اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در شروع کار با میکروی atmega32

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در شروع کار با میکروی atmega32

سلام . دوستان عزیز .
    من با میکرو avr مدل atmega32 ، کا ر می کنم . ولی با وجود رعایت تمام موارد تا حالا نتونستم جواب بگبرم :cry:حتی در حد یک ال ای دی چشمک زن .

پاسخ : مشکل در شروع کار با میکروی atmega32

نوشته اصلی توسط mcmc
    سلام . دوستان عزیز .
    من با میکرو avr مدل atmega32 ، کا ر می کنم . ولی با وجود رعایت تمام موارد تا حالا نتونستم جواب بگبرم :cry:حتی در حد یک ال ای دی چشمک زن .
    سلام
    چند احتمال وجود داره

1: میکرو پروگرام نشده 2: پروگرامر مشکل داره 3: برنامه ای که نوشتید صحیح نیست 4: سخت افزار مشکل داره ( منظورم مداری که بستید ) 5 : میکروی شما مشکل داره

از چه زبانی برای برنامه نویسی استفاده میکنید ؟
    اگه ممکنه برنامه ای که نوشتید رو اینجا بزارید تا کمکتون کنم احتمال داره مشکل از برنامه باشه
    AV Maziton 100
    Render By Artlantis Studio
    [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

سلام . ممنون از وقتی که گذاشتید .
      مدار در برنامه پروتئوس جواب می ده و با دقت هم مدار رو می بندم . با نرم افزار progisp هم پروگرام می کنم که هیج خطایی نمی ده و برعکس پیام موفق آمیز بودن رو می ده ، ولی تو مدار انگار میکرویی بسته نشده ، :cry: . میکروی جدید هم گرفتم باز همان شد .
      برنامه رو به صورت عکس تو لینک زیر گذاشتم :
      http://www.up.98ia.com/images/n3njh7den1jf3yh4x6pc.jpg

شماتیکس رو تو پروتئوس به صورت عکس تو لینک زیر گذاشتم :
      http://www.up.98ia.com/images/iix0e9n3dic0evdpv37w.jpg

خیلی ممنون می شم اگه کمکم کنید .فقط معطل یه بر نامه ی جزئی هستم . :sad:
      بازم تشکر می کنم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mcmc
        سلام . ممنون از وقتی که گذاشتید .
        مدار در برنامه پروتئوس جواب می ده و با دقت هم مدار رو می بندم . با نرم افزار progisp هم پروگرام می کنم که هیج خطایی نمی ده و برعکس پیام موفق آمیز بودن رو می ده ، ولی تو مدار انگار میکرویی بسته نشده ، :cry: . میکروی جدید هم گرفتم باز همان شد .
        برنامه رو به صورت عکس تو لینک زیر گذاشتم :
        http://www.up.98ia.com/images/n3njh7den1jf3yh4x6pc.jpg

شماتیکس رو تو پروتئوس به صورت عکس تو لینک زیر گذاشتم :
        http://www.up.98ia.com/images/iix0e9n3dic0evdpv37w.jpg

خیلی ممنون می شم اگه کمکم کنید .فقط معطل یه بر نامه ی جزئی هستم . :sad:
        بازم تشکر می کنم .
        سلام خواهش میکنم :redface:
        برنامه که مشکلی نداره میمونه سخت افزارش یکم مشکل داره
        پایه 3 lcd که مربوط به کنتراست هست زمین نشده راستی اگه زمین بشه بازم هیچی معلوم نیست
        با پتانسیومتر 10 کیلو یا 100 کیلو بین زمین و پایه 3 وصل کن ببین چی میشه اینجوری :

http://tou.ir/download.php?imgf=13103995291.jpg
        AV Maziton 100

دیدگاه

سلام ، ممنون از راهنماییتون .
          پایه 3 ال سی دی رو به زمینم وصل کردم تغییری ایجاد نشد ، بعد این پایه رو به پتانسیومتر 10 کیلو وصل کردم و یک پایه پتانسیومتر رو به ولتاژ 5 ولت و پایه ی دیگه شو به زمین ، باز هیچچی نشد ؟
          حتی منبع تغذیه اونو عوض کردم بازم نشد :cry: :cry2:
          اگه بتونید بهم کمک کنید ، یه دنیا ممنون می شم ، لطفا

دیدگاه

با سلام
            احتملا میکروی شما خوب پروگرم نشده
            منم این مشکلو با مگا32 داشتم با پروگرمر یو اس بی کردم در ظاهر پروگرم می شد ولی در عمل کار نمیکرد.بعد با stk200-300 درست شد :agree:
            خدایا مرا آن ده که آن به

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mcmc
              سلام ، ممنون از راهنماییتون .
              پایه 3 ال سی دی رو به زمینم وصل کردم تغییری ایجاد نشد ، بعد این پایه رو به پتانسیومتر 10 کیلو وصل کردم و یک پایه پتانسیومتر رو به ولتاژ 5 ولت و پایه ی دیگه شو به زمین ، باز هیچچی نشد ؟
              حتی منبع تغذیه اونو عوض کردم بازم نشد :cry: :cry2:
              اگه بتونید بهم کمک کنید ، یه دنیا ممنون می شم ، لطفا
              سلام lcd روشن میشه ؟ یا نه ردیف بالایی فقط روشنه ؟ در این صورت پایه ها اشتباه وصل شده
              مطمئن هستی که پایه های lcd رو درست وصل کردی ؟
              اگه مطمئنّی پس در این صورت 1: میکرو اصلا پروگرام نمیشه 2: پایه های تغذیه میکرو وصل نیست
              پایه های تغذیه مگا 32 : پایه 10 مثبت و پایه 11 منفی

بیا این چشمک زن رو پریز تو میکرو اگه کار نکرد یا پروپرامر مشکل داره یا تغذیه میکرو :

فایل hex :

http://uploadtak.ir/images/c3qwm19ec3leypr3l816.zip

شماتیک ( فایل پروتئوس 7.7) :

http://uploadtak.ir/images/9ieka6kx7d7trapo5.zip

اینم برنامه نوشته شده :

کد:
              $regfile = "M32def.dat"
              $crystal = 1000000
              Config Porta.0 = Output

Do
              Set Porta.0
              Waitms 500
              Reset Porta.0.0
              Waitms 500
              Loop
              اون فایل HEX رو بریزد تو میکرو

اگه بازم کار نکرد شک نکنید ایراد از پروگرامر هست ( البته میتونه تغذیه میکرو هم باشه )

AV Maziton 100

دیدگاه

سلام . ممنون از شما اساتید محترم .
                راستش من چشمک زن رو هم روش امتحان کرده ام ، ولی هیچی نشد ، :sad: ، پایه 10 هم به ولتاژ و 11 رو به گراند وصله ، جهت اطمینان اولین پایه سمت چپ pb0.0 و رو به روش در سمت راست pa0.0 هستش .
                lcd روشن می شه ، هر دو ردیفش و مشکلی در اون دیده نمی شه .
                شاید طبق گفته شما دوست عزیز ، از پروگرامر باشه ، نمی دونم پیغام موفقیت آمیز رو می ده ، ولی خوب باید دنبال یه پروگرام دیگه بگردم ، همون stk200-300 بگم کافیه ؟ ضمنن به لپ تاب وصل میشه ؟
                خیلی ممنون از راهنماییهای کاملتون ، واقعا شرمنده می کنید ، ممنون از وقتی که می زارید .

دیدگاه

منم با لپ تاپ با پروگرمر USB نتونستم پروگرم کنم به شما هم گفتم در ظاهر میگه پروگرم شده ولی در عمل نه ولی با STK200-300 با پورت پارالل به PC درستی انجام شد . ساختش در سایت هست یه سرچ بکنید.منم یه بار این بلا سرم اومد 3 روز تو فکر بودم آخه چرا
                  در صورت خریدم اگه میخواهید با USB از لپ تاپ جواب بگیرید بهتره از پروگرمری استفاده کنید که از آی سی مبدل USB استفاده شده نه این پروگرمریایی که با یه مگا 8 و یا آی سی جاگزین جهت درایور استفاده میشه
                  خدایا مرا آن ده که آن به

دیدگاه

خیلی ممنون ، خوش به حالتون هم اینکه جواب گرفتید و هم اینکه فقط سه روز تو فکر بودید ، :redface:
                    ممنونم یکم امیدوار شدم که مشکل ممکنه از پروگرامر یو اس بی خور باشه ، برم ببینم می تونم حلش کنم ، باز اگه تو این مدت راه حل دیگه ای به نظرتون رسید راهنماییم کنید ، راستش من خودم تو این مورد مطالعه می کنم و کسی نیست که از نزدیک کمک کنه ، امیدم به شما اساتید محترم هستش .
                    خدا اجرتون بده ، بازم شرمنده ام کردید . #:S خیلی ممنون .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mcmc
                      سلام . ممنون از شما اساتید محترم .
                      راستش من چشمک زن رو هم روش امتحان کرده ام ، ولی هیچی نشد ، :sad: ، پایه 10 هم به ولتاژ و 11 رو به گراند وصله ، جهت اطمینان اولین پایه سمت چپ pb0.0 و رو به روش در سمت راست pa0.0 هستش .
                      lcd روشن می شه ، هر دو ردیفش و مشکلی در اون دیده نمی شه .
                      شاید طبق گفته شما دوست عزیز ، از پروگرامر باشه ، نمی دونم پیغام موفقیت آمیز رو می ده ، ولی خوب باید دنبال یه پروگرام دیگه بگردم ، همون stk200-300 بگم کافیه ؟ ضمنن به لپ تاب وصل میشه ؟
                      خیلی ممنون از راهنماییهای کاملتون ، واقعا شرمنده می کنید ، ممنون از وقتی که می زارید .
                      خواهش میکنم فروم برای همینه دیگه یکی مشکلی داره سوال میکنه بقیه هم جواب میدن :agree:
                      پس مشکل از پروگرامر هست منم یه زمانی با usbasp پرگرام میکردم اصلا خوشم نیومد یه بار کار میکرد یه بار نه تااینکه رفتم سراغ پروگرامر دوست داشتنی و عزیز خودم بنام stk200/300 خیلی راضیم ازش

پروگرامر خیلی ساده هست اینم طریقه ساختش به پورت پارالل ( پرینتر ) وصل میشه ولی متاسفانه به لپ تاپ وصل نمیشه چون لپ تاپ اصلا پورت پارالل نداره منم همین مشکلو داشتم دیگه مجبور شدم با همین سیستم خونگی پروگرام کنم ایسیها رو تازه اونم سیستم خودم همچین پورتی نداره معمولا سری جدید دیگه ندارن مجبور شدم از کامپیوتر پنتیوم 3 با سی پی یو 500 مگاهرتز استفاده کنم که تو انبار داشتم
                      به حر حال برای شروع بهتره با همون stk200-300 استفاده کن خودت با هزار تومن میتونی بسازیش فقط یه ایسی بافر داره که 300 تومن بیشتر نیست : اینم شماتیک : هیچ فرقی با هم ندارن !

AV Maziton 100

دیدگاه

صمیمانه از شما اساتید محترم تشکر می کنم ^^
                        کاش طبق گفته شما مشکل از پروگرامر باشه ، دیگه از دنبال مشکل گشتم خسته شدم ، طوری شده بود که به همه چیز تو مدار حتی به سیمهای اتصال هم شک کرده بودم ، ~x(
                        خیلی خیلی از توجهتون سپاسگزارم و شرمنده X_X /
                        از تصاویر مدارتون بی نهایت تشکر می کنم ، لطفتون یادم نمی ره .
                        بازم ممنون از لطفتون .
                        @};-

دیدگاه

خواهش میکنم شما لطف دارین دشمنتون شرمنده ما که کاری نکردیم
                          پ
                          AV Maziton 100

دیدگاه

سلام اگه تا حالا مشکلت حل نشده
                            کار راحت اینه که قبل از این که بری سراغ راه اندازی LCD و چیزای دیگه
                            مثلا یه برنامه ساده بنویسی که مثلا یه پورت رو خروجی با داد دهای 0 یا 1 راه بندازی یا مثلا با 55 یا AA هگز که بیتها یکی درمیون 0 و یک هستند! تا ببینی اصلا میکرو پروگرم میشه یا نه
                            بعدش همین برنامه رو طوری تغییر میدی که بیتهای روی همون پورت در زمانهای مثلا 2 ثانیه 0 , 1 بشند که از کار کردن صحیح اسیلاتورت مطمئین شی. اگه اینجا رسیدی حالا برو سراغ LCD

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojalan
                              سلام اگه تا حالا مشکلت حل نشده
                              کار راحت اینه که قبل از این که بری سراغ راه اندازی LCD و چیزای دیگه
                              مثلا یه برنامه ساده بنویسی که مثلا یه پورت رو خروجی با داد دهای 0 یا 1 راه بندازی یا مثلا با 55 یا AA هگز که بیتها یکی درمیون 0 و یک هستند! تا ببینی اصلا میکرو پروگرم میشه یا نه
                              بعدش همین برنامه رو طوری تغییر میدی که بیتهای روی همون پورت در زمانهای مثلا 2 ثانیه 0 , 1 بشند که از کار کردن صحیح اسیلاتورت مطمئین شی. اگه اینجا رسیدی حالا برو سراغ LCD
                              سلام ، ممنون از پاسختان و حسن توجه اتان .
                              با یه برنامه ساده چشمک زن هم آزمایش کردم ، که نتونستم جواب بگیرم .
                              حالا دارم به این نتیجه می رسم یا مشکل یا از پروگرامره یا از منبع تغذیه ؟!
                              باید در مورد هر کدوم مطمئن بشم .
                              ممنون .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X