اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش مقدماتی AVR با کامپایلر AVR STUDIO

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش مقدماتی AVR با کامپایلر AVR STUDIO

نوشته اصلی توسط mostafa6369
    با سلام خدمت دوستان
    ابتدای ایجاد شدن این تایپیک عنوانی تحت یادگیری با Studio مطرح شد که چند مطلبی هم گفته شد و تمام
    حالا دوستان لطف کنند .اگر کسی قرار است مطلب اموزشی قرار بده .اجازه بدین اون مطلب به پایان و یک نتیجه ای برسه .بعد دوستان و دیگران در جای مناسب یا تایپیک دیگری سوالات و مشکلات خودشون را مطرح کنند.در کل یه جوری بشه که وقتی کسی به این مطالب اموزشی وارد میشه .مطالب طبقه بندی شده باشه و مترب شده باشه.نه اینکه وسط اموزش یکی بیاد مشکلی که قبلا برخورد کرده مطرح کنه.اینجور رشته کلام هم نویسنده و هم خواننده ای که داره مطالب را پیگیری میکنه پاره میشه
    ممنون
    سلام دوست عزیز این مطلب قبلا به نتیجه رسیده
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=81025.0
    و اما یه ایراد این سایت اینه که اکثر سوالاتی که دوستان مطرح کردن قبلا مطرح شده و توسط اساتید که یهو اتساب کردن :sad: پاسخ داده شده ولی وقتی یکی به تایپیک مورد نظر میرسه گیج میشه و سوال خودشم یادش میره این سایت الان نیازمند یه خونه تکونی شدید
    اگه بشه یه سری از اعضا با تجربه سایت جمع بشن وتایپیک ها رو اصلاح و مرتب کنند خیلی عالی میشه :job:
    سقراط : دانش من بدانجایی رسید که فهمیدم هیچ نمیدانم.

دیدگاه

اتفاقا آقای بلورچیان تقریبا قول چنین کاری رو دادند
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?t....msg768292#new
      از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
      --------------------------------------------------------
      تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
      --------------------------------------------------------
      اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : آموزش مقدماتی AVR با کامپایلر AVR STUDIO

نوشته اصلی توسط طراح
        تغییری در آدرس لینک ها بوجود آمده بود که آن را تصحیح کردم و اکنون شکل ها نمایش داده می شوند.
        با سلام
        عکسها که هنوز مشکل دارندو باز نمیشن؟

دیدگاه

سلام
          من قصد دارم روی avr کد بزنم و محاسبه کنم که هر دستور چنتا کلاک طول میکشه. تحقیق کردم گفتن که atmel studio رو دا ن کنم یا avr studio?
          و اینکه کدوم ورژنش رو؟
          این چطوره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط live2_1389 نمایش پست ها
            کدوم ورژنش
            Atmel Studio 7.0634
            Reveng will surely come... Your hard time are ahead
            // - - - - - - - - - -
            برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
            // - - - - - - - - - -
            اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
            // - - - - - - - - - -

دیدگاه

ممنون
              جسارتا یه لینک میتونید ازش پیدا کنید قرار بدین ؟ من ورژنای دیگه رو دیدم. یه سایت هم بود للینکش خراب بود

دیدگاه

لینک دانلود :

فروم :
                سلام بچه ها بلاخره بعد از یه مدت این کتاب رو آماده کردم. این کتاب آموزش این نرم افزار برای میکرو های AVR هستش که می خواستم به مرحروم رضا آقازاده هم تقدیمش کنم. متاسفانه بنده ایشون رو نمی شناسم ولی چون پست هاشو خوندم و از مطالبش استفاده کردم دیدم این ارزش رو داره که برای تشکر از همچین آدم بزرگی این کتابو تقدیم بهش کنم. ایشالله
                Reveng will surely come... Your hard time are ahead
                // - - - - - - - - - -
                برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
                // - - - - - - - - - -
                اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
                // - - - - - - - - - -

دیدگاه

سلام.من نسخه ویندوز 7 ULTIMATE رو دارم موقع نصب برنامه میگه که نسخه جدیدتری از ویندوز لازمه
                  شما ویندوزتو ن چیه/؟

دیدگاه

سلام/ Windows 7 prof نصب کردم درست شد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X