تابلو روان

خارجیش میشه این:
    SPCR=0x58;
    SPSR=0x01;
    با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز
      احمد جان چنتا سوال:
      اول اینکه تو اون عکسی که تو صفحه اول گذاشتی پایه هارو اشتباه نکشیدی؟پایه 11 شیفت رجیستر مربوط به کلاکه و به SCK باید وصل بشه
      دوم میشه توضیح بدی چنتا شیفت رجیستر رو میشه با یه میکرو درایو کرد ؟(منظورم اینه که میکرو جریان چنتا پایه کلاک شیفت رجیستر رو میتونه تامین کنه)
      سوم تا چه فاصله ای میشه شفت رجیسترها رو بست؟چون فرکانس پایه کلاک بالاست تا چند متر نویز نمیگیره؟
      ممنون از کمکت

دیدگاه

دمت دایی جان بابت توجه و نکته بینیت
        جریان ورودی خانواده HC حدود 1 میکروآمپره. جریان خروجی مجاز پورتهای مگا48 هم 20 میلی آمپره که اگه بر هم تقسیم بشن میشه 20000 آی سی 74HC595
        اگه با تئوری خطوط انتقال آشنا باشین می دونید که این قضیه به شکل خط انتقال بستگی داره و نمیشه همینجوری نظر داد. در واقع مشکل اصلا نویز نیست بلکه ناهمنگی تاخیر انتقال پالسه. من تا فاصله 2 مترهم باهاش کار کردم.

دیدگاه

سلام احمد جان
          مرسی از کمکت
          درسته منم فکر میکردم این قضیه تاخیر فقط مال کتاباست تا اینکه یه تابلو با لچ بستم و دیدم پالس لچ کردن اطلاعات هماهنگ با دیتا نمیرسه یعنی خلاصه فاصله میکرو تا لچها رو 20 سانت بیشتر نتونستم بگیرم
          واسه همین مار گزیدگی پرسیدم
          اما اینجا چون فرکانس کلاک پالس هم بالاست و فاصله هم تقریبا زیاد گفتم به احتمال زیاد مشکل نویز روی کلاک هم هست
          راستی فرکانس کلاک SCK مورد استفاده شما چقدر بوده؟
          بازم ممنون از کمکت

دیدگاه

دمت دایی
            فرکانس کلاک من 5 مگاهرتز بود. البته چون کل برد در فاصله بود همه سیگنالها باهم تاخیر داشتند و ناهماهنگی تاخیر وجود نداشت

دیدگاه

با سلام
              از کاربر محترم "ahmadmn" به خاطره اشتراک گذاری اطلاعات مفیدشون تشکر می کنم ..
              اگر تونستن نقشه مدار با 74hc595 و udn2981 رو بزارن ..
              امیدوارم هرجا که باشند،موفق و پیروز باشند.
              باتشکر.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X