اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک درباره ساخت سیستم مدیریت 7 خط تلفن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک درباره ساخت سیستم مدیریت 7 خط تلفن

نوشته اصلی توسط javad1354

پس اگه در این زمان خطه دیگه ای زنگ بیاد دیگه اینتراپتو فعال نمیتونه بکنه. :angry:
    حالا چکار میشه کرد؟ oo:
    منظورم همینه اگه چند خط باهم زنگ بزنن چی میشه؟
    پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
      منظورم همینه اگه چند خط باهم زنگ بزنن چی میشه؟
      خوب هروقت چند خط باهم زنگ بزنن چون اپراتور یک نفره طبیعی که باید یکی یکی جوابشونو بده دیگه. پس بنا به اولویت خطهائی که داره تصمیم میگیره کدومو اول جواب بده و خوب بقیه هم میتونن منتظر باشن تا جوابشونو بده.
      البته الان مشکل همونطور که گفتم بخاطر مداوم بودن زنگ اینه که :
      "حالا اگه از لبه بالا رونده و یا پائین رونده پالس در اینتراپت استفاده کنم تا زمانیکه این خط داره زنگ میاد اینتراپت موقعیت ثابتی داره یعنی یا هایه و یا لو.
      پس اگه در این زمان خطه دیگه ای زنگ بیاد دیگه اینتراپتو فعال نمیتونه بکنه. "
      ولی برسی کردم برای دکمه های خط چون بصورت لحظه ای فشرده میشن از وقفه میشه استفاده کرد.

ضمنا ویرگولو با چی تایپ کنیم؟
      وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
      نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

خوب هروقت چند خط باهم زنگ بزنن چون اپراتور یک نفره طبیعی که باید یکی یکی جوابشونو بده دیگه. پس بنا به اولویت خطهائی که داره تصمیم میگیره کدومو اول جواب بده و خوب بقیه هم میتونن منتظر باشن تا جوابشونو بده.
        البته الان مشکل همونطور که گفتم بخاطر مداوم بودن زنگ اینه که :
        "حالا اگه از لبه بالا رونده و یا پائین رونده پالس در اینتراپت استفاده کنم تا زمانیکه این خط داره زنگ میاد اینتراپت موقعیت ثابتی داره یعنی یا هایه و یا لو.
        پس اگه در این زمان خطه دیگه ای زنگ بیاد دیگه اینتراپتو فعال نمیتونه بکنه. "
        ولی برسی کردم برای دکمه های خط چون بصورت لحظه ای فشرده میشن از وقفه میشه استفاده کرد.

ضمنا ویرگولو با چی تایپ کنیم؟
        ویرگول رو با شیفت و T تایپ کن! ،،،،،!!!!!،،،،،،!!!!!
        راستش رو بخوای بازم نفهمیدم چی به چیه
        ببین
        فرض کن من زنگ زدم به دستگاه هات لاین
        خوب طبیعیه که دستگاه پشت سر هم زنگ میزنه
        خوب حالا اگه یکی دیگه شروع کنه زنگ زدن به دستگاه چی میشه؟! (توجه کنین که دستگاه در حال زنگ زدن بود)

پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
          ویرگول رو با شیفت و T تایپ کن! ،،،،،!!!!!،،،،،،!!!!!
          راستش رو بخوای بازم نفهمیدم چی به چیه
          ببین
          فرض کن من زنگ زدم به دستگاه هات لاین
          خوب طبیعیه که دستگاه پشت سر هم زنگ میزنه
          خوب حالا اگه یکی دیگه شروع کنه زنگ زدن به دستگاه چی میشه؟! (توجه کنین که دستگاه در حال زنگ زدن بود)
          خوب ، توضیح میدم.
          اول اینکه هات لاین دستگاه نیست و یک کانال ارتباطی که دوتا سیم از یک مشترک میره به مخابرات راه دور و توسط رادیو ماکس و یا توسط فیبر نوری به مقصد مورد نظر وصل میشه و دوباره ماکس اونجا اونو تبدیل به دوتا سیم میکنه و تحویل مشترک مقصد میده. برای استفاده کافی یه دستگاه تلفن رومیزی کاملا معمولی به این دوتا سیم وصل کنی و بابرداشتن گوشی مستقیما بدون هیچ شماره گیری گوشی سمت مقابل زنگ میخوره و زنگشم یکسره است و هیچ قطع و وصل نمیشه (مثل زنگ تلفن های شهری که قطع وصل میشن نیست) اگه تا اینجای مطلب گرفته باشی حله دیگه.
          ببین آقای کاخکی احتمالا شما وقت نکردید از اول موضوع رو بخونید.اشکال نداره من دوباره تایپ میکنم :rolleyes:
          اون دستگاهی که من میخوام بسازم میخواد 7 تا از همین نوع کانال ارتباطی رو (که اسمشون هات لاینه ) مدیریت کنه دیگه. پس این مشکل منه که میخوام 7 تا دستگاه تلفنو که هرکدوم مستقلا کار میکردند بردارم ویه دستگاه بجاش بزارم.
          اینم عکس دستگاهی که ساختم. اگه کیفیتش بده ببخشید

وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
          نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

شرمنده که منظورم رو نتونستم بیان کنم
            مشکل شما چیه؟
            شما میخوایین که اگر دو نفر با هم تماس گرفتند هیچ تماسی از دست نره درسته؟
            اگر بله خوب به این سوال جواب بدید اگه در هات لاین اگر همین شرایط (تماس گرفتن چند خط با هم)پیش بیاد چه اتفاقی میفته؟(چند حالت ممکنه پیش بیاد 1- پخش بوق انتظار برای خطهای دیگر 2- پخش بوق اشغال برای خط های دیگر 3- نمایش توسط LED ها هر چیز دیگر مبنی بر تماس دوم یا چندم برای مخاطب 4- تماس به صورت کنفرانس <همگی صدای هم رو بشنوند> )

یا شاید این هات لاین رو بد متوجه شدم
            در هات لاین 7 خط شما 14 تلفن وجود داره ؟(برای هر خط دو تلفن؟ یکی اینطرف یکی اون طرف خط؟)
            یا نه یک تلفن مرکزی داره که اون 6 خط دیگه که هر کدوم گوشی رو بردارن به مرکز تماس میگیره؟

دیدگاه

خواهش میکنم من شرمندم
              توی عکس اگه دقت کنید زیر هر دکمه یک مربع وجود داره و زیر اون مربع یک ال ای دیه.یعنی هر خط یکی داره . پس زمانیکه زنگ بیاد ال ای دی خط روشن میشه و صدای زنگو هم میکرو تولید میکنه. البته نور ال ای دی فقط دیده میشه
              حالا اگه داره اپراتور با یه خطی صحبت میکنه خط دیگه که زنگ بیاد فقط چراغ خطو میاره و صدای زنگ دستکاه شنیده میشه. تاوقتی که اون خط قبلیرو قطع کنیم وخط جدیدو پاسخ بدیم.
              "در هات لاین 7 خط شما 14 تلفن وجود داره ؟(برای هر خط دو تلفن؟ یکی اینطرف یکی اون طرف خط؟)" درسته :rolleyes:

نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

اینم پشت دستگاه.همونطور که میبینید 7 ورودی داره، و یک خروجی که به خروجی اون یک دستگاه تلفن معمولی وصل میشه. یعنی با زدن هر دکمه خط مورد نظرو به دستگاه تلفنمون وصل میکنه.

نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

ماشاا... اینهمه بازدید کننده :applause:
                  هیچکی نظری نمیده؟
                  بابا کمک کنید شاید نظراتتون مفید باشه و مشکلو حل کنم :cry2:
                  البته اگه دوستان لطف کنن از اول تاپیک بخونن متوجه مشکل میشن :redface:
                  نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

مجبورم موضوع بالا نگهدارم تا بیشتر بازدید بشه ، شاید یکی تونست کمک کنه .
                    ممنون ازهمه بروبچه های خوب انجمن :applause:
                    نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

خوب خروجی همه دکمه هارو از طریق دایود یکی کردم و شد یک نقطه و دادم به اینت صفر. حالا هرجای برنامه دکمه فشرده بشه میره و روال مربوط به اونو انجام میده . اگه اینکارو برا ی زنگ ها هم میشد انجام داد مشکل حل میشد ولی بنا بدلیلی که گفتم نمیشه.
                      نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

"در هات لاین 7 خط شما 14 تلفن وجود داره ؟(برای هر خط دو تلفن؟ یکی اینطرف یکی اون طرف خط؟)" درسته :rolleyes:
                        اینم پشت دستگاه.همونطور که میبینید 7 ورودی داره، و یک خروجی که به خروجی اون یک دستگاه تلفن معمولی وصل میشه. یعنی با زدن هر دکمه خط مورد نظرو به دستگاه تلفنمون وصل میکنه.
                        از آخر کدوم یکی درسته :cry: :cry: :cry: :cry:

دیدگاه

خوب راستش دارم کم کم به خودم و نحوه توضیح دادنم شک میکنم . آخه سعی من اینکه خیلی واضح توضیح بدم . ولی ظاهرا واضح نیست :sad:
                          من جمله شمارو توی کوتیشن گذاشتم و بعد تائیدش کردم و گفتم درست است .
                          البته باید بگم که اون 14 تلفن هفتاش سمت منه و هفتای بقیش هرکدوم یه جای دیگه کشوره . مثلا یکی تهران یکی بوشهر و .... :mrgreen:
                          حالا کجاش دیگه ابهام داره ؟ :eek:
                          بازم متشکرم
                          نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

سلام
                              ببین 7 تا lach درست کن اول ورودی ها رو بده به اونها بعد خروجی lach ها رو توسط میکرو چک کن اگر ورودی ها فعال بشن تو lach ها ثبت میشن بعدش توسط میکرو lach هارو بخونی و clear کنی در همین زمان اگر ورودی دیگری هم فعال شه تو lach مربوط به خودش ثبت میشه بعد میتونی بخونیش
                              موفق باشی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fpgaintel
                                سلام
                                ببین 7 تا lach درست کن اول ورودی ها رو بده به اونها بعد خروجی lach ها رو توسط میکرو چک کن اگر ورودی ها فعال بشن تو lach ها ثبت میشن بعدش توسط میکرو lach هارو بخونی و clear کنی در همین زمان اگر ورودی دیگری هم فعال شه تو lach مربوط به خودش ثبت میشه بعد میتونی بخونیش
                                موفق باشی.
                                ممنون از راهنمائیتون ولی مشکل همین خوندن پایه هاست که باعث مشغول کردن میکرو میشه و من میخوام بتونم از وقفه استفاده کنم . بهر حال اگه از لچ استفاده کنم وقتی خروجیش یک شد و وقفه فعال شد اگه حتی لچه در زیرروال وقفه کلیر کنم چون زنگ بصورت مداوم روی خط هست بلافاصله دوباره لچو فعال میکنه و روز از نو روزی از نو...
                                ببینید مشکل اینجاست که زنگ ما مثل زنگ تلفن شهری قطع و وصل نمیشه که بشه از اون زمان بین 2 تا زنگ استفاده کرد و زنگ این نوع خطوط بصورت یکسره میاد ، تا زمانی که گوشی برداشته بشه .
                                نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X