اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تاپیک مخصوص افکت سازی برای LCD

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تاپیک مخصوص افکت سازی برای LCD

با سلام خدمت دوستان عزیز
    یک کلمه مثلWelcomeتک تک حروف از بالا و پایین شروع کنه به نوشتن و کلمه رو کامل کنه
    ممنون میشم پاسخ بدین
    (+)(+)

دیدگاه

سلام:
      مشکل کجاست
      شما می تونید تویه آرایه متن مورد نظر رو بنویسید بعد با تاخیر روی lcd ارسال کنید

دیدگاه

من درست نفهمیدم شما چی میخواهید
        ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

سلام خدمت دوستان عزیز
          نوشته اصلی توسط KhepeleSibilo
          سلام
          من که بعد از اینهمه جواب دادن از خیر امتیار مثبت اینا گذشتم،فکر کنم کاربردش بیشتر برای گول زدن بچه خوبه :mrgreen:
          اما اگه کاربرد این افکتهارو بگین؛خوشحال می شم کمک کنم ...

هم برای LCDآ‌هم برای تابلو روان و ...
          کاربرد این افکتها زیاد هست شما اگر در پروژه خودتون از اینها استفاده کنید LCD زشت نمیشه اما اگر همین جوری بدون هیچ حرکتی متنی رو داخلLCD قرار بدین واقعا زشت میشه به همین خاطر هست که از افکت اسفاده میکنم قانع شدید
          با تشکر

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز
            نوشته اصلی توسط r.babazadeh
            من درست نفهمیدم شما چی میخواهید
            شما تک تک حروف رو یکی از پایین یکی از بالا می فرستی به خط وسط و کلمه کامل بشه
            با تشکر

دیدگاه

سلام
              اینم فراموش نکنین که بعضی وقتها افکت اضافی و ... یک ذره صنعتی بودن و سنگینیه دستگاه رو کم می کنه :smile:
              اما برای بعضی پروژه ها می تونه کمک خوبی باشه
              Ok الان خستم اما خیلی زود برات چند تا افکت خوب خواهم گذاشت

دیدگاه

این تاپیک می تونه مهم باشه،اما به نظرم اگه تاپیک های مهم به این صورت به جزئیات پرداخته باشه،تعداد اونها زیاد میشه و غیر قابل استفاده ...

اگر بتونیم این تاپیک رو از اول شروع کنیم و اولش توو 2-3 پست انواع LCD از گرافیکی تا نوشتاری و بعد انواع درایور ها از ks108 تا ... رو توضیح بدیم بعد  نحوه استفاده از LCD‌رو بگیم(البته همه اینها خلاصه و توو 4-5 پست اول)‌بعد به عنوان کاربردی از LCD به این تاپیک پرداخته بشه اونوقته می تونه مهم باشه و تعداد تاپیکهای مهم هم به اندازه قابل استفاده می رسه ...
                این فقط یک نظر بود، همین ...

دیدگاه

حق با شماست.
                  منتها یک نکته و اون اینکه دوستان عزیز هروقت در تاپیکی به طور مستمر فعالیت شد من و بقیه همکاران سریعا تمام پست های نا مربوط و اضافی رو پاک میکنیم و سروسامانی به تاپیک میدیم تا مطالب علمی بیشتر به چشم بیان پس از این نظر اصلا مشکلی نخواهد بود.
                  شما هم جناب ....(خداییش من موندم چی بگم به شما ! خپل زشته خدافظ ضایست اسمتون هم که مخفی ! :redface: ) خیلی خوشحال میشم که تاپیک های پرمحتوایی ایجاد کنید و البته میتونید در مورد نحوه اداره اون تاپیک هم به من اطلاع بدین تا مطابق میلتون عمل بشه.

متشکر
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

ممنون که خواهشم رو رعایت کردین
                    راستش دیگه همه من رو شناختن :cry:
                    پس همون مرتضی خوبه :smile:
                    IDیم هم همون خپل سیبیلو کردم،راست میگین خداحافظ یک ذره ... :mrgreen:

الان همه درگیر امتحانان،فکر کنم امتحانهای تمام دانشگاه های سراسری تا آخر هفته تموم بشه،اما از دانشگاه آزاد خبر ندارم ...

انشاالله همونطور که قول داده بودم بعد از امتحانا که وقت اکثر افراد هم آزاده،4-5تا تاپیک خوب رو شروع میکنم ... (خدا کنه برای سایت خودم هم وقتم برسه ...آ‌)

اگه وسط بحث،یکی پیشنهاد فروش جنس پا پروژه های دانشجویی نده !!! ... یا یکی به جای یادگیری دنبال گرفتن یک پروژه حاضری و تحویلش به استادش نباشه، :exclaim: :cry: ... انشاالله بچه ها رعایت میکنن، به هیچ کنترل تاپیکی هم نیاز نمیشه ...

نوشته اصلی توسط nesarian
                    با سلام خدمت دوستان عزیز
                    قرار بود یک سری افکت بزارین چی شد
                    یادتون رفت
                    با تشکر
                    اینم یک افکت کوچولو که توو یک سایتی دیدم،اگه کنتراست رو درست تنظیم کنین،مقدار WAIT رو هم بسته به LCD تون درست کنین،3 رنگ کاراکتر دارین :smile:

10:
                    Home
                    Lcd "A " ' baraye eslahe namayeshe faseleha
                    Waitus 200
                    Home
                    Lcd "AA " ' baraye eslahe namayeshe faseleha
                    Waitus 200
                    Home
                    Lcd "AAA" ' baraye eslahe namayeshe faseleha
                    Waitus 200
                    Goto 10

یک توضیح هم اینکه لازم برای مثلا دوران یک نوشته،اون رو پیچیده کنین و مثلا آرایه تعریف کنین و ...
                    خیلی ساده،مثل زیر :

10:
                    lcd "test" ' baraye eslahe namayeshe faseleha
                    wait 1
                    lcd "estt" ' baraye eslahe namayeshe faseleha
                    wait 1
                    lcd "stte" ' baraye eslahe namayeshe faseleha
                    wait 1
                    lcd "ttes" ' baraye eslahe namayeshe faseleha
                    wait1
                    goto 10

فراموش نکنین برنامه خوب اونیه که ساده و درست کاری که ما می خوایم رو انجام بده،نه اونی که پیچیده باشه !!!!

( ' baraye eslahe namayeshe faseleha یعنی اگر اینها رو نمی زاشتم،نمایش انگلیسی دستورات به هم میریخت!!!آ‌فکر نکنین دستور خواصیه :mrgreen

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X