اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی در مورد کنتوربرق

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی در مورد کنتوربرق

سلام من یه راهنمایی میخواستم و توی سایت خیلی زیرورو کردم و دیدم به نتیجه ای نرسیدم و حالااگه امکان داره منوهم راهنمایی کنید،ما خونمون 2 واحد داره و 2کنتور برق ولی یکی از واحدها خالی واستفاده نمیشه وچون توی خونمون مصرف کننده برقی زیاد هست وهمیشه قبض برقمون تصاعدی میره بالا میخواستم برنامه ای بنویسم که خودش به طور خودکار درشبانه روز از هر دوکنتور استفاه کنه واین زمانبندی قابل تنظیم باشه و همچنین مقدار ولتاژ و آمپر و مقدار ساعت استفاده رو روی ال سی دی نشون بده منتظر جوابتون هستم
    باتشکر

پاسخ : راهنمایی در مورد کنتوربرق

سلام کسی نیست منو راهنمایی کنه؟؟

دیدگاه

ببین برادر خیلی کلی نوشتی منظورت از زمانبندی چیه؟ بعد خودت یه حرکتی بکن هر جا سوال داشتی بپرس اینطوری خیلی گسترده میشه درضمن نمیتونی بین دو تا کنتور یه تقسیم بار کنی خرجش یه کلمپ ac هست.اینطوری هزینهها درست گولی.....
      mer30

دیدگاه

دوست عزیز اینکه اینهمه دردسر نداره . عوض اینکه بیائی ویه دستگاهی درست کنی که بخواد این کارای سختی رو که میخوای انجام بده ، بیا و برق تعدادی از دستگاههای پر مصرفت رو از اون کنتوری که مد نظرت هست بگیر و در واقع تقسیم بار انجان بده . مثلا برق آشپزخونتون رو از اون کنتور دیگه بگیر ، چون معمولا پر مصرفترین قسمت خونه همون آشپزخونه است . اگه برق کشی خونتون استاندارد باشه شما فقط کافیه تست کنی ببینی در جعبه فیوز کدوم فیوز مربوط به کجا هست ، بعد کافیه فاز ورودی فیوز رو قطع کنی و فاز گرفته شده از کنتور بغلی رو بهش وصل کنی . فقط دقت کن که توی 2 تا کنتور یک فاز اومده باشه .چون اگه برای هر کنتور یه فاز مجزا اومده باشه اونوقت کار خیلی خطرناک و مشکل میشه و بنفعته که از خیرش بگذری !
        وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
        نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X