اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

rs485

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : rs485 با AVR

نوشته اصلی توسط علیرضا@ نمایش پست ها
    ممنون دوست عزیز خیلی لطف کردید
    جسارتا شماتیکی از برد راه انداز RS422 دارید؟
    میشه از RS-485 به شکل تمام دوطرفه استفاده کرد. کافیه دو خط ارتباطی RS-485 تشکیل بدید که یکی وظیفه TX و دیگری RX انجام بده. صبر کنید، امروز من شماتیکش رو میکشم براتون میفرستم.

دیدگاه

ممنون دوست عزیز خیلی لطف کردید
      جسارتا شماتیکی از برد راه انداز RS422 دارید؟
      سرچ کنین زیاده.
      پی دی اف همون آیسی 488 رو هم نگاه کنین توش هست.
      با اون روشی که دوستمون گفتن هم اگه اجرا کنین در واقع یه 422 ساختین.
      کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein.m98 نمایش پست ها
        میشه از RS-485 به شکل تمام دوطرفه استفاده کرد. کافیه دو خط ارتباطی RS-485 تشکیل بدید که یکی وظیفه TX و دیگری RX انجام بده. صبر کنید، امروز من شماتیکش رو میکشم براتون میفرستم.
        سپاسگزارم
        منم دقیقا همین رو میخواستم.ممنون

دیدگاه

سپاسگزارم
          منم دقیقا همین رو میخواستم.ممنون

خوب اینم شماتیکی که گفتم. فرض کردیم 2 تا ATmega8 میخوان با هم تبادل داده تمام دو طرفه انجام بدن. تقریبا همه چی این شماتیک واضحه. به جای MAX485 میتونید از ADM485 و یک سری IC های دیگه که اسمشون یادم نیست هم استفاده کنید. تقریبا مشابه هم هستن؛ حتی پایه هاشون هم یکسانه. در ابتدا و انتهای باس ها هم باید از مقاومت 120 اهم استفاده بشه. البته اگر از ماژول MAX485 استفاده کنید، معمولا این مقاومت ها رو روی خودشون دارن و نیازی نیست براش بذارید.
          مورد بعدی اینکه زمین و تغذیه نیمه چپ و راست میتونه کاملا از هم مجزا و ایزوله باشه. به خاطر همین من توی شماتیک از VCC و GND های با شماره 1 و 2 استفاده کردم. واضحه که اون MAX485 هایی که مستقیم به یک میکروکنترلر وصل شدن، باید زمین مشترکی با اون میکروکنترلر داشته باشن.
          برای اطلاعات تکمیلی میتونید به دیتاشیت MAX485 مراجعه کنید.
          جدیدترین ویرایش توسط hossein.m98; ۱۱:۰۸ ۱۳۹۹/۰۳/۲۱.

دیدگاه

سلام مهندس عزیز.وقت شما بخیر
            ممنونم بابت پیشنهاد و طراحی این برد
            فقط من یک مشکلی دارم.یک سمت برد من به میکرو وصل هست و سمت دیگر به کامپیوتر(به عنوان مثال میکرو سمت راست وجود ندارد و میکرو دیگر رو به کامپیوتر وصل کردم).ارسال از میکرو به کامپیوتر رو دارم ولی از سمت کامپیوتر نمیتونم به میکرو داده ارسال کنم.به نظر شما مشکل از کجاست؟

دیدگاه

[=علیرضا@QUOTE]
              سلام مهندس عزیز.وقت شما بخیر
              ممنونم بابت پیشنهاد و طراحی این برد
              فقط من یک مشکلی دارم.یک سمت برد من به میکرو وصل هست و سمت دیگر به کامپیوتر(به عنوان مثال میکرو سمت راست وجود ندارد و میکرو دیگر رو به کامپیوتر وصل کردم).ارسال از میکرو به کامپیوتر رو دارم ولی از سمت کامپیوتر نمیتونم به میکرو داده ارسال کنم.به نظر شما مشکل از کجاست؟
              [/QUOTE]
              مبدلی که به کامپیوتر وصله چیه؟

دیدگاه

من از کامپیوتر صنعتی استفاده میکنم که پورت 485 روی خودش داره

دیدگاه

خوب پس احتملا یدونه RS-485 دارید استفاده میکنید. اگر بخوایید تمام دو طرفه بشه باید 2 تا RS-485 استفاده کنید که میشه 2 پورت مجزا از هم.

دیدگاه

آهان.بعد طریقه اتصالاتش چطور میشه؟

دیدگاه

این کار به نظرم زیاد عقلانی نیست که 2 تا پورت رو بخوایید در گیر یک ارتباط بکنید. بسته به نرم افزار کامپیوترتون شاید حتی عملی هم نباشه!
                      اما به طور کلی شما توی شکلی که فرستادم، کافیه یک پورت رو به جای MAX485 و باس بالایی، و یکی رو به جای MAX485 و باس پایینی قرار بدید. فقط باید توجه داشته باشید که یک پورت کار گیرنده انجام میده و دیگری فرستنده.

راستی مگر اون کامپیوتر پورت RS-232 نداره؟ اگر RS-232 داشته باشه که کار خیلی ساده تره. میتونید RS-232 رو توی شکل به جای یکی از میکروکنترلرها قرار بدید.

دیدگاه

سپاسگزارم.این پروژه بطور کامل با 485 باید انجام بشه و از 232 بخاطر محدودیتهایی که داره نمیشه استفاده کرد

دیدگاه

من از کامپیوتر صنعتی استفاده میکنم که پورت 485 روی خودش داره
                          سلام. خب وقتی کامپیوتر شما یک پورت 485 داره چه اصراری هست که از پروتکل 422 استفاده کنید؟ آیا نیاز به ارسال و دریافت همزمان دارید؟؟
                          به هر حال اگر کامپیوتر شما از 422 پشتیبانی نکنه شما نمیتونید ارسال و دریافت لحظه ای داشته باشید..
                          راه حل این که باید از پورت USB استفاده کنید. به این صورت که ابتدا دیتا را به کمک مبدل USB به UART تبدیل کنید و پس از آن از UART به 422 تبدیل کنید.
                          اگر اشتباه نکنم مبدل های آماده هم در بازار موجود هست. فقط این که باید اول نیاز سنجی کنید.
                          *** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***

دیدگاه

نوشته اصلی توسط K1.IEEE نمایش پست ها
                            سلام. خب وقتی کامپیوتر شما یک پورت 485 داره چه اصراری هست که از پروتکل 422 استفاده کنید؟ آیا نیاز به ارسال و دریافت همزمان دارید؟؟
                            به هر حال اگر کامپیوتر شما از 422 پشتیبانی نکنه شما نمیتونید ارسال و دریافت لحظه ای داشته باشید..
                            راه حل این که باید از پورت USB استفاده کنید. به این صورت که ابتدا دیتا را به کمک مبدل USB به UART تبدیل کنید و پس از آن از UART به 422 تبدیل کنید.
                            اگر اشتباه نکنم مبدل های آماده هم در بازار موجود هست. فقط این که باید اول نیاز سنجی کنید.
                            سلام
                            دوست عزیز من با توجه به نیاز مشتری این پروژه رو مشغول به انجامش هستم . محدودیتهای زیادی دارم از قبیل اینکه آی سی های 422 متاسفانه در بازار ایران موجود نیست، 485 بطور همزمان قابلیت ارسال و دریافت ندارد، 232 مشکلات زیادی در سرعت، طول کابل و از همه مهمتر نویز پذیری دارد و اینکه برروی برد اینترفیس 2عدد پورت قرار هست طراحی شود.یک عدد usb و دیگری 485
                            درکل بیشتر نیازهای افراد منطقی نیست و این پروژه هم از این موضوع مستثنا نیست

دیدگاه

سلام
                              دوست عزیز من با توجه به نیاز مشتری این پروژه رو مشغول به انجامش هستم . محدودیتهای زیادی دارم از قبیل اینکه آی سی های 422 متاسفانه در بازار ایران موجود نیست، 485 بطور همزمان قابلیت ارسال و دریافت ندارد، 232 مشکلات زیادی در سرعت، طول کابل و از همه مهمتر نویز پذیری دارد و اینکه برروی برد اینترفیس 2عدد پورت قرار هست طراحی شود.یک عدد usb و دیگری 485
                              خوب شما میتونید RS-232 رو در همون محل تبدیل کنید به RS-422 و ارسال کنید. حتما لازم نیست از پورت مخصوص RS-422 یا RS-485 استفاده کنید.

دیدگاه

سلام
                                دوست عزیز! شما اصلا به سوالت کلیدی پاسخ نمیدید و به جای تمرکز و پاسخ به سوالات دوستان فقط یک قطار از مشکلات رو پشت سر هم ردیف می کنید!! مشکلاتی که شاید فقط از دید شما مشکل هستند و راه حل های ساده ای داشته باشند..
                                به هر حال اگر مشکلی دارید که اینجا مطرح کردید و به دنبال راه حل های خوب هستید بهتره مطالبی که دوستان کامنت میگذارند رو با دقت بخونید و به سوالاتی که از شما می پرسند پاسخ های دقیق بدهید.
                                جدیدترین ویرایش توسط K1.IEEE; ۱۵:۰۲ ۱۳۹۹/۰۴/۰۳.
                                *** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X