اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت دماستج صنعتی و کنترلر دمای دیجیتال با AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت دماستج صنعتی و کنترلر دمای دیجیتال با AVR

سلام دوستان
    من پروژه ی کارشناسیم ساخت دما سنج دیجیتال هست میخواستم اگه ممکنه شما که توی این کار تجربه دارید بهم کمک کنید.
    قرار هست که دمای یک جای رو مثل اتاق یا اتاقک کنترل کنم و اندازه کیری بشه و با LCD نشون داده بشه و با زمان (ساعت و تقویم) اون ذخیره بشه که کاربر بدونه دما در 5 دقیقه پیش یا 10 دقیقه پیش و ... چه قدر بوده؟ مثلا به میکرو سوئیچ رو که زد بتونه اطلاعات ذخیره شده رد روی LCD ببینه.
    میحواستم بدونم که با سنسور LM35 این کار بهتره با SMT160 ؟؟؟؟ برای ساعت RTC خود mega16 میتونم استفاده کنم یا باید از یک آی سی جدا استفاده کنم؟

پاسخ : ساخت دماستج صنعتی و کنترلر دمای دیجیتال با AVR

سلام

پروژه شما خیلی راحته و فکر نکنم با مشکل خاصی روبرو بشید .

سنسور LM35 کار کردن باش راحته و میتونید براحتی ازش خروجی ولتاژ بگیری و به ADC میکرو برای تبدیل به مقدار دیجیتال بدی .
    ولتاژ خروجی این سنسور با درجه حرارت سیلسیوس (سانتیگراد) نسبت خطی دارد.
    با استفاده از LM35 برای بدست آوردن یک مقدار دقیق شاخص در 1/4°C± در دمای اتاق و±3⁄4°C در درجه حرارت بین −55 تا +150°C اضافه یا کم میکنیم و به هیچ درجه بندی یا لوازم دیگری نیاز نیست .

ولی سنسور SMT160 یه سنسور با خروجی فرکانسی هستش که باید دیوتی سایکلش رو بسنجید و برای به دست آوردن دما فقط باید عرض پالس خروجی(در حالت high وSMT ( low رو اندازه بگیری و در فرمول زیر قرار بدی:
    دما= 68-((سطح بالای پالس + سطح پایین پالس)/(سطح بالای پالسآ‌ *212 ))

به نظر من فرقی نمی کنه با هر کدوم که راحت تری با اون کار کن معمولاً کار کردن با LM35 برای دانشجو ها راحت تره :nice:

برای ساعت RTC خود mega16 میتونم استفاده کنم یا باید از یک آی سی جدا استفاده کنم؟
    اگه می خوای مبتدی عمل کنی از RTC داخلی خود میکرو استفاده کن ولی اگه می خوای یکم پیشرفته تر عمل کنی از آی سی ساعت معروف DS1307 استفاده کن ولی این بدیش به باتری بک پش هستش .
    اگرم خواستم حرفه ای عمل کنی از آی سی ساعت پارالل M48T86 استفاده کن که باتری لیتیومیش داخلش وجود داره .

پیروز باشید :applause:

دیدگاه

پاسخ : ساخت دماستج صنعتی و کنترلر دمای دیجیتال با AVR

خیلی ممنونم از لطفتون که کمک کردید
      آره آسونه ولی این اولین بار هست که میخوام یک چیزی بسازم واسه همین نمیدونم دقیق باید چیکار کتم..
      من datasheet آی سی های RTC رو گرفتم و :read:
      بازم ممنون و متشکرم از کمکتون.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X