اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خواندن برنامه میکرو وقتی که قفل شده است

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

خواندن برنامه میکرو وقتی که قفل شده است

سلام

آیا می توان برنامه میکروکنترلر ر ا وقتی که قفل شده است بخوانیم؟

پاسخ : خواندن برنامه میکرو وقتی که قفل شده است

سلام
    نه نمیشه،اما من شنیدم افراد خیلی حرفه ای این کارو انجام میدن ولی ندیدم!!
    در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست
    مست از می می خواران از نرگس مستش مست

دیدگاه

اونهایی که حافظه خارجی می خورن یه روش جالب داره که جدا حوصله نوشتن ندارم خیلی حال کردم وقتی انجام دادم .... آخه ماله مثلا 8051 میشه اما دیگه AVRآ‌اینا اگه بشنوم شده تعجب نمی کنم ولی خوب فکر نکنم ..

دیدگاه

میکرو کنترلر هایی که حافظه خارجی دارند مشکلی ندارد ولی حوصله می خواهد. باید سیگنال های روی باس دیتا و آدرس را با وسایلی مثل باس آنالایزر ذخیره کنی از روی OpCode های دستورات کد ذخیره شده را به اسمبلی تبدیل کنی و تازه تضمین کنی تمام برنامه ، سابروتین ها و روتین های اینتراپت را سرکشی کرده ای احتیاج به ادوات ونرم افزار های خاصی دارد. اگر خودت زحمت بکشی و بنویسی زود تر نتیجه می گیری.
        این تازه برای میکرو های با رام خارجی است. و کار ریورس (Reverse) کار های حرفه ای است.
        در مورد میکرو ها با رام داخلی اگر کسی را اینکاره پیدا کردی سلام ما را به او برسان
        اما چینی های سوسک خور و روس های مارمولک توی این کار استادند. اما تکنیک آنها تکنیک های مداری نیست و آنها با ادواتی خاص به ساختار نیمه هادی چیپ نفوذ می کنند.
        توان هر کس به وسعت همت اوست امام علی (ع)

دیدگاه

من هم شنیدم که چینی ها با میکروسکوپ های الکترونی و چیزهایی از این دست فلش میکرو رو می خونند. :eek:
          There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shockley
            من هم شنیدم که چینی ها با میکروسکوپ های الکترونی و چیزهایی از این دست فلش میکرو رو می خونند. :eek:
            در جهت تایید صحبت شما

http://www.cl.cam.ac.uk/~sps32/mcu_lock.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohandes2000

در جهت تایید صحبت شما

http://www.cl.cam.ac.uk/~sps32/mcu_lock.html
              چه موجوداتی تو دنیا پیدا میشه
              این چینی ها شعارشون اینه که (نعوذ بالله) ما همه چیز غیر از خدا رو کپی می کنیم!!
              There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

این هم یه جواب خارج از سهمیه بندی ... (100لیتر مسافرتیه ... )

منظورم از اونهایی که حافظه خارجی می خورن خوندن opcode نبود!!! اینه که توو بعضی 8051 ها یه پایه هست که 0 یا 1 بودنش یعنی از حافظه داخلی یا خارجی راه بیفته ... اون رو اول روو حافظه خارجی ست میکنن ... یه برنامه مینویسن روو یک رام خارجی که از آدرس 0 قسمت دیتا بخونه روو یکی از پورتها بزاره ... بعد پالسهای میکرو رو دستی مید ن... بعد به تعداد کافی که از حافظه خارجیه رفت،میان پایه هرو صفر میکنن،حالا آدرس 0 یعنی اولین بایت از حافظه داخلیه میکرو ... بایت بایت خونده میشه روو یه پورت گزاشته میشه .... یه ذره برای تازه کارها آدرس بندیش سخته اما ...

بگزریم ... به دردتون دیگه نمی خوره اگه می خورد بیشتر توضیح می دادم ...

دیدگاه

حالا یا من قفل کردن بلد نیستم یا اینکه پروگرمر من میتونه بخونه محتویات فلش میکرو رو . البته من واسه قفل کردن از lockbit ها استفاده میکنم ولی نمیدونم که چرا قفل نمیشه یا اینکه قفل میشه ولی من میتونم بخونم !؟!؟
                  واسه اینکه قفل کنم توی avr studio میرم تو بخش lockbits بعد mod3 و application protection mode 4 و boot loader protection mod4 رو انتخاب میکنم . اما نمیدونم چرا باز میشه خوند !!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliferi
                    حالا یا من قفل کردن بلد نیستم یا اینکه پروگرمر من میتونه بخونه محتویات فلش میکرو رو . البته من واسه قفل کردن از lockbit ها استفاده میکنم ولی نمیدونم که چرا قفل نمیشه یا اینکه قفل میشه ولی من میتونم بخونم !؟!؟
                    واسه اینکه قفل کنم توی avr studio میرم تو بخش lockbits بعد mod3 و application protection mode 4 و boot loader protection mod4 رو انتخاب میکنم . اما نمیدونم چرا باز میشه خوند !!
                    از چه پروگرامری استفاده میکنید؟ AVR-Studio پروگرامرهای رایج رو نمیشناسه
                    بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
                    اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X