اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

(فیوزبیتها)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

(فیوزبیتها)

سلام.امان از دست فیوزبیت یا امان از دست پروگرامر

ببینید من یه اتمگا 8 و32 خریدم وتو پروگرامر گذاشتم واول فیوز بیتاشون خوندم که تقریبا مشترکند .تو اتمگا 32 فیوزبیتهای که فعال بودند به شرح زیر است .cksel1,2,3 &sut0 &bootsz1,0&jtagen همگی فعال بودن وبقیه غیرفعال .
    اصل کار ما بر سر فیوزبیتهای کلاک هست که در این صورت فیوزبیت کلاک ایسی به صورت مد عملیات خارجی RC است یعنی فرکانسی بین 8 تا 12 مگاهرتز که پروگرامر به راحتی با اون برقرار میکنه .
    :question: خب بر فرض مثال ما برنامه با ایسی دادیم ودر عمل (مدار) به ایسی یک کریستال 8 مگ با خازن عدسی گذاشتیم دراین صورت نباید ایسی میکرو کار کنه چون مد نوسان RC خارجی هست که تقریبا کار میکنه پس چه فرقی با مد نوسان کریستال خارجی بالای 1 مگاهرتز داره .
    ادمهای خوب تو eca خیلی پیدا میشه

پاسخ : (فیوزبیتها)

اسم فیوزبیت که میاد همه فرار میکنند

دیدگاه

ببین بالای همین انجمن یه بحث مفصل درباره فیوز بیتها گذاشتن.
      ولی اگه می خوای خیالت راحت بشه یه پروگرامر stk500 توپ بخر خیالت رو راحت کن بره پی کارش! :agree:
      درباره پروگرامر قشنگ تحقیق کن بعد بخر :job:
      انا لله و انا الیه الراجعون

دیدگاه

اونو خوندم ولی چیز بدردبخور توش نیست .اصل این سواله که جواب مشخص نیست

همونطور که در بالا گفتم ایسی که خریداری میشه وقتی تو کدویژن کلاک رو میخونی کلاک فیوز بیت روی مد RC خارجی هست با فرکانس 8تا 12 مگاهرتز...
        اگه ما هم کاری باهاشون نداشته باشیم پس در عمل هم باید به ایسی نوسان RC داد یا نه..

جالب اینه که وقتی همی ایسی رو تو بسکام میزاری وقتی فیوز بیت میخونی نوشه 100001 int.RC osc 1mhz
        ایا این به معنای اسیلاتور rc داخلی هست یانه

دیدگاه

سلام ببین رفیق میکروهای سری avr وقتی از کارخونه میان بیرون همشون رو فرکانس داخلی 1M تنظیم شده پس اون int اول که تو بیسکام دیدی ینی رو کریستال داخلی تنظیم شده
          AV Maziton 100
          Render By Artlantis Studio
          [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

بزار :read: کنم
            ....................HELP ME GOD ...........................

WORLD ELECTRONIC................................

nasrolahymohsen@gmail.com......................... ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SAMIN20
              اونو خوندم ولی چیز بدردبخور توش نیست .اصل این سواله که جواب مشخص نیست

همونطور که در بالا گفتم ایسی که خریداری میشه وقتی تو کدویژن کلاک رو میخونی کلاک فیوز بیت روی مد RC خارجی هست با فرکانس 8تا 12 مگاهرتز...
              اگه ما هم کاری باهاشون نداشته باشیم پس در عمل هم باید به ایسی نوسان RC داد یا نه..

جالب اینه که وقتی همی ایسی رو تو بسکام میزاری وقتی فیوز بیت میخونی نوشه 100001 int.RC osc 1mhz
              ایا این به معنای اسیلاتور rc داخلی هست یانه
              دوست عزیز قبلا گفته بودی توکتاب نوشته اگه حالتی که تو بالا گفتی باشه میشه rc خارجی........خب شاید کتاب اشتباه کرده شما یه سری به دیتاشیت مگا32 بزن اونوقت کاملا مفهوم میشی...همونطور که بسکام واستاد عزیز گفتند مد فرکانس روی 1 مگا هرتز داخلی ایسی هست ..............فکر کنم دیگه به نتیجه رسیدی پس جواب اون سوال دومت میشه این (سوال اشتباه هست)..
              ....................HELP ME GOD ...........................

WORLD ELECTRONIC................................

nasrolahymohsen@gmail.com......................... ...

دیدگاه

با درود . . .
                بهتر است به قسمت منابع کلاک در میکروها در یک کتاب مراجعه فرمایید.

بطور خلاصه:
                منبع RC داخلی
                منبع RC خارجی
                رزوناتور سرامیکی خارجی
                منبع کلاک خارجی

بطور پیشفرض مورد اول بر روی میکرو پیاده شده است و کاربر بنا به نیاز آنرا تغییر میدهد.
                مورد آخر هم عمل تزریق سیگنال هست که با این روش در بیشتر موارد که فیوزبیتهای کلاک سهوا اشتباه زده شده اند میکرو قابل بازگشت میباشد

موفق باشید
                درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                بدرود . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Teslanic
                  با درود . . .
                  بهتر است به قسمت منابع کلاک در میکروها در یک کتاب مراجعه فرمایید.

بطور خلاصه:
                  منبع RC داخلی
                  منبع RC خارجی
                  رزوناتور سرامیکی خارجی
                  منبع کلاک خارجی

بطور پیشفرض مورد اول بر روی میکرو پیاده شده است و کاربر بنا به نیاز آنرا تغییر میدهد.
                  مورد آخر هم عمل تزریق سیگنال هست که با این روش در بیشتر موارد که فیوزبیتهای کلاک سهوا اشتباه زده شده اند میکرو قابل بازگشت میباشد

موفق باشید

وحید خودتی ؟ جان من خودتی؟؟؟

دوست عزیز حق با دوستان هست در حالت عادی میکرو روی کریستال داخلی تنظیم شده
                  AV Maziton 100
                  Render By Artlantis Studio
                  [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziyar123
                    وحید خودتی ؟ جان من خودتی؟؟؟

نه داداشمم! =))
                    درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                    بدرود . . .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X