اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی در مورد انتخاب سنسور برای میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی در مورد انتخاب سنسور برای میکرو

سلام دوستان.
    من میخوام یه مداری رو طراحی کنم که وقتی یه نفر از یه درب وارد میشه رو تشخیص بده.
    از چه سنسوری استفاده کنم؟

پاسخ : راهنمایی در مورد انتخاب سنسور برای میکرو

با سلام
    راههای متنوعی وجود داره
    میتونی از مادون قرمز در دو طرف در استفاده کنی که موقع ورود کسی باعث میشه نور قطع بشه
    استفاده از سنسور تشخیص حرکت یا PIRکه توی دزدگیرها استفاده می کنند
    با آلتراسونیک هم می تونی این کار رو انجام بدی
    و...

برای کسی که قدرت صبر کردن دارد ، تمام درها باز شدنی است .
    آنچه سرنوشت ما را تعیین می کند ، شرایط زندگی ما نیست بلکه تصمیم های ماست .
    آنتونی رابینز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ardavanzzz
      سلام دوستان.
      من میخوام یه مداری رو طراحی کنم که وقتی یه نفر از یه درب وارد میشه رو تشخیص بده.
      از چه سنسوری استفاده کنم؟
      سلام میتونی مثل ماژول های درب آسانسور یا درب های برقی از سنسور فرستنده گیرنده مادون قرمز اشتفاده کنی.
      ولی خودم چند سال پیش یک کیت گرفته بودم که با فتوسل کال میکرد و بعذ اون را به یک آژیر وصل کرده بودم.
      البته به خاطر دقت بیشتر فتوسل را درون یک لوله مشکی رنگ خودکار قرار دادم تا فقط نور وارد شده از سمت مستقیم به آن برسد.
      وآن را که به سمت یک نور معمولی قرار دادم و وقتی کسی از جلوی آن رد میشد نور به فتوسل قطع میشد وآژیر به صدا در میآمد.
      دقت بالایی هم داشت.
      هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

ممنون از جوابتون.
        در مورد مادون قرمز به نظرم زیاد دقیق نباشه.آخه من الان یه ارتفاع سنج باهاش ساختم که زیاد دقیق کار نمبکنه و نور محیط روش اثر میذاره.
        در مورد pir هم چون یه ناحیه رو پوشش میده نمی دونم چه جوری باید زاویه دیدش رو محدود کنم.
        در مورد فتوسل هم فکر میکنم شب جواب نده.
        حالا نتیجه چی میشه؟

دیدگاه

کسی نظری نداره؟ :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ardavanzzz

در مورد مادون قرمز به نظرم زیاد دقیق نباشه.آخه من الان یه ارتفاع سنج باهاش ساختم که زیاد دقیق کار نمبکنه و نور محیط روش اثر میذاره.
            فاصله که قرار نیست اندازه بگیری! قرار است رد شدن یک نفر را تشخیص بده !
            همان طور که گفتم مادن قرمز برای این کار مناسب میباشد و در بیشتر درب های آسانسور و درب های برقی پارکینگ خودرو از همان مادن قرمز استفاده میشود.
            اگه قرار باشه که خوب عمل نکند که یا مردم لای در میماندند یا ماشین ها
            هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

سلام دوست عزیز
              تو نگفتی که این در شما یه طرفه است یا دوطرفه ؟ اخه اگر دوطرفه باشه چه کسی وارد و چه کسی خارج بشه اون عکس العمل نشون میده اگر دو طرفه بود از التراسونیک استفاده کن تا مواقعی که کسی وارد میشه عکسالعمل نشون بده :nice:
              گر بر سر نفس خود امیری مردی
              گر بر دگران خورده نگیری مردی
              مردی نبود فتاده را پای زدن
              گر دست فتاده ای بگیری مردی

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                برای استفاده از سنسور IR مداری هست که نویز و نور روش هیچ تاثیری نداره.بردش هم تا نیم متر رو خودم جواب گرقتم. این برد در مد فرکانسی کار میکنه (PLL). از آی سی LM567 استفاده شده. اینم یه نمونش:

http://www.4shared.com/file/131065974/1405d4c7/ir_lm567.html

https://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=31356.0
                تشکر لازم نیست!

دیدگاه

ممنون از پاسخ دوستان.آقا ایمان اگه امکان داره در مورد مدار یه توضیح بدید :smile:

دیدگاه

سلام
                    می تونی از سنسور تشخیص انسان استفاده کنی من این سنسور رو تو جمهوری چند بار دیدم و کار با اونا مشکله چون می شه طوری این سنسور رو تنظیم کرد که عیور یه موش و یا فیل! رو مشحص کنه البته اطلاعات من ناقصه شما می تونید بیشتر در مورد اونا تحقیق کنی.

دیدگاه

واسه استفاده از pir مشکل من اینه که نمیدونم چه جوری زاویه دیدش رو تنظیم کنم

دیدگاه

به نظر من کیتی که آقای چمنی معرفی کردند هم با اون روشی که گفتند دقت خوبی داره و هم ارزون و بدون دردسره چرا خودتا دردسر بدی یدونه از این کیتا بگیر ، همه جا هم دارند.
                        saa.

دیدگاه

اسمشون چی هست؟
                          توی شب و روز یکسان عمل میکنه؟

دیدگاه

اسمش دزدگیر نوری هست و باید سرهمش با استفاده از نقشش کنی فکر می کنم یکی دو هزار تومن باشه .
                            می تونی کاری کنی که براش روز و شب توفیقی نداشته باشه یعنی همون طور که آقایی چمنی گفتند دور فتوسل را با یک چیزی مثل لوله ی خودکار می پوشونی تا فقط نور مستقیم روش تأثیر داشته باشه و دقیق تر بهت کار بده حالا برای اینکه روشنایی روز و تاریکی شب را براش بی تأثیر کنی می تونی طرف دیگه ی در و به موازات فتوسل یک لیزر بگذاری و یا می تونی یک LED بخری و با استفاده از ذره بین خیلی کوچیک و قطوری مثل این ذره بین هایی که توی لیزر بچه هاست استفاده کنی و نور را تویه یک نقطه متمرکز کنی به این روش هر کسی که از در عبور کنه این نور قطع می شه و این کیت آژیر می زنه البته اگه بخوای لیزر بخری تقریبا هم قیمت PIR و مدارش در میاد و خوبیی که داره اینکه کم دردسره و به قول معروف هلو برو تو گلو هست ولی اگه بتونی همچین ذره بینی که گفتم گیر بیاری خیلی ارزون پات تموم میشه .
                            موفق باشی saa.

دیدگاه

سنسور القایی مجاورتی
                              تلاش رمز ظفر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X