اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو روان کوچک و آموزشی با RGB LED

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تابلو روان کوچک و آموزشی با RGB LED

با سلام
    من مهندسی کامپیوتر می خونم . در درس آزمایشگاه ریز پردازنده استاد خوبی داریم که کمی از AVR و شبیه سازی تو پروتئوس واسمون گفته . حالا داستان نمیگم . استاد یک پروژه گفته که هر کی انجام بده بیست میگیره . البته این پروژه باید شبیه سازی تو پروتئوس بشه و فقط جنبه آموزشی داره نه تجاری . یعنی گفته نیاز نیست از تقویت کننده های ولتاژ استفاده بشه .
    حالا سوال پروژه :
    تابلو روانی به تعداد 128 RGB LED طراحی کنید که جمله : سلام بر مهدی (سلام : سبز رنگ ، بر : قرمز ، مهدی : آبی ) (البته رنگها مهم نیستند) را به صورت روان از سمت چپ به راست حرکت دهد .
    زبان برنامه نویسی باید BASCAM باشد و داخل پروتئوس شبیه سازی شود .
    تازه استاد گفته پروتئوس RGB نداره از سه رنگ LED موجود در پروتئوس (سبز نارنجی و قرمز ) به صورت بغل هم استفاده کنید .

یه چیز دیگه : استاد ذکر کرد که این پروژه چون جنبه تجاری داره تو اینترنت نمیتونید پیداش کنید که راست میگفت .
    به همین دلیل اگر کسی تونست این لطفا بکنه اگر مبلغ (قابل قبولی) هم بخواد حاضرم واسش واریز کنم .
    دنیا بر پایه برنامه هایی هست که خدا با زبان برنامه نویسی خودش مینویسد . کامپایل شده آن این جهان و قوانین آن است . start آن تولد است و end آن مرگ . پر از گزینه های شرطی و دستورات حلقه و تکرار ...

پاسخ : تابلو روان کوچک و آموزشی با RGB LED

یه توصیه دوستانه بهت بکنم(از طرف کسی که از صفر شروع کرده)

بی خیال پروژه تابلو روان RGB شو

پدر و اجداد و نیاکان آدم در میاد تا یه تابلوی RGB به شیوه دستی تولید بشه.باز اگه تک رنگ بود یه چیزی!
    یه وقت فکر نکنی دارک خسیس بازی درمیارم.
    انا لله و انا الیه الراجعون

دیدگاه

ممنون از اهمیت شما به پست من

یعنی اینقدر سخته ؟ من خیلیشو طراحی کردم و لی یک مشکل دارم . اینو بم بگید شاید بتونم کاملش کنم .

من یک atmega32 دارم .با rgb یک ماتریکس 8*8 ساختم (1 هشت پایه کاند همه و 3 تا هشت پایه آند های رنگها = جمعا 32 پایه) . حالا میخوام یکجوری بش بفهمونم این متن که میخواد بره رو تابلو به کدوم 8 پایه اول تا سوم ( آند ها ) بره . آیا با یک مالتی پلکستر میشه و چه جوری ؟ یا چیز دیگه ای میخواد .

ممنون میشم راهنمایی کنید .
      دنیا بر پایه برنامه هایی هست که خدا با زبان برنامه نویسی خودش مینویسد . کامپایل شده آن این جهان و قوانین آن است . start آن تولد است و end آن مرگ . پر از گزینه های شرطی و دستورات حلقه و تکرار ...

دیدگاه

با سلام.
        دوست عزیز شما تو لست پروژه ها، اول پروژه یه تابلوروان سااده رو نگاه کن اونجا نحوه مالتی پلکس کردن led رو نشون داده بعد که اونها رو مالتی پلکس کردی برگرد رو بحث نوشتن رو ledها. هر چند که بنده اطلاع زیادی در این زمینه ندارم ولی به لینک زیر یه نگاهی بنداز امیدوارم به دردت بخوره :
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=52010.0
        چرا ناراحتی پاتریک!
        + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
        - از دیدنش ناراحت شدی؟
        + نه
        پس چی ناراحتت کرده
        + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
        ------------------------------------------------------------------------------------------------------
        تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
        ------------------------------------------------------------------------------------------------------
        محصولات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهین شرق
          یه توصیه دوستانه بهت بکنم(از طرف کسی که از صفر شروع کرده)

بی خیال پروژه تابلو روان RGB شو

پدر و اجداد و نیاکان آدم در میاد تا یه تابلوی RGB به شیوه دستی تولید بشه.باز اگه تک رنگ بود یه چیزی!
          یه وقت فکر نکنی دارک خسیس بازی درمیارم.

سلام دوست عزیز
          گفته بودی پدر صاحب بچه در می اد اگه بخواد بصورت دستی این کار رو انجام بده
          مگه راهه دیگه ای هم داره ؟ جز روش دستی ؟ میشه بیشتر توضیح بدی ممنون میشم ..!!

دیدگاه

بله ماتریس آماده RGB که از چین همراه مین برد اون میاد!
            به درد پروژه شما نمی خوره.شما همون جوری که دوستمون گفتن برو پروژه های آماده سایت بگرد شاید کمکت کنه.
            انا لله و انا الیه الراجعون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X