اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یه ساعت میخوام

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

یه ساعت میخوام

با سلام
    من میخواستم تایمرهایavr یاد بگیرم میخواستم یه ساعت بسازم (البته با ds1307)که با مشکل اساسی برخورد کردم .
    حالا از شما درخواست داشتم اگه میشه لطف کنید یه منبع در مورد پروژه ساخت ساعت با ds130 را بگید.(میخوام
    با کدویژن کار میکنم.
    سپاس گذارم

پاسخ : ساخت ساعت ds1307

سلام دادا.
    تا جایی که من یادمه این آیسی ربطی به تایمر نداره.

اما اگه منبع میخوای من کتاب "میکروکنترلرهای avr و کاربردهای آنها" نوشته آقای "مهندس ره افروز" از انتشارات "نص" رو پیشنهاد میکنم.

موفق باشی.
    تشکر لازم نیست!

دیدگاه

ممنون من این کتاب دارم اما زیاد سردر نیاوردم (مبتدی هستم) میخواستم یه پروژه کامل ساعت را داشته باشم و ببینم چطوری نوشته می شوی .
      حالا من از کجا می تونم یه پروژه کامل ساعت رو دانلود کنم (میخوام روش نوشتن برنامه کامل یه ساعت رو به زبان c یاد بگیرم.) حتی بدون این ای سی های تایمر
      میشه لطف کنید در این مورد به من کمک کنید.
      سپاس گذارم.

دیدگاه

خواهش میکنم کسی اگه پروژه ساعتو داره بده
        سپاس گذرام.

دیدگاه

پاسخ : یه ساعت میخوام

توضیح مختصرش اینه که ds1307 رو به 2 تا پین میکرو وصل میکنین.بعد از codewizard داخل کد ویژن به قسمت I2C میرید و اونو فعال می کنین . پین هایی رو که به آی سی وصل کردین اونجا تنظیم میکنین بعد نوع تراشه رو می ذارین ds1307. حالا اگه تو HELP انگیلیسی کدویژن بگردین توابه استفاده از DS1307 ور پیدا می کنین.

/* initialize the I2C bus */
          i2c_init();
          rtc_init(0,0,0);
          //rtc_set_time(16,37,00);//hour:min:sec
          //rtc_set_date(31,12,9);//date:month:year

rtc_get_date(&d,&mo,&y);
          rtc_get_time(&h,&m,&s);

دیدگاه

خیلی ممنون از کمکی که کردید
            اما این از هفت خان رستم م که خیلی سختره ببخشید من گفتم که خیلی مبتدی هستم.
            خواهش میکنم اگه میشه یه راه خوبی بدید.
            سپاس گذارم.

دیدگاه

تابع اول برای تنظیمات اولیه I2C باید اول اجرا بشه.
              توابع بعدی هم برای مقدار دهی اولیه به ساعت و تاریخ مورد استفاده قرار می گیرند. بعد از اینکه یه بار از این دستورات تنظیم اولیه استفاده کردین و ساعت رو تنظیم کردین اونها رو پاک کنین و دوباره برنامه تون رو کامپایل و تو میکرو پروگرام کنین. از این به بعد می تونی با دستورات get که توابه بعدی اند تاریخ و ساعت رو بخونی. در ضمن m , h,y,d,s l متغیر هستند که اول برنامه تعریف میشن
              یه سرچی تو همین انجمن بزنی کلی مطلب و برنامه پیدا می کنی!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X