ببخشید
1-اگه بخواهیم این شبکه رو با پروتکل TWI انجام بدیم باید چیکار کنیم و مدارش چجوری میشه؟
چون تو دیتاشیت نوشته بود USI رو میتونیم به صورت TWI یا SM-Bus Interface استفاده کنیم
ببخشید
1-اگه بخواهیم این شبکه رو با پروتکل TWI انجام بدیم باید چیکار کنیم و مدارش چجوری میشه؟
چون تو دیتاشیت نوشته بود USI رو میتونیم به صورت TWI یا SM-Bus Interface استفاده کنیم
2- SM-Bus Interface چیه ؟
سخت افزارش در شکل صفحه 88 دیتاشیت می باشد که هر چند تا میکرو را که بخواهید می توانید به آن وصل کنید. اما چون TWI نیاز به یک آدرس دارد و در این واحد رجیستری برای آدرس در نظر گرفته نشده است و آدرس از طریق بافر دریافت می شود و باید نرم افزاری آدرس را چک کرد فکر کنم برنامه آن یک خورده سخت تر از حالت قبل شود. و باید دائم آدرس دریافتی چک شود و اگر آدرس درست بود آنگاه عملیات بعدی که انتقال اطلاعات می باشد رو انجام داد.
SM-Bus Interface تا حالا نشنیدم ولی به نظرم همون حالت اتصال 3 سیمه می باشد که با مدار قبلی آنرا به صورت SPI استفاده کردیم.
میدونید که پروتکل 1wire برای ایجاد ارتباط با سنسورهای شرکت دالاس میباشد ولی من یه پروژه دانلود کرده بودم که با این پروتکل دوتا mega8 رو به هم ارتباط داده بود، یکی از میکروها شروع میکرد به شمارش (هر میکرو یه 7segment داشت) طوری که یه سویچ وجود داشت وقتی سویچ رو نگه میداشتی ادامه ی شمارش رو اون یکی میکرو انجام میداد یعنی از پروتکل 1wire استفاده کرده بود تا عددی رو از یه میکرو به یکی دیگه بفرسته ولی به زبان c بود که من متاسفانه زبان بیسیک کار میکنم
حالا منظورم اینه که یه مثال عملی (تست شده) برای این کار واسه زبان بیسیک ( کامپایلر بسکام) میخواستم ؟
البته توهین نشود ولی کتاب آقای 1nafar رو خوندم که مثالش هم ایجاد ارتباط بین دو میکرو با 1wire هستش ولی مثالش کار نکرد البته شاید اشکال از من باشه، به هر حال نتونستم راه اندازیش کنم اگه کسی موفق به راه اندازی اون مثال شده به منم یه ok بده ؟
سلام
این لینک شما و هم کل اینترنت یه مثال نمیشه پیدا کرد که ارتباط بین دو میکرو از طریق 1wire باشه
البته تو کتاب الکترونیکی آقای 1nafar هم 1wire و دستوراتش رو توضیح داده و هم مثالی آورده که ارتباط بین دو میکرو میباشد
من هم اون مثال رو تو پروتئوس شبیه سازی کردم ولی جواب نداد
تو لینک زیر من هم قسمتی از کتاب رو که 1wire رو همراه با مثال توضیح داده گذاشته ام هم برنامه ی بسکام رو و هم فایل پروتئوس رو
لطفا یه نگاهی بهش بیندازید
خیلی واجبه اگه بتونین راهش بیندازید مدیونتون میشم http://www.lgshare.com/upload/do.php...377f01e251.rar
سلام.
توی کتاب 11 پروژه با AVR ، پروژه شماره 4 در مورد ارتباط از طریق پروتکل یک سیمه است.
هسته اصلی، میکروی ATmega8 است و برای اندازه گیری دما در 5 نقطه مختلف، 5 عدد DS18S20 به میکرو متصل شده است.
برقراری ارتباط بین میکرو و تراشههای DS18S20 از طریق پیادهسازی نرمافزاری صورت گرفته است.
به این ترتیب میتوانیم روی هر یک از پایههای ورودی/ خروجی میکرو، یک باس یک سیمه داشته باشیم.
اینها بخشی از توضیحات خود کتاب بود.
اگه فکر میکنید این پروژه بهتون کمکی میکنه بگید.
در ضمن برنامه میکرو در محیط Bascom AVR نوشته شده است.
مثالی که دوستمون sina_80 گذاشتن، بین میکرو و سنسور هستش
من میخوام با این پروتکل (1wire) بین دو میکرو ارتباط برقرار کنم
خودمم یه تستهای کرده ام (عملی) ولی جواب نگرفتم
لطفا کمکم کنید
دیدگاه