اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یک سوال در مورد avr?

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

یک سوال در مورد avr?

سلام

یک atmega16 خریدم ودر دیتا شیت آن نوشته که تا 16 mhz را ساپورت می کنه من نفهمیدم اسیلاتور داخلی آن تا چه فرکانسی را ساپورت می کند یعنی تا چه فرکانسی به کریستال خارجی نیاز ندارد؟

لطفا هرچه زودتر نسبت به تغییر عنوان تاپیک(به عنوانی مناسب و گویا) اقدام فرمایید.در صورت بیآ‌توجهی تاپیک قفل خواهد شد.

پاسخ : من مبتدی هستم یک سوال دارم؟

اسیلاتور داخلی فقط فرکانس های 1 ,2 ,4 ,8 مگاهرتز رو پشتیبانی میکنه. برای هر فرکانس دیگه ای باید کریستال خارجی بزارید و فیوز بیت ها رو برای کریستال خارجی تنظیم کنید.
    [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinbahari
      اسیلاتور داخلی فقط فرکانس های 1 ,2 ,4 ,8 مگاهرتز رو پشتیبانی میکنه. برای هر فرکانس دیگه ای باید کریستال خارجی بزارید و فیوز بیت ها رو برای کریستال خارجی تنظیم کنید.
      از کجا به این نتیجه رسیدید؟ در این دیتا شیت چیزی ننوشته؟فقط یک فرکانس در توان مصرفی نوشته

دیدگاه

قضیه سادست. میکرو برای کار نیاز به یه منبع پالس ساعت داره و این باید از یه جایی تامین بشه.
        تو قسمت کلاک دیتاشیت اگه برید گفته که 4 تا منبع پالس (از نوع RC ) در داخلش هست. اگر یکی از این 4 فرکانس مناسب کار شماست از اینها میتونید استفاده کنید و پایه های ورودی پالس رو رها کنید. اگر هم فرکانس دیگه ای مد نظر دارید ( از 1 هرتز تا 16 مگاهرتز) باید اونو از یه منبع خارجی به میکرو بدید که یکی از مرسوم ترین راهش گذاشتن یه کریستال بین پایه های xtal 1 و xtal2 هست.
        فیوز بیت ها هم مشخص میکنند که میکرو باید از کجا پالسش رو دریافت کنه.

دیدگاه

اگه پروگرامر داری می تونی بری تو قسمت فیوزبیت ها اونجا ببینی

تازه حتما مگه باید جایی نوشته باشه گلم، طرفداره از تجربه اینو بهت میگه

OK
          ?Why not

دیدگاه

نوشته اصلی توسط QUARK
            اگه پروگرامر داری می تونی بری تو قسمت فیوزبیت ها اونجا ببینی

تازه حتما مگه باید جایی نوشته باشه گلم، طرفداره از تجربه اینو بهت میگه

OK
            به نظرم بله مهمترین قسمتش همین فرکانسه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinbahari
              قضیه سادست. میکرو برای کار نیاز به یه منبع پالس ساعت داره و این باید از یه جایی تامین بشه.
              تو قسمت کلاک دیتاشیت اگه برید گفته که 4 تا منبع پالس (از نوع RC ) در داخلش هست. اگر یکی از این 4 فرکانس مناسب کار شماست از اینها میتونید استفاده کنید و پایه های ورودی پالس رو رها کنید. اگر هم فرکانس دیگه ای مد نظر دارید ( از 1 هرتز تا 16 مگاهرتز) باید اونو از یه منبع خارجی به میکرو بدید که یکی از مرسوم ترین راهش گذاشتن یه کریستال بین پایه های xtal 1 و xtal2 هست.
              فیوز بیت ها هم مشخص میکنند که میکرو باید از کجا پالسش رو دریافت کنه.
              پیدا نکردم شماره صفحه لطف می کنید ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alidiod957
                پیدا نکردم شماره صفحه لطف می کنید ممنون
                صفحه 22 تا 29 کلا در مورد پالس کلاک گفته.
                صفحه 27 هم در مورد انتخاب پالس ساعت داخلی....
                calibrate internal RC oscillator

دیدگاه

پاسخ : یک سوال در مورد avr?

سلام
                  من وقتی می خوام atmega16 را پروگرم کنم این خطا میاد
                  difference at00000
                  با بیسیک کار می کنم و stk200
                  فیوزبیت ها را تغییر ندادم
                  مشکل را چگونه برطرف کنم؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X