اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چگونه با میکرو کلیدی را قطع و وصل کنم؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چگونه با میکرو کلیدی را قطع و وصل کنم؟

سلام آقایان و خانمها خوبین؟ من یک سوال پیش پا افتاده دارم که خواهش میکنم برنامه رو به زبان بسکام بنویسید:
    من میخوام با یک سوییچ فشاری یا DIP هشت LED که به PORTB وصلن رو روشن خاموش کنم یعنی یکبار روشن و یکبار خاموش با همون کلید!.چجوریه برنامش به زبان بیسیک؟
    جانم به فدای ائمه اطهار
    می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

اونو کلیذ رو وصل کن به یکی از پایه های وقفه و در روتین اجرای وقفه پورت b رو toggel کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
        اونو کلیذ رو وصل کن به یکی از پایه های وقفه و در روتین اجرای وقفه پورت b رو toggel کن
        ممنون ولی مجاز به استفاده از وقفه و کانتر نیستیم :angry:
        جانم به فدای ائمه اطهار
        می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

پس از یه چیزی تو مایه های زیر استفاده کن:
          do
          bitwait portx.y , set
          toggle portz.t
          bitwait portx.y , reset
          loop

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
            پس از یه چیزی تو مایه های زیر استفاده کن:
            do
            bitwait portx.y , set
            toggle portz.t
            bitwait portx.y reset
            loop
            سلام
            دوست عزیز میشه بگید bitwait portx.y reset چه کاری انجام میده !!!

دیدگاه

صبر میکنه طرف دستش رو از روی کلید برداره
              اگه نباشه طرف یک ثانیه کلید رو نگه داره led ها بار ها خاموش روشن میشند
              با تشکر

دیدگاه

پاسخ : چگونه با میکرو تریاک را قطع و وصل کنم؟

سلام
                میشه من را راهنمایی کنید که تریاک BT139 ، که 50hz است یعنی چی؟ فرکانس سوئیچ گیت آن است یا فرکانس جریان ac ای که از آند1 و 2 آن میگذرد؟
                ممنون
                (من میخوام یک سیگنال 400hz ، 115v را بامیکرو و تریاک و اپتوکوپلر کنترل کنم.)
                زندگی آنچه زیسته ایم نیست ، بلکه چیزی است که به یاد میآوریم تا روایتش کنیم.
                گابریل گارسیا مارکز

دیدگاه

Re: چگونه با میکرو کلیدی را قطع و وصل کنم؟

سلام دوستان من این مشکلم رو جاهای مختلفی مطرح کردم گفتم بیانش اینجا هم خارج از لطف نباشه
                  من 24 عدد پروب رو میخوام با میکرو کنترل کنم( پایه میکرو که یک میشه پروب جریان سه میلی آمپر بده خاموش که شد کاملا جریانش صفر بشه) یا باید از رله استفاده کنم یا از جیز دیگه با توجه به اینکه رله حجم مدار رو بالا خواستم از 4066 ساتفاده کنم که در حالت خاموش مقاومتش4 کیلو هست که عملا قطع نمیشه و باز خروجی داریم اینکه این آیسی به کار من نیومد اگر پیشنهاد دیگه ایی دارید ممنون میشم بگید
                  مرسی
                  خدایا چگونه زیستن را به من بیاموز ، چگونه مردن را خود خواهم آموخت
                  "دکتر علی شریعتی"

دیدگاه

پاسخ : Re: چگونه با میکرو کلیدی را قطع و وصل کنم؟

نوشته اصلی توسط saeedgreat نمایش پست ها
                    سلام دوستان من این مشکلم رو جاهای مختلفی مطرح کردم گفتم بیانش اینجا هم خارج از لطف نباشه
                    من 24 عدد پروب رو میخوام با میکرو کنترل کنم( پایه میکرو که یک میشه پروب جریان سه میلی آمپر بده خاموش که شد کاملا جریانش صفر بشه) یا باید از رله استفاده کنم یا از جیز دیگه با توجه به اینکه رله حجم مدار رو بالا خواستم از 4066 ساتفاده کنم که در حالت خاموش مقاومتش4 کیلو هست که عملا قطع نمیشه و باز خروجی داریم اینکه این آیسی به کار من نیومد اگر پیشنهاد دیگه ایی دارید ممنون میشم بگید
                    مرسی
                    درود بر شما
                    بنده هم با 4066 نتونستم جواب بگیرم و نفهمیدم چرا...( دوستان کسی میدونه راهنمایی کنه)
                    ولی با pc817 به راحتی جواب گرفتم یا از همین 817 استفاده کنید یا از اپتوهای 4 کاناله که حجم کارتون کمتر بشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X