اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک قفل رمز بی سیم usart

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک قفل رمز بی سیم usart

سلام، من یه قفل رمز طراحی کردم ، حالا می خوام بی سیم کار کنه به این صورت که:
    1- در یک طرف lcd و keyboard به همراه یک میکرو قرار بگیره و در طرف دیگه یک میکرو و رله
    2- ارتباط به صورت بی سیم و از طریق ماژول های موجود در بازار باشه
    به نظر شما بهترین ارتباط کدومه؟
    خودم نظرم usart هست به همراه ماژول RFM12 به این صورت که رمز در طرف اول وارد میشود ، بعد از زدن کلید enter رمز به طرف دیگر ارسال میشود ، رمز با رمز اصلی مقایسه میشود و پیغام رمز صحیح است یا غلط است بر روی lcd طرف اول نمایش داده شود و الباقی کارها
    اما مشکلی که دارم اینه که خیلی کم کار کردن با usart رو بلدم :mrgreen:
    اگه کسی هست که بتونه این کار رو انجام بده یا یاد بده که چطوری و با چه دستوراتی میتونم این کار رو بکنم از خجالتش در میام!
    بیشتره اشکال من توی نرم افزار هستش
    پیشاپیش ممنون
    یا حق

پاسخ : کمک قفل رمز بی سیم usart

RFM12 که uart نیست!
    شما از HMTR استفاده کن.

دیدگاه

فعلا ماژول زیاد مهم نیست ، ارتباط مهمه ، مشکله من تو usart هست که چطوری رمز رو با usart برای میکروی 2 بفرستم؟

دیدگاه

به راحتی
        یا مستقیما و به صورت عددی بفرست یا اینکه کدش کن و بفرست
        اگه منظورت نحوه ارتباط با ماژول هست، باید دیتاشیت رو بخونی

دیدگاه

ببین کار کردن با USART خیلی سادست، اما برای اینکه بخوای با RFM12 بفرستی باید اون رو با SPI به میکرو وصل کنی که خوب نیست. همون HMTR راحت تره. برای فرستادن هم برای فرستادن دیتا و گرفتن دستورایی مثل putchar و getchar و اینها وجود داره که توی کتابای AVR کامل نوشته شده.
          دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد پور آزاد
            ببین کار کردن با USART خیلی سادست
            سلام! من نمیدونم توی این انجمن چرا همه فقط میگن خیلی سادست ، اونجا نوشته! من فقط دسترسی به اینترنت دارم و به هیچ کتابی دسترسی ندارم ، سایهای زیادی رو سر زدم و خیلی مثال پیدا کردم ، تا 8 بیت رو تونستم با usart بفرستم!
            حالا مشکل جدید! چطوری بیشتر از 8 بیت رو میشه فرستاد؟ مثلا 25 بیت رو چطوری میشه فرستاد؟
            اگه میشه یه نمونه ساده برام بزارید ممنون میشم!
            سوال بعدیم هم اینه که یه جمله رو چطوری میشه با usart فرستاد!
            اگه 2 تا مثال برام بزارید ، ممنون میشم!
            ببخشید که خیلی بی سوادم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط x_force
              سلام! من نمیدونم توی این انجمن چرا همه فقط میگن خیلی سادست ، اونجا نوشته! من فقط دسترسی به اینترنت دارم و به هیچ کتابی دسترسی ندارم ، سایهای زیادی رو سر زدم و خیلی مثال پیدا کردم ، تا 8 بیت رو تونستم با usart بفرستم!
              حالا مشکل جدید! چطوری بیشتر از 8 بیت رو میشه فرستاد؟ مثلا 25 بیت رو چطوری میشه فرستاد؟
              اگه میشه یه نمونه ساده برام بزارید ممنون میشم!
              سوال بعدیم هم اینه که یه جمله رو چطوری میشه با usart فرستاد!
              اگه 2 تا مثال برام بزارید ، ممنون میشم!
              ببخشید که خیلی بی سوادم!
              دوست عزیز، انقدر اعصاب خودت رو خورد نکن قربونت برم. به جان خودم شما اولین فردی هستی که میگی که شما فقط به اینترنت داری، عموماً همه با اینترنت مشکل دارن :mrgreen:

اما در مورد مسائلی که گفتی. برای فرستادن با USART توی کدویژن کارت خیلی سادست. یه سری از دستوراتش اینه:

1- putchar : یه کاراکتر رو ارسال میکنه. مثلاً
              کد:
              putchar('!')
              علامت ! رو ارسال میکنه. شبیه همین getchar رو داریم.

2- puts : که یه رشته دیتا (فرقی نمی کنه چند بیت باشه) رو از SRAM می خونه و می فرسته.

3- putsf : مثل puts عمل می کنه فقط دیتا رو از flash ور میداره.

برای اینکه زیاد پیچیده نشه میگم که شما فرض کن همه متغیرات روی flash قرار داره.

البته اینایی که من گفتم خیلی ناقصه. حتماً یه نگاهی به pdf آموزش AVR جناب سپاس یار بزن. توی بخش پروژه های تکمیل شده AVR اولین موضوع (قرمز شده). از صفحه 118 توابع USART در CodeVision شروع میشه.
              دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X