سلام دوستان من با مگا 32 یه آرایه رو بدین صورت تعریف کردم :
Dim Arr(336) As Word
براه اندازی MMC از توابع CONFIG_AVR-DOS و Config_MMC استفاده کردم . در هنگام کامپال کردن هم ارور out of Space نمیده .
داخال فایل CONFIG_AVR-DOS هم Const Cfilehandles = 1 و Const Csepfathandle = 1 رو هم تغییر دادم MMC رو هم به صورت نرم افزاری پیکره بندی کردم .
اما نمی دونم چرا تو پروتوس ارور زیر رو میده ؟

اما وقتی Dim Arr(255) As Word می کنم جوام میده . آیا راهی هست که با Dim Arr(336) As Word جواب بده ؟
آخه من این تعداد آرایه رو لازم دارم و نمی خوام از مگا 128 استفاده کنم.
ممنون از شما دوستان.
Dim Arr(336) As Word
داخال فایل CONFIG_AVR-DOS هم Const Cfilehandles = 1 و Const Csepfathandle = 1 رو هم تغییر دادم MMC رو هم به صورت نرم افزاری پیکره بندی کردم .
اما نمی دونم چرا تو پروتوس ارور زیر رو میده ؟

اما وقتی Dim Arr(255) As Word می کنم جوام میده . آیا راهی هست که با Dim Arr(336) As Word جواب بده ؟
آخه من این تعداد آرایه رو لازم دارم و نمی خوام از مگا 128 استفاده کنم.
ممنون از شما دوستان.

oo:
) از SPI سخت افزاری استفاده کردم. مدارم به صورت تئوری جواب داد اما سرعت رفرشم خیلی کم شده . بخاطر همین تصمیم گرفتم که جای این دوتا رو عوض کنم . یعنی برای خوندن دیتا از MMC از SPI سخت افزاری استفاده کنم ( بخاطر سرعت بالاتر ) و برای فرمان دادن به شیفت رجیسترها از SPI نرم افزاری استفاده کنم . اما نمیدونم چرا نمیشه . یعنی در واقع SPI سخت افزاری MMC رو میخونه ولی SPI نرم افزاری نمیتونه به شیفت رجیستر ها فرمان بده .
چون برای پر کردن 336 خانه آرایه از نوع وورد باید دو سکتور خوانده بشه. همین خواندن صرف ، بدون اینکه میکرو کارهای دیگه انجام بده اگه از کریستال 16 مگاهرتز هم استفاده کنی و ...احتمالا حدود 8 میلی ثانیه زمان میبره. بعد هم تبدیل 672 بایت از اسکی به دسیمال توسط بیسکام هم چندین میلی ثانیه دیگه زمان میبره.که اگه باهم جمع بشه برای تابلوران اتلاف زمان زیادی محسوب میشه و زمانی که برای روشن ماندن ال ای دی ها باقی میمونه زمان کمی خواهد بود.اگه سرچ کنی می بینی که قبلا هم بچه ها از کم بودن سرعت میکرو در خواندن از کارت حافظه گله داشتند برخی رم خارجی رو به عنوان راه حل ارائه کرده بودند و برخی می گفتند مشکل تو کدهای نوشته شده است و ...یه سرچ کن ببین چه نتیجه ای میگری نتیجه رو هم اینجا خبر بده شاید بچه های دیگه هم این مشکلو داشته باشند و مشکلشون حل بشه.
دیدگاه