سلام
یعنی می خوای بدونه اون بردی که روش ای سی راش بندازی ؟ به شودنش میشه با هر میکرویی که خواستی اول باید ترکیبی دیتاشیتی چیزی پیدا کنی که ترکیب پایه های اون شیشه(ال سی دی) معلوم بشه
بله دقیقا میخوام بدون برد زیر lcd (درایور) اونو به میکرو وصل کنم
در مورد دیتاشیتش lcd هم بعد از انتخاب دیتاشیتش رو هم بدست میارم
فقط ظاهرا بعضی از میکروها این قابلیت رو دارند من شنیدم که ATmega168 این کارو انجام میده اما مطمئن نیستم شما اطلاعاتی در این زمینه دارید یا نمونه برنامه یا آموزشی در این باره دارید ؟
یا هر اطلاعاتی که بتونه برای این کار به من کمک کنه ؟
ال سی دی بدونه درایو میشه تغریبا همون سون سگمنت یا ماتریکس های که توی تابلو روان استفاده میشه شما باید این طوری راهش بندازید
اگر یه ال سی دی سوخته دارید بازش کنید و به بغل های اون شیشه برق وصل کنید می بینید که بعضی پیکسل ها روشن شدن حالا برای این که بفهمید کدوم پایه ای (منظور از پایه همون سیم های روی شیشه هست ) که برق دادید برای کدوم پیکسل هست باید به دیتاشیت نگاه کنید
موفق باشید
نمی دونم اسم ال سی دی چیه توی گوگل که سرچ می کنم تلویزون میاد :mrgreen:
ولی توی جمهوری دیدم یه چیزی شبیه ال سی دی ماشین حساب هست که باید روی اونا اسمشو نوشته باشه که دیتاشیتشو میشه پیدا کرد بعد دیگه راه انداختنش کاری نداره
ال سی دی بدونه درایو میشه تغریبا همون سون سگمنت یا ماتریکس های که توی تابلو روان استفاده میشه شما باید این طوری راهش بندازید
اگر یه ال سی دی سوخته دارید بازش کنید و به بغل های اون شیشه برق وصل کنید می بینید که بعضی پیکسل ها روشن شدن حالا برای این که بفهمید کدوم پایه ای (منظور از پایه همون سیم های روی شیشه هست ) که برق دادید برای کدوم پیکسل هست باید به دیتاشیت نگاه کنید
موفق باشید
دیدگاه