اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

رسم خطوط و اشکال در ال سی دی گرافیکی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : رسم خطوط و اشکال در ال سی دی گرافیکی

سلام sisco جان
    من دیتاشیت سنسور و همچنین نوشته های شما رو دیدم،تقریبا متوجه شدم که چی می خوای
    اما باید بگم که برنامه نویسی این پروژه ساده نیست،و احساس میکنم با توجه به اینکه آشنایی نداری خیلی طول میکشاه که با همکاری انجامش بدی
    خلاصه من حاضرم کمکت کنم،اما نمی تونم برنامه رو بنویسم چون یه مقدار وقت گیره،سخت افزار هم ندارم که تستش کنم
    اما اگر میخوای با Iran_PC تماس بگیر،احتمالا اون بتونه انجامش بده
    باز هم شرمنده :redface:
    موفق باشی
    در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست
    مست از می می خواران از نرگس مستش مست

دیدگاه

با عرض سلام . تو این مدار که از سنسور استفاده نشده .فقط در زمان معین میکرو باید دستور تبدیل رو به ای سی ADC804 بده و مقدار دریافتی رو رو LCD گرافیکی نشون بده. مشکل منم اینکه تو بیسکام کار با LCD گرافیکی رو بلد نیستم (چون تو بیسکام دستورات برای کنترلر TC6369 نوشته شده و LCD من KS108 هست در ضمن با اسامی پینها هم مشکل دارم . من کارهای قبلیم رو فقط با مطالعه کتاب و ازمایش و خطا کامل کردم فقط تو این یکی با این ال سی دی مشکل دارم.

دیدگاه

سلام
        آقا شرمنده من خیلی گیج میزنم
        منظورم همون ADC بود :biggrin:
        :redface:

دیدگاه

سلام

جناب یارمحمدی

لطف می فرمائید برنامه نوشته شده را یه کمی توضیح بدید که چی به چیه و چطور کار انجام شده .

در صورت امکان محبت بفرمائید برنامه ای به زبان بیسیک هم معرفی کنید .

ممنون

موفق باشید :smile:
          [left][move][b][color=green][size=11pt]ما می توانیم .
          ، همین ... *. * * *. * * * [color=re

دیدگاه

سلام به همه دوستان که دانش خود را برای یادگیری دیگران انفاق میکنند. :redface:

بخدا با نمونه برنامه های که دوست عزیزمان جناب آقای محمد یارمحمدی در تایپ های مختلف قرار داده اند دیگر فکر نکنم کسی نتواند یک ال سی دی گرافیکی را راه اندازی نکند.
            باز از استاد گرامی آقای محمد یارمحمدی کمال تشکر را دارم
            دوستان نمونه برمامه ها را آنالیز کنید خیلی چیزها دستان میآید
            موفق باشید
            به امید دیدار :bye
            کمتر سخن گویم
            بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

سلام آقای یارمحمدی
              در مورد این توابع یه توضیح به من بده:
              void display(unsigned char buffer[]);
              void write_right(unsigned char x);
              void write_left(unsigned char x);
              void address_right(int x,int y);
              void address_left(int x,int y);
              void display_screen (void);
              void lcd_put_byte (unsigned char x,unsigned char y,unsigned char byte);
              unsigned int pow_int(unsigned int x,unsigned int y);
              خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

سلام
                اولا از همه دوستان عذر میخوام،چون قراره که من یه مقاله راجع به LCD گرافیکی بنویسم،اما هنوز وقتشو پیدا نکردم
                من به ترتیب توضیح میدم،البته مختصر،انشاا.. بعدا کاملتر براتون میگم
                تابع اولی محتویات داخل بافر نمایش میده،برای نمایش عکس گذاشتمش
                توابع دوم و سوم اطلاعات رو روی کنترلر صفحه چپ و راست نمایشگر می نویسه
                توابع چهارم و پنجم آدرس رو برای نوشتن اطلاعات مشخص میکنند
                در مورد ششمی و هفتمی( تا اونجا که یادمه) برای شیفت یا چرخش صفحه نوشته بودمشون که دیگه وقت نشد ادامه بدم
                آخری هم یک به توان رسوندن ساده است :biggrin: (می دونم که خود کدویژن تابعشو داره :icon_razz

اینکه در مورد توابع دوم تا پنجم زیاد توضیح ندادم اینه که اولا توی یه پست نمیشه،در ضمن شما با اونها کاری ندارید،در واقع این توابع سطح پایین تر هستند نسبت به بقیه
                موفق باشید

دیدگاه

ممنونم از پاسخت محمد جان
                  :applause:
                  خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

محمد جان ممنون
                    اجرا شد و خیلی خوب جواب میده.فقط بگو این تابع چیه : display_screen
                    و اگر بتونیم رو فونت فارسی هم مانور بدیم عالی میشه.اونوقت میشه گفت دیگه این تاپیک در این مورد کامل.
                    بازم ممنون و خسته نباشی

دیدگاه

اینم یه برنامه با فایل عملی پرتئوس و سورس کد با استفاده از توابع دوست عزیزم آقای یارمحمدی:
                      http://www.savefile.com/files/1156321
                      آقای یار محمدی اگه اجازه میدین من به این توابع یک سری چیزهای دیگه مثلا مثل تولید افکت تصویری و font bold اضافه کنم تا کامل بشه.
                      در ضمن من یه برنامه تا چند روز دیگه upload میکنم که تصاویر رو تو photoshop در اندازه 128 در 64 بصورت bmp میسازید و این برنامه یه آرایه میده که به راحتی میشه نمایشش داد

دیدگاه

سلام
                        نوشته اصلی توسط روباه
                        اجرا شد و خیلی خوب جواب میده.فقط بگو این تابع چیه : display_screen
                        این تابع مهم نیست،واسه اهداف آتی بود،مهم نیست

نوشته اصلی توسط روباه
                        در ضمن من یه برنامه تا چند روز دیگه upload میکنم که تصاویر رو تو photoshop در اندازه 128 در 64 بصورت bmp میسازید و این برنامه یه آرایه میده که به راحتی میشه نمایشش داد
                        سلام برنامه اش هست،یه تاپیک هست به اسم فرار دادن عکس روی LCD گرافیکی،من برنامه اش رو گذاشتم

دیدگاه

آقای یارمحمدی در مورد فونت فارسی و اعداد فارسی چیا تو دست بالت هست؟

دیدگاه

سلام.
                            من فونت فارسی koodak رو با نرم فزار فونت ساز که بچه گذاشتن رو در آوردم. یه اشکالاتی داشت اصلاح کردم. برنامه ای هم نوشتم که دونه دونه روی ال سی دی نشونشون میده. اگه به کارتون میاد پلود کنم. ابعاد فونتش هم 15*14 هست.
                            موفق باشید.
                            شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
                            هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
                            چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

سلام
                              آره خوبه محمد جان،هرچند که فکر میکنم یکم بزرگ باشه :biggrin:

دیدگاه

سلام.
                                اینم برنامه به همراه شبیه ساز و بقیه مخلفات. می خوام یه تغییراتی بدم که برای همه جا مثلا تابلو روان و ... هم قابل استفاده باشه.تغییرات رو دادم اینجا میذارم فعلا دارم به روش کار فکر میکنم .

موفق باشید.
                                فایل های پیوست شده
                                شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
                                هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
                                چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X