پاسخ : آی سی ضبط صدا ISD4004-8M - تست شده
بابا برقی تشکر بابت این که وقت میذاری و جواب سوالات رو میدی :applause: :applause: :applause:
باز هم یه سوال ، من یه صدا به کدت 60 ثانیه روی آیسی ضبط کردم حالا اگه بخام ثانیه 55 از این صدا رو بخونم باید چه مقداری رو واسه آیسی ارسال کنم (من مقدار 51 رو داخل SPCR ریختم)
واسه ضبطش از این دستورات واسه شروع از آدرس 0 استفاده کردم
حالا میخام از ثانیه 55 شروع به پخش کنه چند باید بفرستم ؟
oo:
oo:
oo:
طبق مشخصات دستگاه هر خونه حافظه 200 میلی ثانیه جا داره با این حساب باید از خونه 275 شروع کنه که کد هگزش میشه 113 ، حالا اگه باید به صورت زیر بفرستم که نشد و از آدرس 13 هگز شروع میکنه یعنی بایت دوم ارسالی رو یا در نظر نمیگیره یا به طور کل من در مورد آدرس دهی دارم اشتباه میکنم

حالا نظرتون چیه؟
بابا برقی تشکر بابت این که وقت میذاری و جواب سوالات رو میدی :applause: :applause: :applause:
باز هم یه سوال ، من یه صدا به کدت 60 ثانیه روی آیسی ضبط کردم حالا اگه بخام ثانیه 55 از این صدا رو بخونم باید چه مقداری رو واسه آیسی ارسال کنم (من مقدار 51 رو داخل SPCR ریختم)
واسه ضبطش از این دستورات واسه شروع از آدرس 0 استفاده کردم
کد:
spi(0x00);
spi(0x00);
spi(SETREC);
oo:
oo:
oo:طبق مشخصات دستگاه هر خونه حافظه 200 میلی ثانیه جا داره با این حساب باید از خونه 275 شروع کنه که کد هگزش میشه 113 ، حالا اگه باید به صورت زیر بفرستم که نشد و از آدرس 13 هگز شروع میکنه یعنی بایت دوم ارسالی رو یا در نظر نمیگیره یا به طور کل من در مورد آدرس دهی دارم اشتباه میکنم

کد:
spi(0x13);
spi(0x01);
spi(SETPLAY);

دیدگاه