اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی برای شروع برنامه نویسی AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی برای شروع برنامه نویسی AVR

سلام

ما در حال ایجاد یک تیم روباتیک دانشگاهی هستیم و چندین جلسه است که به کلاس آموزش AVR و روباتیک میرویم. از جلسه آینده، بحث برنامه نویسی را شروع خواهیم کرد. نظر استاد بیشتر بر روی کار با بیسیک و کامپایلر بسکام است.
    اعضای تیم از رشته های متفاوتی هستند و من دانشجوی کارشناسی نرم افزار هستم. به شخصه هیچ آشنایی قبلی با بیسیک نداشته ام و بیشتر روی زبان های C C++ C# JAVA PHP که همگی از سینتکس نسبتا مشابهی استفاده میکنند کار کرده ایم. ( به علاوه اسمبلی 8086)
    نظر استاد این است که کتابخانه های لارم برای کار شما در C وجود ندارد و این کار شما را سخت خواهد کرد. ولی این مشکل در بیسیک وجود ندارد.

نظر شما چیست؟

پاسخ : راهنمایی برای شروع برنامه نویسی AVR

در مرحله اول حرف استاد تون مهمه چون اونه که نمره میده!! ولی از همه مهمتر اینه که چه چیزایی نیاز دارین که توی بسکام هست ولی در لایبرری های موجود برای کامپایلر های C موجود نیست. بعدش شما برنامه نویس هستین. یعنی نمیتونین ابزار مورد نیازتون رو خودتون تولید کنین؟
    از همه اینا گذشته به شخصه اعتقاد دارم سراغ بیسیک نرین. چون فقط کارهای ساده رو ساده تر میکنه.

دیدگاه

با تشکر از راهنماییتون.

لازم هست که بگم، کلاس آزاد هست و نمره ای نداره. استاد هر کدام از دو زبان C و بیسیک رو میتونه تدریس کنه.

در مورد این که خودمون ابزار ها رو بسازیم: من هیچ آشنایی قبلی با میکرو نداشتم و فقط طبق حرف های استاد صحبت میکنم. ایشون میگن که باید دیتاشیت ها رو بخونی و بعد برای کلی برنامه نویسی کنی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط titan_550
        با تشکر از راهنماییتون.

لازم هست که بگم، کلاس آزاد هست و نمره ای نداره. استاد هر کدام از دو زبان C و بیسیک رو میتونه تدریس کنه.

در مورد این که خودمون ابزار ها رو بسازیم: من هیچ آشنایی قبلی با میکرو نداشتم و فقط طبق حرف های استاد صحبت میکنم. ایشون میگن که باید دیتاشیت ها رو بخونی و بعد برای کلی برنامه نویسی کنی.
        سرعت اجرای برنامه ای که با بیسیک نوشته شده کمتر از C هست
        بیسیک هم چند تا کتابخونه آماده برای LCD کارت SD و FAT داره که همشو با C نوشتن و قابل دسترسه
        برای رباتیک هم بیسیک زیاد جالب نمیشه :NO:

دیدگاه

با سلام، :bye

نظر من هم اینه که، چون شما با سینتکس C آشنائی داری، با C کار کن، حتما باهاش راحت تر و موفق تری.... بماند که بسکام خیلی غیر حرفه ایه و برنامه ها با C خیلی بهترن، هر کتابخونه ای هم که بخوای هست، فکرشو نکن :mrgreen:

در ضمن، از کدویژن بهتر، WinAVR هست، چون هم استاندارده، هم کتابخونه های حرفه ای باهاش زیاده و از همه مهمتر اینکه برادرای آلمانی، علی الخصوص در زمینه رباتیک و امور مشابه، خیلی خفن و حرفه ای باهاش کار میکنند و کتابخونه هاشون رو هم Share میکنند.... ( جهت اطلاع، AVR میکروی مورد علاقه اروپائیها و PIC میکروی مورد علاقه آمریکائیهاست )
          مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

اگه سی مسلطی حتما کدویژن را انتخاب کن چون خیلی زود تر پیشرفت میکنی
            من رقص دختران هندی را بیش از نماز پدر و مادرم دوست دارم چون آنها از روی عشق و علاقه میرقصند و پدر و مادرم از روی عادت نماز میخوانند.
            دکتر شریعتی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanabedi
              اگه سی مسلطی حتما کدویژن را انتخاب کن چون خیلی زود تر پیشرفت میکنی
              حق با شماست، کدویژن راحت تره، یه سری کارا رو روتین و راحت کرده ولی اصلا استاندارد نیست! تا حدودی هم باگ داره....
              اگر بخوای حرفه ای کار کنی، بعدا باید دوباره وقت بزاری و WinAVR یاد بگیری، حالا که داری تازه شروع میکنی، منطقی اینه که با WinAVR که کاملا حرفه ای و استاندارده شروع کنی....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

اگه از اول یه کامپایلر درست انتخاب کنید بعدا به مشکل بر نمیخورید
                اولش سخته ولی بعدا فایدش رو میفهمید
                توصیه من برای کار های حرفه ای
                WinAVR بدون نیاز به کرک دارای کتابخانه های زیاد
                یا
                IAR برای دریافت کد های بسیار بهینه شده

هر دوشون C هستند

دیدگاه

IAR برای دریافت کد های بسیار بهینه شده
                  میشه در مورد این موضوع بیشتر توضیح بدین؟ :nerd:

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aivhl
                    حق با شماست، کدویژن راحت تره، یه سری کارا رو روتین و راحت کرده ولی اصلا استاندارد نیست! تا حدودی هم باگ داره....
                    اگر بخوای حرفه ای کار کنی، بعدا باید دوباره وقت بزاری و WinAVR یاد بگیری، حالا که داری تازه شروع میکنی، منطقی اینه که با WinAVR که کاملا حرفه ای و استاندارده شروع کنی....
                    یعنی چه استاندار نیست؟
                    winavr چه فرقایی با کد ویژن داره؟
                    من رقص دختران هندی را بیش از نماز پدر و مادرم دوست دارم چون آنها از روی عشق و علاقه میرقصند و پدر و مادرم از روی عادت نماز میخوانند.
                    دکتر شریعتی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanabedi
                      یعنی چه استاندار نیست؟
                      winavr چه فرقایی با کد ویژن داره؟
                      با سلام،

البته من دنبال بحث کردن نیستم و فقط نظر خودم رو دادم و اصلا هم تعصب ندارم....
                      توضیح دادنش کمی سخته، نمونه های کدهاشون رو باهم مقایسه کنی بیشتر متوجه موضوع میشی، دوستانی که با هر دوتا آشنا هستند بهتر میتونند نظر بدهند.

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X