اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در ظراحی و ساخت یک دستگاه نوبت ده تلفنی با avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در ظراحی و ساخت یک دستگاه نوبت ده تلفنی با avr

با سلام خدمت تمامی اساتید.
    دوستان من می خواستم یک پروژه نوبت دهی تلفنی با avr بسازم دوستان همراهی کنند تا این پروژه به اتمام برسد.
    خواسته ها در این پروژه:
    شخصی تماس می گیرد ، بعد فرد نسبت به شخصی که می خواهد دکمه ای فشار میدهد و بعد با وارد کردن شماره ای خواص (کد ملی یا کد اشتراک) نوبتی بر اساس زمانهای خالی موجود (اگر روزش هم براساس روز انتخابی خود فرد هم باشد خوب است) به فرد داده می شود و در آخر پرینتی در مرکز (یا جایی که دستگاه وجود دارد) بطور اتزماتیک گرفته می شود.

خوب.
    این تقریبا شمایی از خواسته ما از این پروژه بود حالا اساتید بگوییند که از کجا باید شروع کنیم.

پاسخ : کمک در ظراحی و ساخت یک دستگاه نوبت ده تلفنی با avr

این کار رو براحتی می تونی با یه کامپیوتر انجام بدی چرا Avr
    چرا می خوای خودتو به در دسر بندازی
    با 100 خط برنامه توی ویژوال بیسک این کار تمومه
    معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

خوب دوست عزیز شاید این دستگاه را خواستیم داخل یک مغازه بگذاریم و مغازه دار بخواهد 24 ساعته این دستگاه عمل کند حالا حسابشا بکن آیا بصرفست یک دستگاه کامپیوتر همیشه روشن باشد.

دیدگاه

من فکر میکنم برات کم هزینه تر در بیاد یا ینکه باید بری سراغ ARM

دیدگاه

سلام دادا.
          من اینکارو چند سال پیش انجام دادم. الان هم توی بازار وجود داره و خود دستگاه حدود 300 چوب آب میخوره. البته اونایی که خودشون صفحه نمایشکر داشته باشن گرونترند.

برای قسمت اول پروژه یعنی نوبت دهی و وصل یک کابین کار خاصی نمیخواد بکنی. در نهایت به تعداد کابین ها باید خط تلفن داشته باشی و با یه رله قطع و وصل کنی.

اما قسمت بسیار دشوارش محاسبه مبلغ مکالمه شخص تماس گیرنده هست.
          برای محاسبه این مبلغ باید تعداد پالس های تماس شمرده بشه. البته شما کامل توضیح ندادی که چی میخوای اما اگه برداشت من درست باشه کارت خیلی سخته اما شدنیه. اگه همینه بگو تا توضیحاتی بدم برات.
          تشکر لازم نیست!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafa26
            با سلام خدمت تمامی اساتید.
            دوستان من می خواستم یک پروژه نوبت دهی تلفنی با avr بسازم دوستان همراهی کنند تا این پروژه به اتمام برسد.
            خواسته ها در این پروژه:
            شخصی تماس می گیرد ، بعد فرد نسبت به شخصی که می خواهد دکمه ای فشار میدهد و بعد با وارد کردن شماره ای خواص (کد ملی یا کد اشتراک) نوبتی بر اساس زمانهای خالی موجود (اگر روزش هم براساس روز انتخابی خود فرد هم باشد خوب است) به فرد داده می شود و در آخر پرینتی در مرکز (یا جایی که دستگاه وجود دارد) بطور اتزماتیک گرفته می شود.

خوب.
            این تقریبا شمایی از خواسته ما از این پروژه بود حالا اساتید بگوییند که از کجا باید شروع کنیم.
            یه بار دیگه سوالشو بخون ایمان خان

دیدگاه

یه بار دیگه سوالشو بخون ایمان خان
              حق با شما بود. برداشت کاملاً غلطی بود. یک لحظه فکر کردم منظور ایشون ساخت این دستگاه های مخابراتی بود!

اما خوب این کار رو نمیگم نمیشه با میکرو انجام داد. ولی خیلی کار سنگینیه. اینطور برنامه های بهتره با pc باشه. در غیر این صورت حتماً بایست از lcd گرافیکی، تاچ و .... استفاده بشه. درغیر این صورت، کار بسیار دشواریه.
              تشکر لازم نیست!

دیدگاه

سلام دوستان
                اگر یادتون باشه قبلا یه پروژه کنترل لوازم خوانگی با avr طراحی و ساخته شده حالا نمیشه اینم یه جورایی با اون مرتبطش کرد . حالا اینجا برای گفتن اینکه با چه عددی چه دستگاهی قطع و وصل بشه اسم شخص مورد نظر را میگه بعدم بر اساس انتخاب الگرتم خواصی (مثلا برای هر شخصی یک ساعت) یک نوبت میده
                چطوره میشه

دیدگاه

از دوستان دیگر کسی نظر یا طرح ندارد

دیدگاه

سلام
                    دوست عزیز حالا همان برنامه vb را هم شما دارید که کمک کنید بنویسیم

دیدگاه

سلام
                      من پروژه رو انجام دادم .اما به خاطر دوری از استفاده کردن برخی دوستان از این پروژه اون رو نیمزارم توی سایت چون هدف آموزش هست اینجا نه تجارت شخصی
                      شما ابتدا باید مثل پروژه کنترل دستگاه با خط تلفن بعد از اینکه خط زنگ خورد با یه مدار تشخیص زنگ ، زنگ رو تشخیص بدی تا میکرو رو با خبر کنه که خط داره زنگ میخوره . بعد از این باید یه مقاومت با خط موازی کنی که خط آزاد بشه مثل جواب دادن به خط .البته قبل از این باید با یه ic mt8870 شماره تماس گیرنده رو به میکرو انتقال بدی چون کد های dtmf تماس گیرنده قبل از اینکه زنگ بخوره ارسال میشه . شماره طرف توی لاگ ثبت باید بشه .بعد از اینکه خط آزاد شد باید یه صدا تولید کنی تا مشتری اون سمت خط متوجه بشه یا کار قشنگ تر اینکه یه آیسی ضبط و پخش صدا هم بذاری که طرف رو با زبان فارسی راهنماییش کنه . بعدشششش باید اون کدی رو که وارد کرد رو ذخیره کنی و در آخر از همه اطلاعات طرف همراه با ساعت و تاریخ تماس یه لاگ روی ایپیرام میگیری .این حالت کلی سیستم بو د .انشااله با هم کامل می کنیمش .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X