اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نمونه برداری از سنسور دما(lm35)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نمونه برداری از سنسور دما(lm35)

سلام دوستان خوب هستید من ی دماسنج دارم اما میخوام بدونم تو ساعات مختلف دما چقدر بوده،یعنی میکرو طی زمان خاص بیاد از دمای محیط نمونه برداری کنه و اونو داخل felash یا ram بریزه
    کسی میتونه بگه من باید چیکار کنم یا اصلا از کجا شروع کنم اگه ممکنه اصول اولیه این کارو بهم بگید
    مرسی
    نخستین گام در شناخت، این است که بدانیم نادانیم

پاسخ : نمونه برداری از سنسور دما(lm35)

سلام دادا.
    یه تایمر بنویس یا از یه تراشه زمان سنج (ds1307) استفاده کن یا با RTC یه ساعت بساز و سر ساعت خواص اطلاعات رو توی eeprom داخلی میکرو بریز و ........

موفق باشید.
    تشکر لازم نیست!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iman-63
      سلام دادا.
      یه تایمر بنویس یا از یه تراشه زمان سنج (ds1307) استفاده کن یا با RTC یه ساعت بساز و سر ساعت خواص اطلاعات رو توی eeprom داخلی میکرو بریز و ........

موفق باشید.
      سلام ایمان جان واقعا ممنونم که تو بحث ها شرکت میکنی و منو راهنمایی میکنی
      برای قسمت ساعتش مشکل ندارم اما اگه دقت کنی میبینی که من میخوام اطلاعات روی رم بریزم و وقتی خواستم رمو بردارم و به کامپیوتر وصل کنم تا در ساعات مختلف دما رو بخونم
      1-آیا همچین چیزی ممکنه
      2-اگه بله بگید که باید از کجا شروع کنم مرسی

دیدگاه

سلام دادا.
        بله که ممکنه! کاری نداره.
        از mmc یا SD استفاده کن. کتابخونه ی خوبی هم توی سایت هست. اگه هم بخوای دیتاها رو از کامپیوتر ببینی باید با fat کار کنی که اینم توی سایت حسابی بحث شده. در ضمن این کتابخانه (مموری و fat) به طور بیشفرض در کدویژن و بسکام ورژن های جدید اضافه شده اند. من یا مقاله توی همین سایت دیدم. اگه ندیدی بگو برات mail کنم.
        موفق باشی.
        تشکر لازم نیست!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iman-63
          سلام دادا.
          بله که ممکنه! کاری نداره.
          از mmc یا SD استفاده کن. کتابخونه ی خوبی هم توی سایت هست. اگه هم بخوای دیتاها رو از کامپیوتر ببینی باید با fat کار کنی که اینم توی سایت حسابی بحث شده. در ضمن این کتابخانه (مموری و fat) به طور بیشفرض در کدویژن و بسکام ورژن های جدید اضافه شده اند. من یا مقاله توی همین سایت دیدم. اگه ندیدی بگو برات mail کنم.
          موفق باشی.
          ایمان جان اگه امکان داره اونو واسم میل کن یا لینکشو بزار من دانلود کنم ممنون

دیدگاه

سلام دادا.
            جایی که بلد نیستم که پلود کنم. برات mail میکنم.
            موفق باشی.
            تشکر لازم نیست!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X