اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یک نکته جالب درمورد RAM در AVR و چند سوال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : یک نکته جالب درمورد RAM در AVR و چند سوال

با سلام خدمت دوستان.
    متاسفانه این مطلب و پیچیدگی ، در اثر ترجمه اشتباه و ناقص از منبع اصلی مطالب بود. اگه به منبع اصلی نگاه کنید ترجمه کامل و صحیح اون به این صورت است :

معمولا SRAM در ارزش دهی آغازی کد ، پاک می شود. زمانی که شما نمی خواهید SRAMآ‌ پاک بشود (مقدار صفر به خود بگیرد ) ، شما می توانید از این رهنمود استفاده کنید. زیرا بدون NORAMCLEAR$ به طور اتوماتیک ، کلیه متغیر ها به صفر و متغیرهای STRING به "" تنظیم می شوند. وقتی که شما یک مدار باتری بک پ دارید ، شما نمی خواهید که در زمان start up ، محتویات RAM پاک شود.
    در نتیجه کسی که دلش بخواهد چنین وضعییتی باشد از NORAMCLEAR$ استفاده کند.

درسته که ترجمه خوبی نبود ولی فکر کنم مشکل را حل کرد. بسکام میگه اگه شما از باتری پشتیبان استفاده کرده اید و نمی خواهید در زمان START UP محتویات RAM پاک بشه ، از این رهنمود استفاده کنید.

موفق باشید. :read:

دیدگاه

در مورد error دادند کد اسمبلی کافی یک enter خرجش کنید و به جای0x از $ استفاده کنید (بیشتر جاها در اسمبلی اعداد هگز را با 0x نشان می دهند)
      کد:
      Sub Asm_ramclear()
      $asm
      LDI R17,$60
      LDI R16,0
      LDI R26,$60
      LDI R27,$08
      Againjmpa:
       ST -X,R16
      TST R27
      BRNE AGAINJMPa
      CP R26,R17
      BRNE AGAINJMPa
      $end Asm
      End Sub
      اما در مورد کار نکردن وقفه سریال
      شما نوع ic رو m32def تعریف کنید حل می شه (شما mega16 تعریف کردید اما mega32 توی شبیه ساز استفاده کردید)
      در مورد قضیه رم هم چیزی فعلا به ذهنم نمی رسه :mrgreen:
      هیچ کس و هیچ چیز نمی تونه مانع رسیدنت به آرزوهات بشه مگر خودت

دیدگاه

خب نمی دونم چرا بحث ادامه پیدا کرده. آقای وکیل زاده همه چی رو توضیح دادن و گفتن اگر باتری بک اپ داشته باشیم، میشه از $noramclear استفاده کرد. در غیر این صورت استفاده از این دستور فایده ای نداره.

من که حسابی از این تاپیک لذت بردم و واقعا اطلاعات مفیدی داشت و خصوصا از آقای کاخکی که این مسئله رو طرح کردن ممنونم.
        کنکوری 90 دیروز،آ‌دانشجو مهندسی نرم افزار پلی تکنیک امروز!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید
          خب نمی دونم چرا بحث ادامه پیدا کرده. آقای وکیل زاده همه چی رو توضیح دادن و گفتن اگر باتری بک اپ داشته باشیم، میشه از $noramclear استفاده کرد. در غیر این صورت استفاده از این دستور فایده ای نداره.

من که حسابی از این تاپیک لذت بردم و واقعا اطلاعات مفیدی داشت و خصوصا از آقای کاخکی که این مسئله رو طرح کردن ممنونم.
          خواهش میکنم خودم هم خیلی برام جالبه که یک خازن عدسی 104 چکارها که نمیتونه بکنه!!!!!
          نه فقط وقتی باطری بک پ وقتی که میکرو به دلیل نوسان برق مثلا وقتی یک رله یا کنتاکتور عمل میکنه هم این دستور خیلی مفیده
          با یک خازن هم که همه معمولا برای مداراشون میذارن ظاهرا حالا نمیگم سالها بلکه روزها این دستور جواب میده و میکرو متقیرها رو نگه میداره

جناب savameri خیلی ازتون ممنونم
          اصلا حواسم به میکرویی که تو شبیه ساز انتخاب کرده بودم نبود و جالبه که شما چه راحت به این مسئله پی بردین (فکر نکنم من متوجه میشدم)
          کد اسمبلی هم کامپایل شد خیلی لطف کردین
          موفق باشید
          پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

امیر جان دستت درد نکنه این تاپیک خیلی مفید بود...
            خدا خیرت بده.
            یا علی.
            الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

جناب کاخکی امکانش هست پس از وصل برق برای 1 ثانیه فقط میکرو را از داخل سوکتش کامل جدا کنید و سپس سر جایش قرار دهید ببینید آیا باز مقدار را حفظ می کند یا خیر (احتمالش خیلی ضعیفه اما شاید سیم کشی بردتان باعث بروز چنین حالتی می گردد)

من دیتاشیت میکرو را بررسی کردم همچین موردی را ذکر نکرده بود (مطمئنا باشید اگر همچین قابلیتی میکرو داشت در بوق و کرنا می کردند) ضمنا اگر خازن 100nf بخواهد 1 ثانیه شارژ را نگه دارد مستلزم آن است که مقاومت داخلی میکرو 10M باشد که مقاومت داخلی آن به 100k هم نمی رسد
              بنظرم باید از زاویه دیگه به قضیه نگاه کنیم
              با تشکر
              هیچ کس و هیچ چیز نمی تونه مانع رسیدنت به آرزوهات بشه مگر خودت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X