اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت تابلو روان 160*64

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت تابلو روان 160*64

اگه ممکنه یه شماتیک بزارید pcb خوب از من

دیدگاه

چرا به روش رفرشی نشه ساخت . میشه ولی زمانبندی ها خیلی دقیق میشه. شاید راحتتر این باشه که به روش دوستومن که گفتن 16 در 16 بسازی و برای هر کدوم یک میکرو بذاری و با spi اطلاعات رو بدی عمل کنی. البته میشه با یک مدل با fpga هم شرش رو کم کرد. البته با یک فریم خارجی. مثل یک رم.
      یعنی fpga فقط کارش رفرش و ضمنا دریافت اطلاعات و ذخیره اش داخل رم خارجی رو به عهده بگیره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsenjooon
        درود بر همه .
        این تابلویی که شما میخاین با روش رفرشی نمیشه ساختش. یا اگر هم بشه ، نمایشش همراه با چشمک زدن صفحه همراه است.
        شاید بشه به روش استاتیک اونو ساخت. البته اگه pcb شو خوب طراحی کنی تا مشکل برق رسانی و نویز بر روی شیف رجیستر ها پیش نیاد.
        به نظر من هم روش استاتیک باید ساخته بشه
        از نظر طراحی pcb مشکلی نیست من خودم جوری طراحی میکنم که مشکل برق رسانی نداشته باشه
        حالا شما شماتیکی دارید از روش استاتیک ؟
        نظر دوستمون هم خوبه که بلوکی درست بشه

دیدگاه

درود.
          خوب خیلی ساده میشه این کارو کرد . ولی چون کامپیوتر من زغالی هست ، نمی تونم 512 تا شیفت رجیستر توش بکشم . شرمنده :redface:
          برای کشیدن شماتیک ، شما این 512 تا رجیستر رو پشت سر هم به هم وصل کن بعد با یه میکرو که حتما حتما بافر به خروجی پایه هاش وصل شده ، سیگنال خروجی میکرو رو تقویت کن و بعدش بده به ورودی سریال اولین شیفت رجیستر.
          فقط یه نکته : ممکنه بخاطر بزرگ بودن تابلو ، سیگنالهای ارسالی از طرف میکرو با وجود بافر در وسطای تابلوت ضعیف بشه که میتونی برای جبران این تضعیف از بافر مجدد استفاده کنی.
          این کارو خودم کردم و تو تابلوم جواب گرفتم.
          موفق باشی. :nerd:
          http://www.sharjweb.com/

دیدگاه

اگر میخوای مستقیما بصورت شیفت رجیستری ولی به ازای هر LED یک پین شیفت رجیستر استفاده کنی؛ میتونی این کار رو بکنی:
            1- LED ها بصورت بلوک های 8 در 8 ساخته بشن که بشه به هم وصلشون کرد.
            2- پشت هر برد 8 در 8 هشت عدد برد درایور که هر کدوم یک آی سی شیفت رجیستر روش سواره بذار. این برد ها باید بطور عمودی پشت برد های LED بشینن.
            3- اگر فرض کنیم که شما 20 بلوک در هر سطر و 8 بلوک در هر ستون داری براحتی میتونی با استفاده از یک طبقه دیمالتیپلکسر 1 به 8 مثل 74138 بیایی و 8 عدد لچ 573 رو درایو کنی که خروجی هر بیت لچ به ورودی یک سطر از شیفت رجیستر ها وصله. در این صورت با ارسال هر بایت فقط یک بیت از هر 8 سری شیفت رجیستر ارسال میشه.
            4- در انتهای ارسال کل اطلاعات بایستی یکبار سیگنال لچ کلیه شیفت رجیستر ها رو فعال و غیر فعال کنی.

این روش رفرشی نیست و بار زمانی روی میکرو در سرعت 16 مگا هرتز فقط 17 میلی ثانیه به ازای 30 فریم هست. که میشه 1.7 درصد. ارسالش هم میشه در یک تایمر با مبنای زمانی 33 میلی ثانیه انجام بشه.
            زمان ارسال داده های هر فریم فقط 5.7 میلی ثانیه میشه.

دیدگاه

دوستان اگر شماتیکی بزارید ممنون میشم تا به نتیجه بهتر برسیم تا یک تابلو روان عملی بسازیم و در سایت قرار بدیم تا بقیه دوستان هم استفاده کنند

دیدگاه

شماتیک رو کجا بذارم؟

دیدگاه

دوستان یه روش دیگه هم هست که من خودم استفاده کردم اینه که تکه های 16 در 16 بذاری ولی به جای spi از لچ استفاده کنی اما چون تابلومون بزرگه و با میکرو بیشتر از 16 تا لچو نمیشه کنترل کرد باید از حافظه fifo استفاده کرد به شکلی که اول fifo هارو بار گذاری کنیم سپس به وسیله fifo لچ هارو بارگذاری کنیم.ولی روش spi از لحاظ برنامه نویسی سخت تر و از لحاظ هزینه بهتر در میاد.
                  آنکس که بداند و بداند که بداند /، اسب شرف از گنبد گردون بجهاند
                  آنکس که بداند و نداند که بداند / ، بیدارش نمایید که بسی خفته نماند
                  آنکس که نداند و بداند که نداند / ، لنگان خرک خویش به مقصد برساند
                  آنکس که نداند و نداند که نداند / ، در جهل مرکب ابدالدهر بماند

دیدگاه

این شماتیک slave
                    https://rapidshare.com/files/20661562/Sheet1.SchDoc
                    مقاومت هاشو من خودم 15 اهم گذاشتم خوب بود ولی اگه خواستید دوباره محاسبه کنید.

دیدگاه

اینم برا مسترش فقط اگه چیزی کم داره دیگه ببخشید عجله ای بود
                      https://rapidshare.com/files/2132515498/Sheet2.rar

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X