اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در تابلو روان با AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در تابلو روان با AVR

سلام دوستان
    من یک تابلو روان ساختم باپورت سریال جواب داده ولی باهاش به 3تا مشکل برخورم ممنون میشم اگه شما مهندسین راهنماییم کنید....
    1.این که تو شبیه سازی ledها خوب تصویر رو نمایش میدن ولی حالا که ساختم led ها حالت چشمک زن دارند.
    یعنی دلیلش چیه؟درست میشه؟.

2.نرخ بیتی که تو هایپر باید براش تنظیم کنم تا داده نمایش بده 2400 در صورتی که تو برنامه نرخ بیت9600 تنظیم شده!دلیلش چیه؟

3.وقتی تو شبیه سازی یه تغییر خیلی کوچیک تو برنامه میدیم تند تند مدار ریست میشه!میشه درستش کرد؟

اگه مهندسین این سایت مشکل من رو حل کنن کلی ممنونشون میشم.

پاسخ : کمک در تابلو روان با AVR

چرا اینجا هیچ کس جوب نمیده غریب کشی خوب نیستا.http://www.eca.ir/forum2/Smileys/phpbb/f.gif

دیدگاه

دوست عزیز خوشحال میشدم بتونم کمک کنم ولی من تابلو روان رو با پورت سریال کار نکردم ...

ولی فقط میتونم بگم تو بحث تابلو روان زیاد به شبیه سازی اعتماد نکن
      از سختی نترس! این سختی هاست که جایگاه و مقام انسان را بالا میبرد...

دیدگاه

ممنون ازتون که جواب دادین.وقتی آدم سوالای دیگه رو میخونه وجوابا این مهندسین رو میمونه که چرا واقعا بعضیا جوب نمیدن.به هرحال ممنون ازشما.

دیدگاه

مهندسین عزیز مشکل شماره 3 حل شد،با عوض کردن ورژن پروتئوسم
          هنوز 2 و 1 پا برجاست.

دیدگاه

در مورد اولی اینکه , همونطور که گفتم زیاد به Proteus اعتمادی نیست!!! مثلا اگه شما تو برنامه یک تاخیر 1ثانیه داده باشید تو شبیه سازی تاخیری غیر از تاخیر مورد نظر خواهید داشت البته میشه تو تنظیمات شبیه ساز این اختلاف رو کم کرد
            و اینکه میگید LED ها چشمک میزنند از خیلی چیزا میتونه باشه...
            آیا تو عمل داده مورد نظر رو نمایش میده ؟؟؟ یا اینکه LED ها تصادفی چشمک میزنن ؟؟؟

دیدگاه

بله دقیقا داده ها تو عمل نشون داده میشه حتی یک ledهم اضافه یا کم روشن نمیشه!
              میگم اگه مدت نمایش رو به جای میلی ثانیه رو میکرو ثانیه ببرم شاید تو عمل درست بشه،تو شبیه سازی سرعت بیشتر میشه اما نمیدونم تو عمل چه شکلی میشه!دارم پورت lptبردم رو ردیف میکنم شاید یشه فهمید مشکل از کجاست با آزمون و خطا!

دیدگاه

احتمالا مشکل از زمان جاروب هستش که اونم همونطور که خودتون گفتید با آزمون و خطا حل میشه

دیدگاه

خیلی ممنون ولی هنوژ برام سواله که چرا نرخ بیتی که باید بزنم تا مدار کار کنه با نرخ بیت برنامه مدارم فرق میکنه!

دیدگاه

سلام مهندسین عزیزوکم لطف
                    بالا خره همه مشکلاتم حل شد
                    جوابش رو اینجا میذارم که اگه کسی اینجا مثل من تازه وارد بود غریب مرگ نشه!
                    البته ممنون از آقای شاهین که کمک کردند.
                    تفاوت نرخ بیت به خاطر کریستال بود
                    چشمک زدن ال ای دی به خاطر اینکه زمان wait 4میلی ثانیه بود که 500 میکرو ثانیه اش کردم
                    دلیل ریست هم عدم اعتماد به شبیه سازی.

ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X