اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط ماوس با AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ارتباط ماوس با AVR

سلام
    چقدر برنامه !! چقدر کمک و راهنمای !!!
    کمتر سخن گویم
    بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

:cry:
      یه تاپیک داریم به اسم میز کار من،باید براش اقدام کنم،البته میز من توو کمتر از 7-8 عکس جا نمی شه!!! اونوقت بهم حق میدی چرا نمی تونم فایلها و برنامه هامو پیدا کنم :sad:

من سربال رو راه انداختم اما ps2 رو نه :sad: از اون روز تصمیم گرفتم ps2آ‌رو هم راه بندازم و اون رو اینجا بزارم(اپتیکال سربال ندیدم!) ولی جدا نرسیدم :cry: نمی دونم کی بتونم ...

باید به تاپیک بزنم تا اونایی که این نزدیکیها هستن و علاقه دارن برای کمک بیان پیشم،هم تمام مقالات سایتم رو تکمیل کنم هم کلی از این پزوژه ها که اینجا می خوام بزارم هم خودشون کلی چیز یاد بگیرن ... ولی به این هم نمی رسم :cry:،جدا کمک میخوام اما ...

دیدگاه

سلام دوست عزیز KhepeleSibilo

متشکرم از اینکه پاسخی دادید :wow: خدمتتان عرض کنم که من پالس های تولید ماوس را توانستم با اسکوپ تقریبا مشاهده کنم . همانطور که میدانید سه بایت است . میخواهم بدانم که من وقتی با AVR پورت سریال را میخوانم آیا فقط یک بایت را میتوانم بخوانم و بقیه اطلاعات را چطونه میتوانم بخوانم
        در VB اطلاعات دریافتی در یک بافر ذخیره میشود در AVR اطاعاتی به پورت میرسد آیا جای ذخیره میشود ویا اگر همان زمان نخوانیم از بین میروند ویا به گونه ای دیگر سئوال کنم چطوری میتوانم سه بایت که پشت یر هم به avr ارسال میشود را بخوانم :redface:
        مرسی و به امید دیدار :bye
        کمتر سخن گویم
        بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

سلام
          وای که من چقدر تنبل شدم!! دیگه دارم از خودم بدم میاد:cry: من که اینطوری نبودم!!! ..... :angry:

اولا نیازی نیست حتما با واحد سخت افزاری میکرو،3 بایت رو بخونیم!!آ‌خوب پالس و دیتامیاد!!آ‌کافیه با 0 و 1 شدن پالس،بیتهارو بخونیم ...

3بایت خوندن با خود واحد سریال سادست،سرعت میکرو خیلی زیاد تر از سریاله!! میتونه تا خوند ، زود توو یه خونه حافظه پر کنه بعدی رو بخونه!! ...

دیدگاه

سلام دوست عزیز KhepeleSibilo
            با تشکر از شما بابت پاسخگوی به سئوال من :NO:
            من در ماوس PS2 را باز کردم چهارتا سیم دارد 2 تا مثبت و منفی ( 5 ولت و gnd ) و یکی کلاک و آخری هم دیتا وقیکه به PC متصل است با زدن هر کلید سه بایت ارسال میکند ولی وقتیکه خودم آن را بیرون میخواهم بایاس کنم ( 5 ولت و gnd ) هیچ کار نمکند البته من خروجی های را نبز پول پ کردم ولی باز کار نمیکند !! نمیدانم ایا باید ماوس PS2 احتیاج به پالس دارد ویا ..... :eek:
            اگر بشود از ps2 استفاده کنم خیلی راحتتر است اگر ماوس PS2 داری یک امتحانی کن . :redface:
            در صورت امکان از سایت http://www.datasheet4u.com/html/T/P/8/TP8452_ETC.pdf.html مشخصات آسی را نگاهی کن بد نیست
            مرسی
            به امید دیدار
            کمتر سخن گویم
            بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

باز هم سلام
              خودم راه اندازی میکنم ( کس .... جزء انگشت من) :nice:

برای اطلاع دوستان عرض شود که :
              1- وقیکه تغذیه ماوس ps2 را وصل کنیم خودش ریست میشود سپس diable میشود.
              2- برای ریست کردن آن میتوانیم با ارسال کد 0xff و دریافت کد های (0xfa-0xaa-0x00) از ریست شدن آن اطلاع پیدا کنیم.
              3- برای فعال کردن ماوس و شروع به کار آن کد 0xf4 را ارسال میکنیم. سپس باید منتظر دریافت کد 0xfa از طرف آن باشیم در این حالت ماوس در اثر
              جابجای و یا فشار هر کدام از کلید ها اطلاعات سه بایتی ارسال خواهد کرد . ( برای اطلاعات دقیقتر به دیتا شیت tp8452 مراجع شود)

درحال نوشتن برنامه کاملی هستم تمام شد و تست کردم همین جا میگذارم
              مرسی به امید دیدار :bye
              کمتر سخن گویم
              بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط KhepeleSibilo
                :cry:
                من سربال رو راه انداختم اما ps2 رو نه :sad:
                سلام دوست عزیز لطفا برنامه خود را برای راهنمای به ما نیز در سایت بگذارید.
                مرسی :redface:

به امید دیدار :bye
                کمتر سخن گویم
                بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد یارمحمدی
                  سلام
                  ببین این یه ارتباط سریال آسنکرون هست و باید کامپیوتر Master باشه پس باید کلاک رو به موس بده!
                  می تونی خیلی راحت امتحانش کنی
                  اگه اسکوپ داری یه بار به موس پاور بده بعد خروجی کلاکش رو ببین،یه بار هم کلاک کامپیوتر رو ببین
                  سلام دوست عزیز آقای یار محمدی
                  متاسفانه فکر شما اشتباه میکنید. در صورتیکه به دیتا شیت آی سی TP8452 نگاهی کنید و تایپ های قبلی این موضوع را پیگیری کنید متوجه خواهید شد
                  که کلاک از طرف ماوس ارسال میشود و ماوس در اینجا Master میباشد. امتحان هم کرده ام .
                  درام برنامه آن را تکمیل میکنم بعد از اتمام حتما در همین تایپ میگذارم.

سلام به همه دوستان
                  چقدر جواب میداهند :eek: و ما را شرمند میکنند. :cry: یک کم وقت بگذارید و در بحث به این خوبی نظر بدهید . در شروع خوب بود ولی اطفا کم نیاورید با هم فکری هم جواب خوبی خواهیم گرفت. oo:بخصوص دوست عزیز KhepeleSibilo کجایی
                  کمتر سخن گویم
                  بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

باور کنین loginشدنم کار حضرت فیله!!!آ‌آ‌آ‌
                    از یک طرف هم دومین اصلی که می خواستمش اما چون رجیستر شده بود مجبور شده بودم این رو بگیرم و سر همین سست بودم آزاد شده،دنبال ثبت اون و راه اندازیه سایتمم ... سرم خیلی شلوغه ...

یک چیزهایی حاضر میکنم میدم ... اینجا هم شامل اون مواردی شده که گفتم،جواب رو مینویسم،ارسال رو می زنم،اما دیگه سایت قطع میشه ....

دیدگاه

سلام mpc عزیز
                      من دیتاشیت رو مگاه انداختم،پایه کلاک موس هم ورودی است و هم خروجی
                      من الان خیلی وقت ندارم دنبالش باشم،شما ببین این چه کاربردی داره؟؟
                      شرمنده که نتونستم کمکت کنم
                      موفق باشی
                      در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست
                      مست از می می خواران از نرگس مستش مست

دیدگاه

سلام
                        Mpc جان من یه برنامه برای ارتباط با موس توی لینک زیر گذاشتم،یه نگاهی بهش بنداز
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,9592.msg40968.html#msg40968
                        در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست
                        مست از می می خواران از نرگس مستش مست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد یارمحمدی
                          سلام
                          Mpc جان من یه برنامه برای ارتباط با موس توی لینک زیر گذاشتم،یه نگاهی بهش بنداز
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,9592.msg40968.html#msg40968
                          دوست عزیز سلام
                          لطف کردید و برنامه را گذاشته اید. مرسی آقای یارمحمدی حتما بررسی و تست خواهم کرد و جواب را به شما اطلاع میدهم.
                          ولی خودم راه اندازی کرده ام ولی یک کاری پیش آمده که چند هفته حسابی گرفتارم. :bye
                          کمتر سخن گویم
                          بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط REZAMASIH
                            توی بسکام یه دستور برای ارتباط با پورت PS/2 گذاشته شده. ترتیب این دستور اینه.
                            1. تعریف کتابخانه mcsbyteint.lbx
                            2. دستور پیکربندی config Ps2emu با تعیین پایه های کلاک و دیتا
                            3.استفاده از دستور Ps2mousexy

یک مثال هم درباره این مطلب توی مثالهای بسکام هست. ولی من بعد نوشتن دستورات و کامپایل جواب نگرفتم . کامپایلر خطای 206 داد یعنی Library file not found :
                            :sad: ولی فایل mcsbyteint.lbx در مجموعه کتابخانه های اضافه شده وجود داشت. حالا مشکل کجا میتونه باشه؟
                            اگر اشتباه نکنم این دستور دیتای شبیه سازی شده موس رو به pc میفرسته. درست میگم؟ حالا این کار اصلا به چه درد میخوره؟ کسی کاربردی میتونه براش بگه؟

دوستان اگر من این رو از سایت mcs بخرم فقط خودم میتونم ازش استفاده کنم یا میشه تکثیرش کرد؟ :mrgreen:

ایا ضعفی هم داره به نظرتون و تا فاصله چه قدر جا به جایی رو میتونه تشخیص بده؟
                            علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

پاسخ : ارتباط گوشی با AVR

سلام کسی اطلاعاتی در باره ارتباط گوشی 1200نوکیا با میکرو دارد؟

دیدگاه

سلام,این دو پالس90درجه را توضیح می دهید؟رابطه اش با سرعت جابجایی ماوس و نیز تعداد count? oo:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X