باید باتری رو آزاد بزارم....؟ من زمین کردمش.... الان امتحان میکنم
سوکتش محکم هست مشکلی نداره...
رو lcd یک خط روشن میشه و خونه هاش رو نشون میده من تو برنامه lcdرو 16 کردم
اون 2 سطر رو هم از حالت تعریف خارج کردم....
سلام
امیر جان با یه برنامه ساده امتحان کن ببین اصلا میتونی روی lcd چیزی بنویسی؟؟ :nerd: شاید مشکل از یه جا دیگه باشه!!!!!!!!
در ضمن اگر از پورت C استفاده میکنی JTAG رو غیر فعال کن
در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست
مست از می می خواران از نرگس مستش مست
آره رو همین مداری که بستم امتحان کردم رو lcd میشه نوشت....
آخه من تو این 1307 موندم چرا 1 ثانیه تولید نمیکنه این که به میکرو ربطی نداره...... البته 1 سوال ! پول پ کرده اون دو پایه SCL SDA به چه علت هست؟ من تو دیتاشیتش چیزی به چشم نخورد در این باره
سلام به همگی،
یک موضوع نسبتا مهمی به نظرم رسید که فکر کردم بهتره بدونید. من تمام برنامه های کتاب رو با نرم افزار codevision ورژن 1.23.8 نوشتم. بعضی از اشکالات موجود در کتاب به دلیل بی دقتی اند که باید ببخشید و بزودی اصلاح می شند. ولی بعضی از اشکالات به دلیل استفاده از ورژنهای دیگه نرم افزارند. من خودم چند بار در پروژه هایی که تابه حال انجام دادم. وقتی پس از اتمام پروژه برنامه رو با ورژنهای بالاتر نرم افزار codevision ،مثلا 1.24.4 کامپایل کردم. عملکرد میکرو در عمل کاملا به هم میریزه. تا اونجایی که من تجربه کردم این مشکل وقتی که از متغیر های نوع float استفاده می کنید و یا بخواهید اعداد اعشاری رو بر روی LCD بنویسید و ... ایجاد میشه. در بعضی از این حالات با وجود این که دستوارات از لحاظ منطقی درستند ولی کامپایلر ایراد میگیره و یا اینکه میکرو درست کار نمیکنه. این مشکلات تقریبا در نرم افزار میکروویژن حل شده، احتملا در آینده codevision هم باگهای کمتری خواهد داشت.
Amir Rahafrooz
Graduate Research Assistant
University of Denver
Department of Electrical and Computer Engineering
Denver, CO 80208
amir.rahafrooz@ieee.org
خیلی ممنون جناب ره افروز که جواب دادین.
ولی یک پیشنهاد برای کتاب جدیدتون دارم و اینکه برنامه هارو کامل بنویسید تا بشه ازشون استفاده کرد شما زحمت کشیدین و کد هارو تیکه تیکه در سی دی گذاشتین و نوشتین که خودتون اضافه کنید .... بهتر نیست برنامه کامل شده رو قرار بدین تا قابل استفاده تر باشه و اینهمه مشکلات برای استفاده کننده پیش نیاد؟ :redface: البته فقط پیشنهاده ولی خیلیا با این موارد مشکل دارن.
برای مثال شما همون برنامه رو کامل دارین و میتونید اینجا در اختیار من و بقیه قرار بدین ؟ یعنی برنامه نمایش تقویم و ساعت هوشمند....
بله، حتما این کارو می کنم . قرار فایلهای برذنامه ها رو طوری تکمیل کنم که به راحتی در نرم افزار proteus هم قابل اجرا باشه!
Amir Rahafrooz
University of Denver
Denver, CO 80208
amir.rahafrooz@ieee.org
نمیشه یک تقلب بدین این برنامه ساعت تقویم رو اینجا بزارین.... :icon_razz:
البته برنامه دوست عزیز electronet_ir هم 100% درست هست منتها ادم که تازه کار میشه 100 جور مشکل براش پیش میاد :biggrin:
متاسفانه اکثر برنامه های کامل رو به دلایلی از دست دادم ولی سعی می کنم تا در چند روز آینده تمام برنامه های کتاب رو تست کنم و به صورت کامل براتون لود کنم. :smile:
Amir Rahafrooz
University of Denver
Denver, CO 80208
amir.rahafrooz@ieee.org
دیدگاه