اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترلر led های در ولتاژ 220 ولت !!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کنترلر led های در ولتاژ 220 ولت !!

نوشته اصلی توسط میلاد موسوی
    سلام.خوبی؟؟

اصلا مهم نیست مصرف کننده چیه.مهم اینه که شما 20 تا المان داری که با ولتاژ 220 ولت AC کار میکنه.

خوب MPC جان دقیقا به من میگی میخوای چی کار کنی؟؟
    نمیدونم منظورتو گرفتم یا نه؟؟ شما میخوای 20 تا سیم رو حذف کنی و به جاش این 20 المان رو به صورت ماتریس 4*5 باهاش برخورد کنی؟؟
    سلام
    آره عزیز جان در درست متوجه شده اید البته میخواهم برای شروع 20 تا باشد ولی قابلیت افزایش داشته باشد.
    حالا چطور با تریستور در آن زمان اسکن کنم که مشکل پیش نیاید.

نوشته اصلی توسط Persian.Bright
    اتفاقا دقیقا می شه از تایریستور برای همین منظور استفاده کرد ولی درایوینگ آن در زمان های مورد نیاز ، کمی محدودیت ایجاد می کنه . اما شما چرا از ماسفت استفاده نمی کنید ؟ مثلا IRF840 یا 460 که البته بار ال ای دی برای این ماسفتها بسیار ناچیزه . علاوه بر این برای زمان های Rating هیچ گونه محدودیتی بوجود نمیاد . (لااقل برای این کار برد ) .
    من هم به این نتیجه رسیده ام با تریستور مشکل زمان پیدا میکنم .
    من با درایو ماسفت مشکل دارم با کوچکترین مشکل میسوزند ( شورت)
    چه کار کنم ؟
    متشکرم از جواب های شما :agree:
    کمتر سخن گویم
    بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

اگرچه Reliability تایرسیتورها از MOSFET ها بسیار بیشتر است اما پرواضح است که به لحاظ سرعت ماسفت حرف اول را می زند و چنانچه درایوینگ مناسبی هم داشته باشه به راحتی نمی سوزه .

اینجا ماسفت فقط نقش یک سوییچ آن و آف رو بازی می کنه و نیازی به سلف نیست یعنی ولتاژ بازگشتی نداریم پس عجیبه که می گید می سوزه می تونید نمونه ی مداری که بستید و ماسفتش سوخته رو قرار بدید ؟ شاید مشکل دیگه ای داره .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Persian.Bright
        اگرچه Reliability تایرسیتورها از MOSFET ها بسیار بیشتر است اما پرواضح است که به لحاظ سرعت ماسفت حرف اول را می زند و چنانچه درایوینگ مناسبی هم داشته باشه به راحتی نمی سوزه .

اینجا ماسفت فقط نقش یک سوییچ آن و آف رو بازی می کنه و نیازی به سلف نیست یعنی ولتاژ بازگشتی نداریم پس عجیبه که می گید می سوزه می تونید نمونه ی مداری که بستید و ماسفتش سوخته رو قرار بدید ؟ شاید مشکل دیگه ای داره .
        دوست گرامی من از ماسفت برای این کار استفاده نکرده ام ولی برای راه اندازی و کنترل موتور به روش pwm میخواستم استفاده کنم که به نتیجه نرسیدم به همین خاطر بیخیال ماسفت شدم . http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=47930.0

اگر مدار مناسبی با ماسفت برای کار من سراغ دارید خوشحال میشوم که برای در این پست قرار دهید ویا برایم آدرس آن را ایمیل کنید .
        کمتر سخن گویم
        بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

یکی جواب بده مهندس ، دایی ، آقا oo:
          کمتر سخن گویم
          بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mpc
            یکی جواب بده مهندس ، دایی ، آقا oo:
            چقدر جواب خجالت زده شدم مهندسان! :angry:
            کمتر سخن گویم
            بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X