اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دستورات avr-dos برای کار بر روی کارت حافظه mmc

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دستورات avr-dos برای کار بر روی کارت حافظه mmc

سلامتی شما چه خبر !!/
    دادش این دستور :
    mid
    توی هلپ بیسکام بگردید
    [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

خب حالا اگه شکل عدادمون به این حالت 1-25-256-4-4096-753-123 تغییر کنه چطور؟
      روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

با یکم فکر کردن میتونی حلش کنی
        با همین دستور مید در یک حلقه
        کارکتر - سرچ کن و موقعیت کاراکتر ها رو در متغیر بایت بریز مثلا
        123-14-412-1
        2
        6
        9
        بقیشو خودت میدونی
        بازم میگم برنامه نویسی یه مهارت خاصی میخاد تا خودتو به دریا نزنی یاد نمیگیری
        [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

حامد جان راستش منظورتو از این یکی نفهمیدم میشه بیشتر توضیح بدی

اضافه شده در تاریخ :
          در ضمن میشه بی ذحمت یه سری هم به این ادس بزنی؟ :cry: :cry: :biggrin: :biggrin: :nerd: :nerd: oo: oo:
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=61028.0

دیدگاه

کاراکتر -
            رو توی نوشتت سرج کن
            کاراکتر -
            --------------------------
            سرچ کن
            هر عدد با --------------- از هم جدا میشه
            اینو سرچ کن
            مکان -------------- ها رو پیدا کن
            بقیش حله

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفر رضائی
              در ضمن میشه بی ذحمت یه سری هم به این ادس بزنی؟ :cry: :cry: :biggrin: :biggrin: :nerd: :nerd: oo: oo:
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=61028.0

اضافه شده در تاریخ :
              با توجه به اینکه به سوالی که در تاپیک دیگه ای مطرح کردم به دلایل نامعلوم جوابی داده نشده .برای همین این سوال رو در این تاپیک مطرح میکنم تا شاید دوستان اینجا یه لطفی هم به ما بکنن
              میخام چند عکس رو که با فرمت bmp در mmc ذخیره کردم روی یک glcd 240*128 نشون بدم لطفا در این مورد منو راهنمایی کنید
              در ضمن حامد جان راهنماییتون واقعا کار ساز بود .ممنونم

اضافه شده در تاریخ :
              در ضمن یه سوال دیگه
              فرض کنید داخل مموری یک فایل تکست هست که با دستور line input این فایل رو خط به خط میخونیم اگه بخایم مثلا وقتی در سطر 20 هستیم به سطر 10 و یا 50 پرش کنیم و از اونجا بخونیم چیکار باید کنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفر رضائی
                با توجه به اینکه به سوالی که در تاپیک دیگه ای مطرح کردم به دلایل نامعلوم جوابی داده نشده .برای همین این سوال رو در این تاپیک مطرح میکنم تا شاید دوستان اینجا یه لطفی هم به ما بکنن
                میخام چند عکس رو که با فرمت bmp در mmc ذخیره کردم روی یک glcd 240*128 نشون بدم لطفا در این مورد منو راهنمایی کنید
                در ضمن حامد جان راهنماییتون واقعا کار ساز بود .ممنونم
                سلام من فرمت bmp رو نمی شناسم. ولی شما باید فایل bmp رو با دستور get بایت به بایت بخونید. در ضمن یه برنامه به نام XV132 رو دانلود کنید. میتونید با این برنامه محتویات یک فایل مثلا bmp رو به صورت بایت به بایت و به صورت اعداد هگز ببینید. شما میتونید یک فایل bmp کم حجم رو با این برنامه تجزیه و تحلیل کنید و حتی پیکسل های عکس را با تغییر مقدار بایت ها، تغییر بدید. شاید بتونید با این برنامه از فرمت bmp سر در بیارید.

دیدگاه

سلام به همگی دوستان
                  اگه اشکالی نداره بنده هم یه سوالی داشتم.من با M32 تونستم با MMC ارتباط برقرار کنم و محتویات یک فایلی رو که داخل MMC هست به صورت باینری باز کنم(open "cod.pep"for binary as #1) و بایت به بایت از داخل آن بخونم اما مشکل اینجاست که فقط 512 بایت اول فایل رو می خونه و بعد پیغام خطای position می ده یعنی میگه اشاره گر فایل از انتهای فایل گذشته در صورتی که حجم فایل در حد 2 یا 3 کیلو است.در واقع فکر کنم فقط سکتور اول فایل رو باز میکنه و سکتورهای بعدی فایل رو نمی خونه.برای خوندن بایتها هم از دستور get استفاده کردم.لطفا اگه کسی می تونه کمک کنه.
                  پیشاپیش از راهنماییتون متشکرم. :redface:

دیدگاه

با اینکه من کلا این لایب رو گذاشتم کنار ولی بازم ممکنه این جمله کمکتون کنه
                    m 32 به دلیل اینکه اس رم کمی داره و لایب Avr dos اون دست کاری شده همچین مشکل های داره
                    بهترین راه استفاده از M64 یا m128 هست

دیدگاه

دوستان بازی با حافظه پس یعنی چی ؟
                      چرا انقدر به M32 توهین میکنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :angry: :angry: :angry:
                      من خودم کلی کار با این مگا32 و AVRDOS کردم ، حافظه هم کم اوردم ولی با حافظه بازی کردم درست شد
                      فقط باید یکم فکر کنید :mrgreen:
                      دلا خو کن به تنهایی که از تنها بلا خیزد

دیدگاه

دوستان لطفا یکی جواب بده :(
                        من از drivecheck() صفر میگیرم اما از driveinit() 225 میگیرم .مشکل کجاست ؟!

دیدگاه

سلام مشتاقان علم
                          خیلی دستورها هست که ایده ال درسته ولی تو عمل فیلم در میاره
                          اما
                          وقتی همون دستورها رو توی ایکسمگا پیاده میکنی اون هم با کریستال 32 مگ داخلی به راحتی همش جواب می ده.ایکس مگا 3.3 ولتیه و بهتر می تونه با مموری مچ شه.
                          دستورات ایکس مگا با میکرو فرقی نداره جز چندتاپیکربندی که کپی پیس از هلپ می خواد.

سری atmega خیلی محدود می کنه در حالیکه ایکس مگا یه چیزایی داره که هنوز با هسته ارم داره رقابت میکنه مثلا نظم پایه های پورتهاش

دیدگاه

سلام
                            من یک فایل توسط open در مموری ایجاد کردم وقتی می خوام توسط print یک رشته را درونش بنویسم هیچ اطلاعاتی در فایل ایجاد شده ثبت نمی شه .close هم می کنم و در رایانه فایل ایجاد شده که خالی هست رو می بینم.لطفا بفرمایید ایرادم چیه ممنون

دیدگاه

سلام
                              دوستان راستش سوالم طوری نیست که براش یه تاپیک باز کنم برای همین سوالم رو اینجا مطرح میکنم
                              من با avr-dos
                              mmc رو راهاندازی کردم بعد کل فایل هاش رو جستجو کردم تو یه فایل تکست ذخیره کردم
                              مشکل من اینه که بعد از جستجو یه نیوفولدر ایجاد کردم می خوام اون فایل تکست رو به داخل این نیو فولدر انتقال بدم سوال من اینه که
                              تو کتابخانه ی avr-dos دستور کات یا کپی هست که من بتونم یا کات کنم یا کپی کنم بعد فایل رو پاک کنم
                              برد جوجه کشی:
                              مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
                              این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
                              برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

سلام با اینکه جواب سوال قبلیم رو هنوز پیدا نکردم یه سوال دیگه هم دارم
                                فرض کنید من یک کاراکتر در خط 1 فایل تکست و چند کاراکتر در سطر های بعدی در همین فایل تکست ذخیره شده حال من می خوام بدونه اینکه از فایل تکست رو از اول بخونم می خوام مستقیما خط بر فرض 12 رو بخونم آیا چنین دستوری وجود داره
                                یه سوال هم اینه که دستور seek چکار میکنه کاربردش چیه

برد جوجه کشی:
                                مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
                                این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
                                برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X