اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با برنامه نویسی ربات - فوری مسابقه نزدیکه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل با برنامه نویسی ربات - فوری مسابقه نزدیکه

لطفا یه بار دیگه نگاه کنید ربات من 16 سنسوره
    3 تا هم پایین داره
    میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

بعضی سنسورها رو حذف کنین و عوضش فاصله بین سنسورها رو زیادتر کنین یا اینکه از سنسورهای بزرگتر مثلcny70 استفاده کنین. واقعا 16 تا سنسور خیلی زیاده که یقینا لازم هم نمیشه.من با 8 تا درست کردم بد نبود ولی اگه 10 تا یا حداکثر 12 تا سنسور میزاشتم خیلی بهتر میشد.
      برنامه ش رو هم بهتره خودتون شروع کنین به نوشتن اول از 3 تا سنسور وسط استفاده کنین و PWM اعمالی به موتورها رو هم خیلی کم بکنین تا کاملا کنترل ربات دستتون باشه وعملکرد موتور ها رو ببینین.دفعه بعد سرعت رو بیشتر بکنین و دوباره تست کنین.تا جایی که دیگه با اون سرعت ربات قابل کنترل نباشه.به این مرحله که رسیدین دو تا سنسور دیگه رو به برنامه اضافه کنین و حالات جدید رو تشخیص بدین و برنامه ش رو بنویسین.الان دوباره سرعت موتورها رو کم کنین ولی نه خیلی کم.همینجور ادامه بدین تا به یه حالت مطلوب با تعداد سنسور مناسب و دلخواه برسین.

دیدگاه

خوب 16 تا ! حداکثر 35 حالت! حالا خوبه؟ اگه دوست داری بشین 8000 تا حالت بنویس! به من چه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
          خوب 16 تا ! حداکثر 35 حالت! حالا خوبه؟ اگه دوست داری بشین 8000 تا حالت بنویس! به من چه!
          علی جان حرص نخور برادر من!!! خون خودت رو سبز نکن!! اینجوری میشی ها!! >>> :mrgreen: :mrgreen:

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : مشکل با برنامه نویسی ربات - فوری مسابقه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
            عزیز دل برادر کی گفته باید بشینی 8000 تا حالت بنویسی؟ 4 روز تو میشینی مینویسی میکرو هم باید سر مسابقه یه 4 روزی بره فکراش رو بکنه بیاد حرکت کنه ربات
            همه حالت ها با هم پیش نمیاد و بعضی هم اصلا نیاز نیستند ....
            در سختگیرانه ترین حالت حداکثر 30 حالت رو برای 13 تا سنسور میشه در نظر گرفت
            موفق باشید
            اما من جایی صحبت از 8000 حالت نکردم

دیدگاه

نقشه کلی ربات من این
              تنها فرق اون با برد اینه که توی برد به جای 26 سنسور 16 سنسور قرار گرفته .
              http://up98.org/upload/server1/02/a/4041ofj8vyeaniesghup.png

دیدگاه

سلام :bye
                داداش من بودم که گفت بودم ۸۰۰۰ حالت داره :agree: :agree: :agree: :agree: :agree:
                خوب مگه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :eek:
                هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد

ببین داداش ۳۵ تا حالت میذاری میری تو مسابقات میآ‌آ‌بازی میگیآ‌ تقصیر ما بود
                از ما گفتن.....

دیدگاه

امشب به خاطر همین ربات اینجور برقم گرفت - که نزدیک بود به قول دوستمون ریز ریز کشونش کنم .

دیدگاه

عزیز دل 8000 تا حالت بزاری باید فکر پردازشش هم باشی
                    شما هارد 10 ترا اکسترنال میزارین احیانا واسه میکرو که برنامتون توش جا بشه؟
                    الان این حالت هیچ وقت پیش میاد؟
                    1110001111010011100011
                    این چطور؟؟
                    1010101111110100001111

دیدگاه

دوستان لطفا بحث نکنید . ممکنه باعث کدورت و ناراحتی بین شما اساتید بشه .
                      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
                      سئوال : من برای اینکه به یه نفر بگم واسم برنامه بنویسه چه مشخصاتی از ربات رو باید به اون بدم .
                      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

دیدگاه

من که گفتم!! برنامه ش رو نمیشه با دادن مشخصات نوشت.باید مرحله به مرحله برنامه نوشته بشه و برنامه ی نوشته شده هم تو هرمرحله تست بشه (بخاطر پاسخ متفاوت موتورها) رباتی که من اونموقع درست کردم با اعمال PWM یکسان به موتورها مستقیم حرکت نمیکرد!! یکی از موتورها سرعتش بیشتر بود!! oo: با آزمون وخطا فهمیدم که اختلاف حدود5عددی تو PWM اعمالی ، باعث میشه که ربات تقریبا صاف بره!

دیدگاه

salam aghayaan va baradaraane gerami
                          khaste nabashid va bebakhshid farsi type nemikonammm
                          key board nadaram inja ham key boarde farsi nemis=frooshan
                          man koli mosabegheye khat yabo rescue ke toosh khatyab dare sherkat kardammm
                          avalan lazem nist 800 ta benevisid vali 35 ta kame!
                          tedadedaghighesham injoori dar nemiyad
                          shoma bayad ye zamin dorost **** bad robat ro roosh harkad bedi taham mitooni zaminet dar bar darande halat bashe,badesh bayad robot ro roosh harkat bedi az rooye led haye robot bebini halat ha chiye rooye kaghaze baghalet benevici
                          badesh beri ba pc doone doonebarnamasho benevisi
                          benazareman ba bascome khat yab kheyli rahat tar az c hast
                          man ham c kar mikonam ham basic
                          vali c ro hamishe vase arm estefade kardam na bara avr choon bascome kheyli rahattare
                          badeshamm too mosabeghe mohlate test 2 rooz midan zaminam zaye maloome khodeman hamishe barnamaro too mohite mosabeghe neveshtammm
                          vali man hamishe ba 7 ta sensor javabe ali gereftammm
                          tedade sensora fard bashe behtare ke yekish rooye khat bshe man hamishe ino test kardam va age zog bood badbakht shodam va majboor shodam kollan az 1 sensor estefade nakonamm
                          man ba inke dooram vali mitoonam ba intenet komaket konam poolam nemikham faghatt schematike roboteto bede badesham halataro beshin yaddasht kon behet ba net yad midam chejoori benevisi
                          rasti iran open mikhay beri???
                          chand rooz vaght dari????
                          تشکر لازمه! دکمه رو فشار بده دیگه!!
                          موفق باشیدددددد!!

دیدگاه

سلام دوست عزیز این مسابقه که من می گم در منطقه برگزار می شه و تنها چیزی که اون داره پیچ 90 درجه و دایره هستش چون زمین مسابقه خود شهر ما به صورت ماکت هست ولی خیابون های اون به رنگ سفید و خط کشی وسط اون هم مشکیه . و این ماکت شامل فقط مسیر های اصلی که در عکس های زیر مشخصه می شه .
                            برای نقشه شهر هم کافیه توی گوگل مپ این رو بزنی : Badrood, Esfahan, Iran
                            که زمین مسابقه هم تقریبا میشه این ها : میدان معلم و خیابون امام و بلوار امامزاده
                            زمان مسابقه هم تا 20 اسفند هستش تقریبا میشه 25 روز دیگه .
                            من اگر بتونم فردا یه شماتیک از رباتم پیدا می کنم .

دیدگاه

khob shoma baraye in ghaziye 13 ta sensor gozashti?????
                              400 toman kharj kardi??
                              !!! do ta sensor mizashti 10 tomanam pool midadi kheyresho mididiii
                              shoma sch ro bede farda man barat ba bascome minevisammm tozihatesham minevisam sar dar biyari khodet farda sobh shoma mishe shabe mann hamon moghe behet midam
                              feylan bye
                              idiye manam add kon ke rahat tar bashe ghaziye

gmail: mbmahan39@gmail.com
                              yahoo: mahan_b94@yahoo.com
                              تشکر لازمه! دکمه رو فشار بده دیگه!!
                              موفق باشیدددددد!!

دیدگاه

عزیز دل 8000 تا حالت بزاری باید فکر پردازشش هم باشی
                                شما هارد 10 ترا اکسترنال میزارین احیانا واسه میکرو که برنامتون توش جا بشه؟
                                الان این حالت هیچ وقت پیش میاد؟
                                1110001111010011100011
                                این چطور؟؟
                                1010101111110100001111
                                اوه علی آقا :angry:
                                شرمند X_X X_X X_X X_X X_X X_X
                                اینقدر اعصاب خودت رو خورد نکن
                                چشم من هم قبول دارم که همه حالات پیش نمی یاد ما که چیزی نگفتیم ولی مگه کار از محکم کاری عیب می کنه oo: oo: oo:
                                آقا اصلا دعوا رو ول کن این دوستمون که phenglish می نویسه زحمت برنامه رو بر عهده گرفت :agree: :agree: :agree:
                                تنها چیزی که اون داره پیچ 90 درجه و دایره هستش
                                داداش شوخی می کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                                یعنی تو کاری رو که به قول دوستمون با دو یا سه تا سنسور می شه انجام داد می خوای با 16 تا انجام بدی
                                به هر حال امیدوارم موفق باشی رتبه ات رو تو مسابقات بگی هاااااااا :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
                                ضمنا اگه علی آقا هم از دست ما دلخور شد من از ایشون معذرت می خوام

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X