اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در پروگرامر STK200/300

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در پروگرامر STK200/300

نوشته اصلی توسط 862473
    ممنون از جوابتون
    منبع تغذیه ام 12 ولته. برای اینکه تبدیلش کنم به 5 ولت از دو تا مقاومت استفاده کردم. منظورم از بافر همون آی سی 74hc244 هست. قطعات این پروگرامر رو از دوستم گرفتم چند تا قطعه شو استفاده نکردم چون نمیدونستم چکارشون کنم. یه رگلاتور 5 ولته با دو تا دیود زنر 4148ph یه خازن عدسیه و یه خازن 1 میکرو فاراد. میشه توضیح بدین اینارو چجوری باید استفاده کنم. ممنون
    سلام
    اگر شما از تقسیم ولتاژ استفاده کنید با بار کشی ولتاژ شما کاهش پیدا میکند و این باعث میشه مدارتون کار نکنه ...
    برای این منظور باید از آی سی رگولاتور استفاده کنید ...
    البته این رو هم بگم که رگولاتور هم دقیقا مثل تقسیم ولتاژ عمل میکنه ولی هوشمندانه ...
    یعنی اینکه اگر جریان نکشیم و یا جریان حداکثر را از آن بکشیم ولتاژ آن همان 5ولت باقی می ماند ...
    خوب
    حالا فرض کنیم که میخواهیم یک منبع تغذیه برای اینکار درست کنید ...

من خودم 7 - 8 سال پیش این منبع تغذیه رو ساختم ...
    عالی جواب داده ...
    این رو ببند ببین چطوره ...
    موفق و پاینده باشید
    [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
    معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
    معرفی نرم افزار Codewizard PWM
    با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

مهندس من یک اشکال خیلی کوچیک به مدارت میگیرم:
      هیچ وقت به ورودی 7805 بیش از 9 ولت نده!
      چون با یک کم جریان کشی زود داغ میکنه (اختلاف ورودی و خروجی 7 ولته!) و این زیاد جالب نیست :NO:

موفق باشید
      امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Abbas Sarami
        مهندس من یک اشکال خیلی کوچیک به مدارت میگیرم:
        هیچ وقت به ورودی 7805 بیش از 9 ولت نده!
        چون با یک کم جریان کشی زود داغ میکنه (اختلاف ورودی و خروجی 7 ولته!) و این زیاد جالب نیست :NO:

موفق باشید
        100% با نظر شما موافقم
        ولی برای پروگرامر و کارهایی که میشه پروژه های کوچیک انجام داد میخواستند ...
        این مدار یه جورایی بر گرفته از مدار آقای مهندس کی نژاد هست ...
        http://host15.aparat.com//public/user_data/flv_video_new/53/8e8b05d71d29271185a32f863a932132156350.mp4
        البته من خودم قبل از اینکه این کلیپ رو ببینم این رو 7 - 8 سال پیش ساخته بودم ...
        زیاد داغ هم نمیکنه ... چون هیت سینک گذاشتم ...
        در کل برای اینجور مصارف فکر نکنم بیشتر از 500 میلی آمپر مصرف داشته باشه ...
        نظر شما چیه ؟؟
        [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
        معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
        معرفی نرم افزار Codewizard PWM
        با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

به نظر من طراحی مداری درست هست که با گذشتن جریان نامی رگولاتور ، فقط گرم بشه (نه داغ بشه)
          اگه به ورودی 7805 حدود 7.5 الی 8 ولت بدی به این حالت میرسی (من خودم سعی میکنم توی طراحی هام رعایت کنم)
          ولی درصورتی که جریان خیلی کم باشه حرارت ایجاد شده توسط رگولاتور کمتر میشه واگه اون ولتاژی که گفتم را اعمال کنی، روگولاتور اصلاً گرم نمیشه :agree:
          مداری که المانهاش کمترین حرارت را داشته باشند : 1-نویز کمتری دارن 2-عمر بالاتری دارن 3-درکل عمل کرد مطلوب تر دارن

حالا برای یک پروگرامر که کل جریان کشی اون + میکرو برابر 100 میلی آمپر هم نمیشه شاید این نکته مهم نباشه ولی توی خیلی طراحی ها مهمه و متاسفانه خیلی ها توجه نمیکنن :NO:
          یک بار یک چیز خنده دار دیدم : یک نفر برای یک مگا 8 از رگولاتور 7805 آمپر بالا (فلزی ها) استفاده کرده بود و رگولاتور سوخته بود
          آورد پیش من گفت رگولاتورش خیلی داغ میکنه، برای همین آمپر بالا گذاشته بود :eek: ؛
          علت داغ کردن و سوختن، جریان 20 میلی آمپری میکرو نبود ، اعمال 24 ولت به ورودی رگولاتور زبون بسته بود

موفق باشید
          امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است

دیدگاه

ببخشید مهندس سامان منبع تغذیه ام 12 ولت ثابته از نوع سوئیچینگ نیست. با این وجود بازم به رگولاتور 12 ولت نیاز دارم؟ میشه راهنمایی کنید کدوم قسمت مدارتونو لازم دارم.
            یه سوال دیگه اینکه مدار تنظیم ولتاژ با قطعاتی که من دارم چجوریه؟ دو تا دیود زنر و دو تا خازن و یه رگولاتور 7805.
            بسیار ممنون از جوابتون.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X