اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش مقدماتی AVR با کامپایلر AVR STUDIO

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش مقدماتی AVR با کامپایلر AVR STUDIO

سلام دوستان

فرق کدویژن با avr stdio چیه؟امکاناتشون فرق میکنه؟ یا چیز دیگه ایه؟ :redface:

ممنون

دیدگاه

آره نصب میشه روی ویندوز xp مشکلی نداره
      - به دنبال فرصت عمری تباه کردم ! فرصت جوانی ام بود من اشتباه کردم .

دیدگاه

لینک دانلود هدر فایل های lcd مشکل داره :angry:
        اگه کسی هدر ش رو داره لطفا بزاره :icon_razz:

فرق کدویژن با avr stdio چیه؟امکاناتشون فرق میکنه؟ یا چیز دیگه ایه؟
        دوست عزیز تفاوت در قدرت دیباگینگ و امکانات بسیار زیاد Avr studio است واقعا قدرت خودش رو از ویژوال استودیو گرفته و کاملا شبیه به اون هست .
        فقط چیزی رو که کم داره یه ویزارد که کدویژن داره و خیلی با اون راحت ترن . توی محیط های برنامه نویسی مثل BASCAM و Codevision شما برنامه می نویسید ولی برای نوشتن کمپایلر کمکی به شما نمی کنه (بجز ویزارد ابتدای کار در کدویژن ) ولی در محیط استودیو اتمل کامپایلر قدم به قدم با شما جلو می یاد برید امتحان کنید و لذت ببرید !
        :wow: :wow: :wow:

دیدگاه

میتونید از اینجا بردارید.
          http://s3.picofile.com/file/7984668602/source.zip.html
          http://s4.picofile.com/file/7984667204/led.txt.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mania59
            لینک دانلود هدر فایل های lcd مشکل داره :angry:
            اگه کسی هدر ش رو داره لطفا بزاره :icon_razz:

دوست عزیز تفاوت در قدرت دیباگینگ و امکانات بسیار زیاد Avr studio است واقعا قدرت خودش رو از ویژوال استودیو گرفته و کاملا شبیه به اون هست .
            فقط چیزی رو که کم داره یه ویزارد که کدویژن داره و خیلی با اون راحت ترن . توی محیط های برنامه نویسی مثل BASCAM و Codevision شما برنامه می نویسید ولی برای نوشتن کمپایلر کمکی به شما نمی کنه (بجز ویزارد ابتدای کار در کدویژن ) ولی در محیط استودیو اتمل کامپایلر قدم به قدم با شما جلو می یاد برید امتحان کنید و لذت ببرید !
            :wow: :wow: :wow:
            با سلام.

این امکان وجود دارد که به این نرم افزار کدیزارد را اضافه کرد.

http://gallery.atmel.com/Products/Details/7cd9111b-2d70-4b05-b3db-5b34da39ba16?

دیدگاه

سلام دوستان گرامی
              متشکر از تلاشتون که منجر به یادگیری همه می شه.
              یه سوال داشتم
              آیا از Atmel Studio 6.1 می شه برای شبیه سازی کدهایی که داخلش نوشته می شه استفاده کرد،
              کاری مشابه نرم افزارهای شبیه ساز یا لااقل نزدیک کار اونها؟
              متشکرم.

دیدگاه

بله دوست عزیز میشه و شما می تونید خروجی های میکرو رو ببینید .
                البته خوب می تونید فایل هگز ازش بگیرید و با پروتئوس هم تست کنید . می دونم که هر دوحالت وجود داره ولی راستش من خودم همیشه عملی تست می کنم و توی این زمینه تجربه خوبی ندارم که بتونم راهنمایی کنم . امیدوارم دوستای دیگه بتونن کمکی کنن . !

دیدگاه

برای آن دسته از دوستان که پروگرامر سریال و پارالل com/LPT دارند .و برای انتقال فایل به میکرو مشکل دارند .نرم افزار PonyProg 2000 رو میتونند دانلود کنند . به نظر من از هر لحاظ پشتیبانی "سیستم عامل ها - میکرو ها - پروگرامرها " خوب :rolleyes: و حجم کمی هم داره حدود 500kb . :wow:

http://www.lancos.com/prog.html
                  مهم نیست اون چی هست - مهم اینه چی اون هست .

دیدگاه

با سلام
                    1) آیا برنامه ایی که با winavr نوشته شده را میتوان در AvrStudio 6 اجرا کرد؟
                    2) آیا کتابخانه هایی که با winavr اجرا میشوند،با AvrSaudio 6 کامپایل میشوند؟
                    با تشکر.

دیدگاه

با کمی تغییرات در هدر ها و یا نوع متغییر قابل انجام است چون هم زبان c و هم C++ را پشتیبانی می کند .

دیدگاه

سلام
                        یه لینک از کامل ترین نسخه avr studio 5 هست ازسایت اتمل هست برای عزیزانی که میخوان دانلود کنن که به سختی پیداش کردم......یعنی لینکهای زیادی بود که ارور میدادن ...
                        بنده به شخصه ورژن avr studio 5 رو نسبت به 6 ترجیح میدم چون برای من که کار های حرفه ای نمیکنم و از arm استفاده نمیکنم ورژن خوب و سبکتریه ....
                        http://www.atmel.com/dyn/resources/prod_documents/as5installer-5.0.1163-full.exe

دیدگاه

سلام.یک کتابی دارم میخونم اموزش avr با زبانC ( از جابر الوندی).تو فصل آموزش code vision اومده گفته در صورت نیاز از اشکال زدایی توسط نرم افزار avr studio استفاده میشه!این یعنی یک نقش مکمل برای کدویژن داره و بتنهایی استفاده نمیشه؟؟!؟فقط برای اشکال زداییشه؟چجوری میزداید؟ oo:!!
                          در حالیکه قبلا شنیدم که avr studio برای یک زبان برنامه نویسی دیگری بجزc (نمیدونم بسکام؟بیسیک.همچین چیزی) هست.
                          بالاخره این avr studio چیه؟و به چه زبانی؟الان که تو آموزش اینجا نگاه کردم.برنامه ها که به زبان c بود

دیدگاه

با سلام
                            من متن برنامه ام را داخل Atmel studio نوشتم و کامپایل هم کردم اما چیزی به عنوان avr usb programmer ندارم.
                            آیا باید اینو جدا دانلود کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tonrar
                              سلام.یک کتابی دارم میخونم اموزش avr با زبانC ( از جابر الوندی).تو فصل آموزش code vision اومده گفته در صورت نیاز از اشکال زدایی توسط نرم افزار avr studio استفاده میشه!این یعنی یک نقش مکمل برای کدویژن داره و بتنهایی استفاده نمیشه؟؟!؟فقط برای اشکال زداییشه؟چجوری میزداید؟ oo:!!
                              در حالیکه قبلا شنیدم که avr studio برای یک زبان برنامه نویسی دیگری بجزc (نمیدونم بسکام؟بیسیک.همچین چیزی) هست.
                              بالاخره این avr studio چیه؟و به چه زبانی؟الان که تو آموزش اینجا نگاه کردم.برنامه ها که به زبان c بود
                              زبان c,c++
                              http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان
                                ابتدای ایجاد شدن این تایپیک عنوانی تحت یادگیری با Studio مطرح شد که چند مطلبی هم گفته شد و تمام
                                حالا دوستان لطف کنند .اگر کسی قرار است مطلب اموزشی قرار بده .اجازه بدین اون مطلب به پایان و یک نتیجه ای برسه .بعد دوستان و دیگران در جای مناسب یا تایپیک دیگری سوالات و مشکلات خودشون را مطرح کنند.در کل یه جوری بشه که وقتی کسی به این مطالب اموزشی وارد میشه .مطالب طبقه بندی شده باشه و مترب شده باشه.نه اینکه وسط اموزش یکی بیاد مشکلی که قبلا برخورد کرده مطرح کنه.اینجور رشته کلام هم نویسنده و هم خواننده ای که داره مطالب را پیگیری میکنه پاره میشه
                                ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X