دوستان من می خوام از شکل موج های سه فاز که سر راهش یک ترانس کاهنده گذاشتم مستقیما به پایه های AtoD میکرو نمونه برداری کنم و با تعریفی که در میکرو می کنم ترتیب فازها وقتی به شکلی که من می خوام شدند ازش فرمان های لازمه رو بگیرم حالا چه ملاحظاتی رو باید در نظر بگیرم چون خیلی تجربه طراحی اونم با ورودی سه فاز و میکرو AVR ندارم لطفا شماتیک و اگر توضیحاتی میدونید بفرمایید ممنون می شم.
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
سمپل برداری از سه فاز
Collapse
X
-
پاسخ : سمپل برداری از سه فاز
سلام.
خروجی های لازم باید حداکثر 5 ولت باشه (ولتاژ قابل تحمل میکرو). پس شما یه ترانس کاهنده 220 به 5 ولت سه فاز می خواهید که فکر نکنم توی بازار پیدا نشه. باید بدین بپیچن یا از 3تا ترانس تکفاز استفاده بشه. برای تغییر دور هم که تا من از درسای زمان دانشگاه یادمه جای R و S رو که عوض میکردیم دور هم عوض میشد. که اینم کاری نداره.تشکر لازم نیست!
-
پاسخ : سمپل برداری از سه فاز
با تغیر R و S میتونی جهت موتور رو عوض کنی.
برای اینکه بتونی مستقیم از روی پیک خروجی ولناژ رو بخونی باید خر.جی 5 ولت رو به یه opamp بدی حالا خروجی opamp رو میتونی مستقیم به یه a\d بدی یا به وسیله مدار peakdetect خرئوجی رو هر لحظه بگیری . بخونیتو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت
دیدگاه

دیدگاه