اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چند سوال درباره اتصال پل H به میکرو و استفاده PWM در هر حالت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چند سوال درباره اتصال پل H به میکرو و استفاده PWM در هر حالت

شماتیک برای ماسفت که در دیتاشیت l6203 هست و نوع ماسفت رو هم که بالا گفتم
    برای استپ هم از مدار زیر استفاده کن دیگه لازم هم نیست واسه پایه میکرو ترانزیستور بزاری فقط l298 رو دو تا بزار و همه پایه های هم نام هر دو رو به هم وصل کن
    فایل های پیوست شده

دیدگاه

مدار داخلیش رو در آوردم
      مشکلی که داره برای ورودی پالس PWM جایی مد نظر نگرفته
      ببینید:

اما یک IC جدید (LMD18200) پیدا کردم ولتاژ قابل تحملش 55 ولی جریانش کمتر از قبلی یعنی 3A هست
      مزیتی که داره میشه از واحدی که برای ورودی های دیجیتال در نظر گرفته نام برد
      -- سوالی که دارم 2 ماسفت بالایی با 2 تای پایینی کمی متفاوت هست این چه نوعشه؟

نظرتون چیه؟؟

دیدگاه

در بالایی باید pwm رو به پایه enable بدید
        در مورد تفاوت هم دو تا ماسفت بالایی خروجی سنس جریان دارند یعنی میتونید مقدار جریان کشی موتور رو اندازه بگیرید

دیدگاه

سلام به دوستان و اساتید محترم شرمنده که همین جوری میام تو صحبتتون اما یه سوال داشتم در مورد این lmd18200 یجا دیدم که به یه طریقی که من نمیدونم با موج pwm و احتمالا سیگنال خاصی که به پایه direction این ic داده بودند تونسته بودند کاری کنند که یه موتور گیربکس دار 24 ولتی dc رو به حالت ترمزی ببرند طوری که تو این حالت حتی با دست هم نمیشد شفت موتور رو چرخوند . حالا میخوام ببینم دوستان در این مورد نظری دارند با احتمالا اینطوری موتوری رو درایو کردند یا نه .
          با تشکر :read:
          mer30

دیدگاه

اگه هر دو پایه موتور هم پتانسیل بشوند(یعنی اتاصل کوتاه شوند) انگار شما یه ژنراتور دارید و دارید ازش بینهایت جریان میکشید که خب شفت موتور سفت میشه
            میتونید هر دو پایه اینپوت رو صفر یا یک کنید
            با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط RAZORBACK
              اگه هر دو پایه موتور هم پتانسیل بشوند(یعنی اتاصل کوتاه شوند) انگار شما یه ژنراتور دارید و دارید ازش بینهایت جریان میکشید که خب شفت موتور سفت میشه
              میتونید هر دو پایه اینپوت رو صفر یا یک کنید
              با تشکر
              این درست اما چطور میشه تو این حالتی که گفتی شفت موتور رو به آرامی و با سرعت خیلی کم (مثلا با سرعت 10 دور در دقیقه )چرخوند و این خیلی خیلی مهمه که این گردش شفت با قدرت بالا باشه یعنی وقتی داریم شفت رو میچرخونیم اگه یه بار فیزیکی به شفت اعمال کنیم تاثیری رو سرعت گردش شفت یا همون flow نداشته باشه؟ در این مورد چی میگی؟
              mer30

دیدگاه

فکر نکنم راهی داشته باشه! باید یه موتور گیربکس با ضریب گیربکس بالاتر یا حلزونی بگیری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط RAZORBACK
                  فکر نکنم راهی داشته باشه! باید یه موتور گیربکس با ضریب گیربکس بالاتر یا حلزونی بگیری
                  نه مطمئنم که یه راهی داره چون با چشمام دیدم که این کارو انجام میده. ببین الان من وقتی یه موتور 24ولتی dc رو برمیدارم و ولتاژ اعمال میکنم موتور با تمام سرعتش شروع به گردش میکنه که اگه تو همین حالت اون اتصال کوتاهی که گفتی رخ بده موتور سر جاش ثابت میشه که البته نمیدونم چرا باز شفت موتور اونقدر که باید سفت نیست و هنوز کمی حتی میچرخه . مطمئنم که با سیگنال pwmی که به پین pwm آی سی میده و البته سیگنال خاصی که نمیدونم چیه به پین direction این آی سی میده چنان همین موتورو سر جاش میخکوب میکنه که با دست نمیتونیم شفترو بچرخونیم... چیزی راجع به این تا حالا دیدی ؟
                  mer30

دیدگاه

گفتم که اگه هر دو پایه دایرکشن مربوط به یک موتور رو هم پتانسیل کنی موتور سفت میشه میتونی برای این حالت دو تا پایه رو یک بدی و pwm رئ هم ماکسیمم بدی
                    برای حرکت ارام و سفت شاید بتونی بین این حالت و حرکت عادی مثلا با سرعت 500 میلی ثانیه سویج کنی ولی فکر نکنم با لختی ای که موتور داره جواب بده
                    با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X