اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی وبکم به وسیله سنسور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی وبکم به وسیله سنسور

نوشته اصلی توسط microjo
    خوب پیشنهاد من سنسور مادون قرمزه کار لیزر رو انجام میده و به راحتی با استفاده از یدونه مقاومت راه اندازی میشه(پ امپ تقویت کننده نمیخواد)
    روش نصبش هم مثل لیزر که دوستمون گفتن مناسبترین حالته(دقیقه)
    در مورد میکروکنترلر هم AVR برای این چیزی که شما میخوایید زیادیم هست و حتی lcd گرافیکیم راه اندازی میکنه
    لیست کامل و دقیق قطعات رو تو پست بعدی مینویسم
    خیلی خیلی ممنون
    چون میخوام با avr شروع کنم
    بازم ممنون

دیدگاه

ولی باز من میگم pirبهتره! چون فرستنده نمیخواد و فقط گیرندست و در یک طرف نصب میشه و به جسم های گرم متحرک حساس هست

دیدگاه

الان بیشتر برای من سادگی مهم هستش
        چون هم تازه کار هستم و هم وقتم کمه
        حقیقتش نمیدونم هم کدوم بهتره
        به خاطر همین اینقدر به شما دوستان زحمت دادم
        :smile:

دیدگاه

سلام

خوب من این پروژه رو با ARM ساختم شما می توانید با AVR به راحتی پیاده سازی کنید (با واحد ADC) نیاز به پ امپ هم نداره همون طور که در پست قبلی گفتم خروجی سنسور قوی هست و نیازی به پ امپ نیست (حدود 3 ولت هنگامی که لیزر روی سنسور هست )
          لیست قطعات رو هم که در پست قبلی گزاشتم
          و همون طوری که گفتم با انعکاس نور لیزر می توانید یک محوطه بزرگ رو تحت پوشش قرار دهید

××× ولی مادون قرمز اصلا برای تشخیص عبور افراد استفاده نمیشه !!!!!!!!!!
          حالا اگر PIR یا التراسونیک رو بگید یه حرفی ولی مادون قرمز !!!!!
          http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

نوشته اصلی توسط microjo
            خوب پیشنهاد من سنسور مادون قرمزه کار لیزر رو انجام میده و به راحتی با استفاده از یدونه مقاومت راه اندازی میشه(پ امپ تقویت کننده نمیخواد)
            روش نصبش هم مثل لیزر که دوستمون گفتن مناسبترین حالته(دقیقه)
            در مورد میکروکنترلر هم AVR برای این چیزی که شما میخوایید زیادیم هست و حتی lcd گرافیکیم راه اندازی میکنه
            لیست کامل و دقیق قطعات رو تو پست بعدی مینویسم
            لیست:
            1-AVR microcontroller : اگه AVR نداری و میخوای بخری بهترین گزینه atmega 8 است.
            پروگرامر هم باید داشته باشی

2- سنسور مادون قرمز(فرستنده و گیرنده) به همراه مقاومتهای ذکر شده در تصویر پایین
            برای مدار ریست:مقاومت 10k و 100 و خازن 10uf
            یدونه کلید اضافه بشه خوبه

3- در صورت نیاز LCD N96
            http://eshop.eca.ir/product_info.php?products_id=619

4- رگولاتور 7805 +5 ولت
            http://eshop.eca.ir/product_info.php...roducts_id=535

5- سایر لوازم: برد خام یا برد برد , دستگاه هویه و لحیم, چند متر سیم, باتری یا شارژر موبایل(5 ولت) و...

کد:
            حالا اگر PIR یا التراسونیک رو بگید یه حرفی ولی مادون قرمز !!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
            من تضمین میکنم که مادون قرمز برای این پروژه کاملا مناسبه اگه هم معمولا استفاده نمیشه خوب پس استفاده از مادون قرمز خلاقانست(هزینه کمتری هم داره)

برای راه اندازی مادون قرمز به تصویر زیر و توضیحش توجه کنید:

*یادگیری علم زمانی مشکل است که قبل از یادگیری آن را پیچیده تصور کنیم.
            *چرا فکر میکنیم مباحث مهم و پیشرفته و سطح بالا باید پیچیده باشند.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : راه اندازی وبکم به وسیله سنسور

نوشته اصلی توسط Soodi

حالا اگر PIR یا التراسونیک رو بگید یه حرفی ولی مادون قرمز !!!!!
              اگه این موضوعو موشکافی کنیم بهتر میتونیم مقایسه کنیم:
              فرض کن یدونه شیشه قراره عبور داده بشه(معمولا در صنعت) در مورد مادون قرمز من امتحان کردم سطح ولتاژ کمی تغییر میکنه که احتمالا بدلیل اینه که مقداری از موج فرستاده شده, از سطح شیشه بازتاب میشه و به گیرنده که اون طرف قرار داره نمیرسه
              پس با استفاده از این سنسور میشه عبور شیشه رو هم تشخیص داد و این یه برتری محسوب میشه
              اما اگه از لیزر استفاده کنیم ممکنه در خروجی گیرنده تغییرات ولتاژ داشته باشیم ولی در شرایطی که شکست نور نباشه با توجه به مبحث شکست نور شیشه نمیزاره که پرتوهای لیزر به نقطه ای که گیرنده قرار داره برسه و در این صورت گیرنده عبور یک جسم عادی رو تشخیص میده

دلیل اینگه چرا مادون قرمز تحت تاثیر شکست نور قرار نمیگیره اینه که موج فرستاده شده از فرستنده اون به طرف جلو پخش میشه

دیدگاه

ممنونم
                برای ارتباط با کامبیوتر وسیله خاصی نمیخواد ؟
                برای کار با ÷ورت (port ) سریال

دیدگاه

سلام

مقصود از راه اندازی این پروژه تشخیص انسان است نه شیشه !!!!
                  و آقای momad اشاره کردند که می خواهند هنگام عبور یک جسم مطلع بشوند و جنس جسم رو مشخص نکردند یا این که بخواهند شیشه رو از دیگر اجسام تشخیص دهند
                  ولی به نطر من لیزر بهتره حالا اگر هم نخواستید از PIR استفاده کنید
                  راستی دلیل این که از مادون قرمز استفاده نمیشه و شما می خواهید استفاده کنید ، روش خلاقانه نیست دلیل این است که جواب نمیدهد
                  مادون قرمز چه محوطه ای رو می تواند تحت پوشش قرار دهد ؟؟؟ اگر از فرستنده و گیرنده های LED مادون قرمز استفاده کنید حداکثر 2 متر آخه این سنسور ها توی ربات مسیریاب که چند میلی متر بیشتر از زمین فاصله نداره به زور کار میکنه ؟؟؟
                  اگر هم از مادون قرمز استفاده می کنید ، از فرستنده توان بالا و در گیرنده هم از TSOP استفاده کنید تا حداقل کار کنه

باسپاس

دیدگاه

کد:
                    مقصود از راه اندازی این پروژه تشخیص انسان است نه شیشه !!!!
                    و آقای momad اشاره کردند که می خواهند هنگام عبور یک جسم مطلع بشوند و جنس جسم رو مشخص نکردند یا این که بخواهند شیشه رو از دیگر اجسام تشخیص دهند
                    اگه به پست های قبلی دوستمون نگاه کنید جسمم شامل میشه من شیشه رو مثال زدم منظورم تمام اجسام شفاف بود [/b]
                    کد:
                    ولی به نطر من لیزر بهتره حالا اگر هم نخواستید از PIR استفاده کنید
                    راستی دلیل این که از مادون قرمز استفاده نمیشه و شما می خواهید استفاده کنید ، روش خلاقانه نیست دلیل این است که جواب نمیدهد[/b]
                    خوب وقتی شکست نور اتفاق نیفته لیزر هیچ جسمی(شیشه) رو تشخیص نمیده در این صورت لیزر ناقص عمل میکنه
                    کد:
                    مادون قرمز چه محوطه ای رو می تواند تحت پوشش قرار دهد ؟؟؟ اگر از فرستنده و گیرنده های LED مادون قرمز استفاده کنید حداکثر 2 متر آخه این سنسور ها توی ربات مسیریاب که چند میلی متر بیشتر از زمین فاصله نداره به زور کار میکنه ؟؟؟
                    اگر هم از مادون قرمز استفاده می کنید ، از فرستنده توان بالا و در گیرنده هم از TSOP استفاده کنید تا حداقل کار کنه
                    نه دوست من تا 25 متر هم جواب میده حتی میشه تو این فاصله اطلاعات روو هم (خیلی مختصر) عبور داد برای نمونه کنترل تلویزیون که از یه سنسور مادون قزمر معمولی استفاده میکنه
                    اصلا من خودم تا 5 مترشو آزمایش کردم
                    در ضمن سنسور ربات مسیر یاب حتی میتونه 204 رنگ رو تشخیص بده (یعنی گیرندش تا حدودی آنالوگ دریافت میکنه) و بخاطر همین باید فاصله نداشته باشه که در اینجا هدف تشخیص اجسام هست نه تشخیص رنگ
                    کد:
                    ممنونم :wink:
                    برای ارتباط با کامبیوتر وسیله خاصی نمیخواد ؟
                    برای کار با ÷ورت (port ) سریال
                    بله میخاد چند قطعه هم برای ارتبات با هر پورت رایانه موجوده تنها ضعف avr همینه که arm با داشتن usb 2. مشکلو حل کرده
                    من تجربه ای در این زمینه ندارم ولی توی یه سایت خارجی دیدم یه آدم خوش فکر بدون استفاده از هیچ قطعه ای با usb ارتباط کرده بود با atmega

دیدگاه

سلام

برای اتصال میکرو به پورت سریال باید از MAX232 استفاده کنید که یک مفسر ولتاژ هست و 2 تا خازن که توی دیتاشیتش مقدارشون رو میتونی مشاهده کنی

من به نظر آقای microjo احترام میزارم بالاخره چندین راه وجود داره که انتخاب با خودتون هست و میتونید از سنسور های التراسونیک یا مادون قرمز یا لیزر یا PIR یا فتوسل یا .... استفاده نمایید

با سپاس

دیدگاه

ارتباط سریال usart
                        Max233
                        RS232
                        برای استفاده از usb
                        PDIUSBD12
                        برای قطعات ریز الکترونیکی هم از پروژه هایی که تو اینترنت که درباره دو قطعه بالا هس استفاده کنید

دیدگاه

سلام
                          خسته نباشید
                          استاد انگار ما رو گیر اورده
                          امروز میگه با MC - 235 DMT PIR intrusion detector کار کنم
                          میخواستم بدونم ارتباطش با میکرو چه جوری هست

دیدگاه

سلام

دیدید گفتم ، شما باور نکردید !!! حالا دیگه خود استادتون هم گفت که از PIR استفاده کنید

باسپاس

دیدگاه

سلام
                              اینکه بخواین با مادون قرمز و PIR و آلتراسونیک وبکم رو راه اندازی کنید جای تبریک داره :applause:
                              اما اگه میخواین یه پروژه سبک و راحت داشته باشین میتونین از برنامه های مخصوص وبکم استفاده کنید که با نصب اون روی سیستمتون میتونید خیلی راحت خیلی کارا رو انجام بدین

برنامه ای که بنده مشناسم و خیلی توپه WebCam.Looker.v6.0
                              هستش

موفق باشید
                              تخیل مهمتر از دانش است
                              علم محدود است اما تخیل دنیا را دربر میآ‌گیرد
                              آلبرت انیشتین

دیدگاه

اگه از برنامه استفاده کنند که دیگه پروژه ای وجود نداره! خود این برنامه ها به حرکت حساس هستند

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X