اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درایو lcd بدون درایور با میکرو AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درایو lcd بدون درایور با میکرو AVR

سلام

دوستان کسی lcd رو بدون درایور راه انداخته

من شنیدم ( فکر کنم ) Atmega168 این قابلیت رو داره ؟

پاسخ : درایو lcd بدون درایور با میکرو AVR

کسی اطلاعی در این مورد نداره ؟

دیدگاه

سلام
      یعنی می خوای بدونه اون بردی که روش ای سی راش بندازی ؟ به شودنش میشه با هر میکرویی که خواستی اول باید ترکیبی دیتاشیتی چیزی پیدا کنی که ترکیب پایه های اون شیشه(ال سی دی) معلوم بشه

دیدگاه

سلام

بله دقیقا میخوام بدون برد زیر lcd (درایور) اونو به میکرو وصل کنم

در مورد دیتاشیتش lcd هم بعد از انتخاب دیتاشیتش رو هم بدست میارم

فقط ظاهرا بعضی از میکروها این قابلیت رو دارند من شنیدم که ATmega168 این کارو انجام میده اما مطمئن نیستم شما اطلاعاتی در این زمینه دارید یا نمونه برنامه یا آموزشی در این باره دارید ؟

یا هر اطلاعاتی که بتونه برای این کار به من کمک کنه ؟

دیدگاه

ال سی دی بدونه درایو میشه تغریبا همون سون سگمنت یا ماتریکس های که توی تابلو روان استفاده میشه شما باید این طوری راهش بندازید
          اگر یه ال سی دی سوخته دارید بازش کنید و به بغل های اون شیشه برق وصل کنید می بینید که بعضی پیکسل ها روشن شدن حالا برای این که بفهمید کدوم پایه ای (منظور از پایه همون سیم های روی شیشه هست ) که برق دادید برای کدوم پیکسل هست باید به دیتاشیت نگاه کنید
          موفق باشید

دیدگاه

ممنون از شما

با این تفاسیر با تمامی میکروهایی که قابلیت اتصال به LCD رو دارند میشه این کارو انجام داد

شما نمونه ای با هر lcd که این کارو انجام داره باشید دارید ؟

دیدگاه

نمی دونم اسم ال سی دی چیه توی گوگل که سرچ می کنم تلویزون میاد :mrgreen:
              ولی توی جمهوری دیدم یه چیزی شبیه ال سی دی ماشین حساب هست که باید روی اونا اسمشو نوشته باشه که دیتاشیتشو میشه پیدا کرد بعد دیگه راه انداختنش کاری نداره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan m
                ال سی دی بدونه درایو میشه تغریبا همون سون سگمنت یا ماتریکس های که توی تابلو روان استفاده میشه شما باید این طوری راهش بندازید
                اگر یه ال سی دی سوخته دارید بازش کنید و به بغل های اون شیشه برق وصل کنید می بینید که بعضی پیکسل ها روشن شدن حالا برای این که بفهمید کدوم پایه ای (منظور از پایه همون سیم های روی شیشه هست ) که برق دادید برای کدوم پیکسل هست باید به دیتاشیت نگاه کنید
                موفق باشید
                چند ولت؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X