اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با این تراپت خارجی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با این تراپت خارجی

آقا من با کد زیر دارم شمارش می کنم

config int0=raising
    enable interrupts
    enable int0
    on int0 baby
    do
    my codes
    loop

baby:
    disable int0
    li=i+1
    lcd i
    waitms 500
    enable int0
    return

آقا پایه int0 رو هم وصل کردم به یک آی سی بافر که خروجی یا صفر یا یک ، آقا اما بعد از اعمال پالس به صورت میلی ثانیه ای می بینم به ازای هر پالس بعضی از وقت ها عدد رو 2 بار می شماره و بعضی از وقت ها 1 بار !!! به پایه هم مقاومت پول دون وصل کردم اما باز کار نکرد ، داخل برنامه هم ببینید تاخیر دادم برای اینیبل کردم int0 تا اگر نویز ناشی از پالس خوردن باشه حذف شده باشه ، اما بازم کار نکرد؟ علت؟
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

پاسخ : مشکل با این تراپت خارجی

سلام.
    من بسکام کار نمیکنم. اما احتمالاً مشکل از سخت لفزارت باشه. در ضمن توی اینتراپت نیاز یه delay نداری.
    تشکر لازم نیست!

دیدگاه

کل برنامه را از اول بزار تا بررسی کنیم.
      آموزش PIC

دیدگاه

سلام دوست عزیز
        برای رفع مشکلت بهتره از دستور bitwateاستفاده کنی که تو help بسکام توضیح داده شده معنیش اینه که سیستم تا وقتی بیت مورد نظر یا همون پین مورد نظر صفر یا یک نشده منتظر باشه اینجوری دیگه مطمئنی که نه اضافه میشمره نه کم
        MEHRENIA1366@GMAIL.COM
        مغز انسان خیلی پیچیده است و بخاطر همین همیشه دنبال راه حلهای پیچیده میگرده با کمی تامل میشه راه حلهای ساده تری رو پیدا کرد.همیشه پیچدگی وحجم بالا نشانه داشتن علم زیاد نیست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X