اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در برنامه آسانسور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در برنامه آسانسور

سلام

بالاخره یه برنامه آسانسور -بالابر جفت و جور کردیم و بردشم بستم و تحویل دادم و الان داره کار میکنه
    حالا یه سری مشکلات جدید به مدار اضافه شده
    کلا یه توضیح میدم
    ما سه طبقه دارم که از سه تا شستی برای طبقات و از یه شستی برای استپ استفاده کردم
    کلیدهای هر طبقه با کلید متناظرش در داخل اتاقک آسانسور موازی هست
    و سه تا سنسور که برای توقف بالابر (یعنی به طبقه رسیدی)،حالا من طبقه اول هستم و سنسور اول هم وصله کلید طبقه 1 را میزنم آسانسور نباید کاری بکنه پس طبقه دوم را میزنم آسانسور به سمت بالا حرکت میکنه تابه سنسور طبقه دوم برخورد کنه بعد می ایسته
    و از طبقه دوم شسی طبقه اول را میزنم دستگاه به سمت پایین میره تا به سنسور 1 برخورد کنه و متوقف بشه،فاصله بین سنسورها طوریه که بعد از حرکت مثلا از 1 به 2 یه فضایی خالی از سنسور اون وسط باقی میمونه که نه سنسور 1 نه سنسور 2 کار میکنه ولی دستگاه کارشو درست انجام میده اگه در همین حین یه استپ بدیم دستگاه بین سنسور ها توقف میکنه و اگه شسی طبقه 1 رو فشار بدین برمیگرده جای خودش تا اینجا برنامه مثل هلو کار میکنه
    حالا اون صاحب بالابر گفته من میخوام برای مثال از طبقه 1 میخوام برم طبقه 2 دکمه طبقه 2 رو میزنم دستگاه به سمت بالا حرکت میکنه هنوز نیم متر از زمین بالا نمیره که دستور استپ رو فشار میده (در این حین توجه کنین که سنسور طبقه 1 هنوز فعاله ) حالا میخواد دستگاه بیاد پایین نمیشه چون سنسور 1 فعاله ،حالا این مشکل برای تمام طبقات هست که طرف بعد از 1 متر از بالا یا پایین رفتن دستگاه شسی استپ رو فشار میده و دکمه همون طبقه ای که هست رو میزنه و میخواد برگرده به اونجا ،
    بچه ها لطفا کمک کنین چون اگه درست نشه طرف پول منو با یه لیوان آب روش میخوره
    http://up.iranblog.com/Files73/ca8753033e734c489a7d.zip
    { خلاف قوانین - پاک شد }

پاسخ : مشکل در برنامه آسانسور

سلام دوست عزیز.
    مشکل از برنامه نیست. جایگذاری سنسورهات مناسب نیست. باید اونا رو لیگلاژ با درب های خروجی بذاری. حتی من دیدم که اکثراً از دوتا سنسور برای تشخیص آسانسور در محل توفق استفاده کردن.

یه راه دیگه ای هم داره و اون ایه که زمانی که دستور توقف دادی آسانسور در اولین طبقه مسیر خود توقف کنه.
    تشکر لازم نیست!

دیدگاه

سلام

ممنون
      کسی راه حل دیگه ای نداره؟
      { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

خوب اگر وسط راه طرف پشیمون شد بره بالا و خواست برگرده باید یه کلید دیگه هم اضافه کنین تو واگن که اگر اون زد بعد از استپ بره پایین.این که کار زیاد سختی نیس.
        طب اسلامی

دیدگاه

دقیقا این پروژه رو یک 6 ماه پیش برا 4 طبقه نوشتم
          و الان دارم رو تابلو واقعی کار می کنم

سعی کن متغییر مربوط به سنسورتو با استپ شدن به مقدار قبل تغییر بدی
          هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
          بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
          میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

سلام
            ممنون ،میتونی این تغییراتو تو سورس اعمال کنی؟
            { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

سلام.
              همانطور که شما گفتید چون سنسور می بینه نمیتونه برگرده به حالت قبل(چون شرط توفق دیدن سنسوره!)
              حالا جز اضافه کردن یک سنسور میتونه کمک کنه. در غیر این صورت آسانسور بعد از گرفتن دستور stop باید به راهش ادامه بده تا به نزدیک ترین طبقه در مسیر حرکت برسه و سپس برگره.
              تشکر لازم نیست!

دیدگاه

خوب باید تو برنامتون تعریف کنین که اگر فلان کلید زد استپ کنه و بعد 1 ثانیه مثلا بره جایی که قبل بوده.این که کاری نداره آخه
                طب اسلامی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X