اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایجاد حرکت در تابلو روان با جاروب سطری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ایجاد حرکت در تابلو روان با جاروب سطری

نوشته اصلی توسط Siavash01
    سلام.توو بیسیک نمیدونم چجوری میشه اینکارو کرد ولی:
    میتونی از یه وقفه کوتاه استفاده کنی.اینطوری که مثلا اول کدهای 0 تا 6 ارایه(ماتریس) روی پورت نمایش داده بشه(تمام مراحل نمایش انجام بشه). بعد از یه وقفه (delay) کوتاه مثلا 1 ثانیه (بستگی به خودتون و اندازه تابلوتون داره) کدهای 1تا7 ارایه روی پورت نمایش داده بشه.اینطوری به نظر میرسه که تمام نوشته شما یک ستون جابجا شده.با چنتا حلقه میتونی کارو تموم کنی.
    ممنون از شما . اگه درست منظور شما رو فهمیده باشم ، این کار رو تو جاروب سطونی انجام میدم و هر با دیتا رو به سمت راست باید شیفت بدیم . حالا اگه بخواهیم تو همین جاروب دیتا رو به سمت بالا و اونم فرض بر این که تابلو روان ما 16در 128 باشه چگار باید بکنیم. (تو ماتریس هشتایی اول، دیتا به راحتی به بالا شیفت پیدا می کنه . اما ادامه شیفت شده دیتا از بین میره و به ماتریش هشتایی بالایی نمیره. در وافع این عمل معادل با شیفت دیتا در تابلو روان با جاروب سطری هست)
    اگه منظورم رو تونسته باشم برسونم ، در کل برای حرکت نوشته در تابلو روان 16 در 128 ، چطور میشه که حروف رو به شمت بالا و یا پایین برد؟
    از اینکه پاسخمو دادین باز هم ممنونم.
    http://www.sharjweb.com/

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
      سلام راستشو بخوایی من نمیدونم تا حالا هم بهش فکر نکرده بودم چون ما از یک روش دیگه استفاده میکنیم
      ما در تابلو ها از MMC استفاده میکنیم به خاطر همین مشکل حافظه نداریم بنابراین تک تک فریمها رو با کامپیوتر میسازیم
      این کار چند مزیت داره
      1- برنامه میکرو خیلی ساده تر میشه
      2-تعداد افکت ها محدودیتی نداره و افکتهای متنوع و نا محدود میتوان ساخت
      3-انیمیشن هم به راحتی میشه رو تابلو نشون داد
      آقای کاخکی عزیر در واقع شما معادل دیتای هر تسویر یا نوشته رو به صورت جدول گلایف تبدیل می کنید و حالتهای حرکت اون تصویر یا نوشته رو درنه دونه ایجاد میکنید و بعد با دستورات اونا رو فراخوانی میکنید.
      همون کاری که تو سینما با نگاتیوهای پشت سر هم که هر نگاتیو معدل یک قسمت از حرکته. درست فهمیدم؟؟
      http://www.sharjweb.com/

دیدگاه

بله دقیقا همینطوره
        پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X