اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع آموزشی برای کدویژن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

منبع آموزشی برای کدویژن

سلام بر همه اساتید
    من بعد از 2 سال کار کردن با بس کام به این نتیجه رسیدم که باید فورا اقدام کنم به یادگیری کدویژن و کلی کتاب هم گرفتمولی هیچ کودومشون به درد نخورد
    خواستم ببینم دوستان کسی کتابی رو می تونه معرف کنه که همه دستورات کد ویژن رو مثل کتاب کاهه دونه دونه توضیح داده باشه
    معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

پاسخ : منبع آموزشی برای کدویژن

ای اقا دیر فهمیدی
    ولی خوبه
    کتاب ره افروز رو پیشنهاد میکنم
    هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
    بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
    میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

سلام دادا.
      من بعد از چند سال کار کردن با C به این نتیجه رسیدم که هیچ کتابی کامل نیست. تقریباً 5 کتاب دارم که هر کدوم یه مبحث رو خوب گفته.
      پیشنهاد من اینه که شما یه کتاب آموزش زبان C بگیر (من از کتاب "برنامه نویسی به زبان C" نوشته "جعفرنژاد قمی" استفاده میکنم) و 2 کتاب هم از انتشارات نص هست بنام "مرجع کامل میکرو کنترلرهای avr " و یه کتاب دیگه بنام "میکرو کنترلرهای avr و کاربرد آنها".که اینها بد نیستن.

موفق باشید.
      تشکر لازم نیست!

دیدگاه

سلام

جزوه آقای سپاسیار...

هم داخل سایت هست

هم داخل سایت خودشون (AVR.ir)

دیدگاه

سلام
          ببخشین
          من خیلی با کدویژن مشکل دارم
          مدتی بود که اصلا نصب نمیشد
          حالا که بعد از مدتی نصب شده و میخوام سی رو باهاش یاد بگیرم برناممو هگز نمی کنه و در نتیجه حتی نمی تونم برنامه ی ساده ای رو اگر بنویسم توی پروتوئوس ببینم و ....
          لطفا راهنمایی کنید
          سپاس
          مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X