اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یه مشکل خیلی عجیب درCodeVisionAVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : یه مشکل خیلی عجیب درCodeVisionAVR

آره این مشکل از کرک برنامه هست.اگه فایل با پسوند prj را با دابل کلیک باز کنی این مشکل پیش میاد.برنامه رو ببند و از راه شورت کات برنامه رو باز کن و فایلتو اجرا کن.

دیدگاه

سلام ...
      من همون مشکل Linker error: the program has no 'main' function
      رو دارم ..
      ویندوزم 64 بیت 7 هست ..
      برنامم هم CodeVisionAVR+V2.05.3_Std هست ..
      من قبلا با بسکام کار می کردم ...
      فایل C. هم در مسیر project--> Configure وجود داره ...
      تابع( void main (void هم در برنامم هست ..
      من با codeviizard کارکردم ..
      برنامه خیلی سادست .. از وقفه های pwm هم درونش استفاده کردم ..
      این ایمیل من هست ..esproz@yahoo.com
      اگر هم یه آدرس ایمیل بهم بدین برنامه رو براتون ارسال می کنم ..
      اگه کمکم کنید ممنون می شم ...

دیدگاه

سلام . من یک برنامه رو ویرایش کردم
        و سه فایل ویرایش شده رو در فولدر اصلی جایگزین فایلهای قبلی کردم ولی فایل
        Main.c
        کامپابل نمیشود
        یعنی گزینه ی کامپایل در کدویژن غیر فعال است
        علت آن چیست ؟

دیدگاه

برای رفع این مشکل باید یه پروژه جدید بسازید و بعد بدون پاک کردن تابع main قسمت های مختلف برنامه رو از فایل c. قبلی کپی کنید و توی پروژه جدید کپی کنید.
          کدویژن از این کارا خیلی می کنه.کلا قاطیه.

دیدگاه

در مورد خطای عدم وجود تابع main ممکنه اشکال از معرفی فایل c. به پروژه باشه
            مسیر tools/configure رو بررسی کنید.

دیدگاه

راهش هیچ کدوم از اینا نبود و مشکل از خود برنامست.میخوام سعی کنم از کد ویژن کوچ کنم. فعلا که avr studio 6 انگار atmega8 رو نداره. اینجا هم یکی همین مشکلو داره:
              http://www.avrfreaks.net/index.php?name=PNphpBB2&file=printview&t=1 06632&start=0
              عاشق الکترونیک

دیدگاه

مشکل Main برای من هم پیش اومد ولی برنامه مشکلی نداشت که با پاک کردن فایل های اضافه داخل پروژه این مشکل حل شد برای این کار همه فایل ها و پوشه های موجود در پوشه پروژه تون رو پاک کنید البته این سه فایل با فرمت C prj و Cwp رو پاک نکنید بقیه فایل ها بعد از کامپایل ساخته میشن در ضمن هنگام باز کردن پروژه از داخل برنامه پروژه رو باز کنید

دیدگاه

این مشکل امروز واسه منم پیش اومد.حتی از example های خودشم این error میگرفت. فکر می کنم مشکل از کرک codevision باشه که با یه بار بستن نرم افزار رفع شد. دیگه نهایتا با یه restart باید حل بشه .

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان
                    مشکالاتی مثل Linker error: the program has no 'main' function
                    از کرک برنامه می باشد که من خودم بعد از گشتن زیاد تونستم یک کرک خوب از یک سایت انگلیسی پیدا کنم
                    اما متاسفانه به دلیل پاک شدن ویندوز کامپیوترم این برنامه را از دست دادم و الان از یکی از همین سایت های فارسی دوباره دانلود کردم و تمام این ارورهای الکی شروع شد
                    اگه کسی از دوستان یک کرک خوب داشت لینک دانلودش را بگذارد ما هم استفاده کنیم

دیدگاه

من یه کرک دارم که فکر کنم خوب باشه امتحان کنید ببینید چه جوریه،من برای ورژن 2.5.3 امتحان کردم .
                      پ.ن: نحوه کرک کردن هم تو پوشه help هستش .
                      http://s5.picofile.com/file/8116341234/crack_codvision_2_5_3.rar.html

دیدگاه

جوری منویسید مشکل عجیب که ادم فکر میکنه چی هست.این مشکل رو نمیشه با کد ویژن کار کرده باشه و نبینه.کافیست برنامه رو ببندی و دوباره باز کنی

دیدگاه

یه نکته ی جالب !
                          دلیل اینکه کرک بعد از یه مدت قات میزنه اینه که:
                          1-شما در کنترل پنل ویندوزتون لوکیشن رو "ایران" انتخاب کردید
                          و خودتون که میدونید ما ایرانی ها تحریم هستیم...
                          ***راه حل: بیاید برید تو کنترل پنل لوکیشنتون رو یه چیز الکی بزنید بعد سیو کنید
                          خود من زدم افغنستان! :icon_razz:
                          -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                          البته بهترین کار اینه که قبل از کرک کردن راه حل بالا که گفتم را انجام دهید بعد کرک کنید :job:
                          حالا اگه بعد از کرک این کار رو کردید و مشکل کرک حل نشد یعنی اینکه دیگه شمارو شناخته که ایرانی هستید و کرک قلابی گذاشتید و هی ارورهای عجیب غریب و الکی تحویل میده...... ***
                          ***راه حل برا کسانی که مشکل بالارو دارن : برید کدویژن نسخه تجاری رو آناینستال کنید (پاک کنید)
                          (بدونید که کدویژن دونوع هست یکی نسخه ی تجاری یکی نسخه ی پیشرفته و میدونم که اکثر شماها نسخه ی تجاری رو نصب کردید وباهاش مشکل دارید )بعد بروید تو این لینک http://soft98.ir/software/programmin...VisionAVR.html بعد درسایتsoft98که باز کردید لینکی با عنواندانلود نسخه Advanced 2.05 با لینک مستقیمروپیدا کرده (با اون یکی لینک کاری نداشته باشید) و بعد دانلود کنید حالا نصبش کنید و بعد که به آخرین قسمت نصب یعنی اونجا که میگه installation successfully تیکlaunch CodeVisionAVRرو بردارید تا کدویژن باز نشه لو بریم :mrgreen: بعد رو FINISHکلیک کنید ... بعد برید سراغ کرک و آنرا درمحل نصب کپی کرده و replaceکنید.
                          حالا چون کرک جدید و کدویژن جدیدی دارید شرکت سازنده دیگه نمیتونه کامپیوتر شمارو شناسایی کنه.... :wow:
                          حالا بهتره بدونید که نسخه ی پیشرفته چه امکاناتی! در مقابل نسخه تجاری داره!!!!!: :wow:
                          ***اضافه شدن میکروی xmega!!! :wow:
                          ***از بین رفتن بیشتر باگ ها!!! :wow: :wow:
                          ***افزایش سرعت برنامه های نوشته شده و همین طور خود کدویژن!!! :wow: :wow: :wow: [color=rgb(0, 0, 128)][/color]
                          ***و اضافه شدن کلی امکانات که اونقدر زیادن که نمیشه شمرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wow: :wow: :wow: :wow:
                          ***فک نکنید محیطش با نسخه تجاری فرق داره چون هردو از نظر محیط یکی هستند و فقط از نظر امکانات تفاوت دارند! :agree:
                          من که تا بحال هیچ مشکلی با این نسخه چه کرکش چه خودش نداشتم :wow:
                          و از وقتی که نصبش کردم حتی ریخت این ارور هارو ندیدم
                          :wow: هورا :wow:

اضافه شده در تاریخ :
                          نوشته اصلی توسط mahan.rafiee
                          یه نکته ی جالب !
                          دلیل اینکه کرک بعد از یه مدت قات میزنه اینه که:
                          1-شما در کنترل پنل ویندوزتون لوکیشن رو "ایران" انتخاب کردید
                          و خودتون که میدونید ما ایرانی ها تحریم هستیم...
                          ***راه حل: بیاید برید تو کنترل پنل لوکیشنتون رو یه چیز الکی بزنید بعد سیو کنید
                          خود من زدم افغنستان! :icon_razz:
                          -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                          البته بهترین کار اینه که قبل از کرک کردن راه حل بالا که گفتم را انجام دهید بعد کرک کنید :job:
                          حالا اگه بعد از کرک این کار های بالا رو کردید و مشکل کرک حل نشد یعنی اینکه دیگه شمارو شناخته که ایرانی هستید و کرک قلابی گذاشتید و هی ارورهای عجیب غریب و الکی تحویل میده...... ******راه حل برا کسانی که مشکل بالارو دارن : برید کدویژن نسخه تجاری رو آناینستال کنید (پاک کنید) (بدونید که کدویژن دونوع هست یکی نسخه ی تجاری یکی نسخه ی پیشرفته و میدونم که اکثر شماها نسخه ی تجاری رو نصب کردید وباهاش مشکل دارید )بعد بروید تو این لینک http://soft98.ir/software/programmin...VisionAVR.html بعد درسایتsoft98که باز کردید لینکی با عنواندانلود نسخه Advanced 2.05 با لینک مستقیمروپیدا کرده (با اون یکی لینک کاری نداشته باشید) و بعد دانلود کنید حالا نصبش کنید و بعد که به آخرین قسمت نصب یعنی اونجا که میگه installation successfully تیکlaunch CodeVisionAVRرو بردارید تا کدویژن باز نشه لو بریم :mrgreen: بعد رو FINISHکلیک کنید ... بعد برید سراغ کرک و آنرا درمحل نصب کپی کرده و replaceکنید.حالا چون کرک جدید و کدویژن جدیدی دارید شرکت سازنده دیگه نمیتونه کامپیوتر شمارو شناسایی کنه.... :wow: حالا بهتره بدونید که نسخه ی پیشرفته چه امکاناتی! در مقابل نسخه تجاری داره!!!!!: :wow:
                          ***اضافه شدن میکروی xmega!!! :wow:
                          ***از بین رفتن بیشتر باگ ها!!! :wow: :wow:
                          ***و اضافه شدن کلی امکانات که اونقدر زیادن که نمیشه شمرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wow: :wow: :wow: :wow:
                          ***فک نکنید محیطش با نسخه تجاری فرق داره چون هردو از نظر محیط یکی هستند و فقط از نظر امکانات تفاوت دارند! :agree:
                          من که تا بحال هیچ مشکلی با این نسخه چه کرکش چه خودش نداشتم :wow:
                          و از وقتی که نصبش کردم حتی ریخت این ارور هارو ندیدم :wow: هورا :wow:
                          خوب بود؟
                          1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
                          من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
                          !Electronic On! Programming On
                          هوشمندانه سوال بپرسیم!
                          http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

حتما حجم برنامه ات از حجم حافظه ی میکرو بیشتره

دیدگاه

یه مشکل خیلی عجیب درCodeVisionAVR

سلام
                              من یک هدر فایل درست کردم (یک کتابخانه) که این کتابخانه یک عدد بعنوان ورودی میگیرد و درون یک آرایه قرار میدهد این آرایه ده عضو دارد و میانگین این ده عضو بعنوان خروجی به تابع اصلی برگردادنه میشود. در برنامه اصلی نیز یک آرایه که 37 عضو ثابت دارد وجو دارد. مشکل این است که عضو اول و دوم و سوم آرایه اصلی مقدارش با عضو 4و5و6 یکی میشود در حالیکه مقدار عضو اول و دوم و سوم با عضو 4و5و6 فرق دارد لازم به ذکر است که آرایه تابع اصلی از نوع Char و آرایه تابع کتابخانه از نوع Long int می باشد.(اگر تعداد آرایه تابع کتابخانه را به بیش از 13 عضو تغییر بدهم آرایه تابع اصلی درست است و مشکلی ندارد.)مطلب دیگر این است که اگر تابع کتابخانه فراخوانی نشود عضو اول و دوم و سوم تابع اصلی درست است و مشکلی ندارد. لطفا راهنمایی فرمایید. باتشکر

دیدگاه

با عرض سلام من وقتیکه میخوام یک برنامه ساده رو ران بکنم این ارور ظاهر میشه
                                Error: C:\cvavr\EXAMPLES\LED\port.c(24): can't open #include file: mega16.h

و بعد به دنبال اون ارورای مربوط به اینکه پورت ها رو نمیتونه پیدا بکنه
                                حال اینکه در بالای برنامه <include file: <mega16.h# این و کتابخونه هارو تعریف کردم
                                فقط شناساییش نمیکنه...ممنون میشم راهنماییم بکنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X