اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال lm35 به میکرو در فاصله 8متری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اتصال lm35 به میکرو در فاصله 8متری

با سلام ..
    من میخواستم یه سنسور دما lm35 را به میکرو تو فاصله 8متری وصل کنم .
    آیا نیاز به تقویت کننده داره ؟
    مدار پیشنهادی میتونید بهم بدید ؟

آیا راه حل بهتری وجود داره ؟

با تشکر
    نکته اخلاقی :
    همه چیز و همه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز و هیچ کس دل مبند

پاسخ : اتصال lm35 به میکرو در فاصله 8متری

سلام.

اگه محیط آروم باشه و نویز نداشته باشه (مثلا محیط خونه) که نیازی نیست کار خاصی بکنین فقط سه تا سیم.

اگه محیط نویز داشته باشه، بایستی از کابل شیلد دار (مثلا یه کابل سه رشته شیلد دار (مثل کابلهای USB، که البته جهار رشته دارن)) استفاده کنی. دقت کن که شیلد کابل رو هم باید به زمین وصل کنی، ولی از یه طرف؛ مثلا فقط از طرف میکرو (که به زمین کل نزدیک تره).
    خویشتن را اصلاح کنید تا خداوند کارها را اصلاح کند. امیر المومنین علی (ع)

دیدگاه

با سلام و تشکر
      پس نیازی به تقویت کردن نیست ؟

با تشکر
      نکته اخلاقی :

دیدگاه

در ضمن من میخوام توی ماشین ازش استفاده کنم .

با تشکر
        نکته اخلاقی :

دیدگاه

اصولا داخل ماشین نویز زیاده ولی به نظر من نیازی نیست. کابل شیلد کافیه.

یه کار مفید دیگه که میتونین انجام بدین اینه که داخل برنامه میکرو به جای یکبار خوندن سنسور، چندبار اون رو بخونین و میانگین مقادیر بدست آمده رو در نظر بگیرین. اینجوری اگه نویز گذرایی هم بیوفته، اثرش کم میشه.
          خویشتن را اصلاح کنید تا خداوند کارها را اصلاح کند. امیر المومنین علی (ع)

دیدگاه

سلام
            یه خازن 4.7 میکرو یا شاید یه کمی بیشتر هم باید خروجی lm35 نزدیک میکرو بذاری که نویز اگه باشه رو بگیره .
            اگه دیدی دریوری زیاد نشون میده اندازه خازنو بیشتر کن

دیدگاه

با تشکر از دوستان .

دقیقا مورد من هم همین که مثلا از 20 یه دفه میپره رو 23 دوباره میاد رو 20 .... پس بهتره چندبار بخونم و میانگین بگیرم .

اون خازن هم فکر جالبی بود .

با تشکر
              نکته اخلاقی :

دیدگاه

معمولا در صنعت برای فواصل زیاد میان و به اصطلاح دکود میکنن یعنی شما lm35 یا هر سنسور دیگری رو در همان ابتدا با یک میکروی کوپک attiny قراعت میکنین وتوسط این میکرو روی خط i2c مقدار رو به صورت سریال ارسال میکنین
                معمولا سنسورها رو در نزدیکی میکرو هم با مشگلات زیادی نصب میکنن چه برسه راه دور
                یه راه دیکه استفاده ازسنسورهای اهمیه pt100 این سنسور به خاطر اهم کمش نویز به سختی روش اثر میکنه
                بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

دیدگاه

بادرنظر گرفتن مشکلات نویز بازهم نویز بر شما پیروز میشه
                  بهترین راه استفاده از سنسور دمایی هستش که به صورت I2C وصل میشه
                  مدت هاست نیستم

دیدگاه

من از DS1820 استفاده میکنم مرگ نداره 100 متر هم راه اندازیش کردم تا 6 تاشم با 2 تا سیم میتونی راه بندازی و اینکه خروجیش دیتا هست :nice:

دیدگاه

با درود . . .
                      نویز رو به راحتی میتونید با یه خازن در حدود 47 میکرو حل کنید. مسئله مهم افت ولتاژ به دلیل طول سیم هست.
                      من خودم تا 21 متر هم جواب گرفتم(بدون استفاده از کابل شیلد. از کابل آیفون استفاده کردم).
                      تنها 1 درجه هم اختلاف داشت که تو برنامه نوشته شده جبران شد و هنوزم داره درست کارشو انجام میده.

اگر قصد استفاده برای یه کار تمیز رو دارید از DS18b20 استفاده کنید. دیگه این جنگولک بازی ها رو هم نداره. قیمتش هم 2 برابر lm35هست (در حدود 2 تا 2.2 چوق)

موفق باشید
                      درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                      بدرود . . .

دیدگاه

پس نظرتون اینه که بیام از ds1820 استفاده کنم ؟
                        اون دیگه مشکل فاصله و نویز را نداره ؟

با تشکر
                        نکته اخلاقی :

دیدگاه

نوشته اصلی توسط h_zaman06
                          پس نظرتون اینه که بیام از ds1820 استفاده کنم ؟
                          اون دیگه مشکل فاصله و نویز را نداره ؟

با تشکر
                          اگه خریدیش که همن کلک خازن رو بزن دیگه!

اگه نه حتما برو ds1820 رو بخر بعضی ها هم ds18s20 , ds18b20 دارن که بهتر از این ds1820 میشه ... ولی راه اندازیش یکم تبحر میخاد اگر با PIC کار میکنی بگو من برانه آمادشو دارم

دیدگاه

با سلام و تشکر از پاسختون

راستش من الان 3تا سنسور دارم یکی همین lm35 یکی ds1820 ویکی هم smt160 .
                            برای همین برام مهم نیست از کدوم استفاده کنم . تنها نکته همینه که میخوام تو ماشین بزارم و میخوام کابلش یه 7-8 متری باشد .برا همین نویز و فاصله روش اثر نذاره .

حالا دیگه هر کدوم میخواد باشه . چون هم میخوام یه تعدادی بزنم دیکه نمیخوام مشکلی پیدا کنه .
                            ولی کار با دیجیتال ها را دقیق نمیدونم . تایمر نیاز داره ؟ من 2تایمر برای کارهای دیگه برنامه استفاده کردم . چی کار کنم ؟

با تشکر
                            نکته اخلاقی :

دیدگاه

نوشته اصلی توسط h_zaman06
                              با سلام و تشکر از پاسختون

راستش من الان 3تا سنسور دارم یکی همین lm35 یکی ds1820 ویکی هم smt160 .
                              برای همین برام مهم نیست از کدوم استفاده کنم . تنها نکته همینه که میخوام تو ماشین بزارم و میخوام کابلش یه 7-8 متری باشد .برا همین نویز و فاصله روش اثر نذاره .

حالا دیگه هر کدوم میخواد باشه . چون هم میخوام یه تعدادی بزنم دیکه نمیخوام مشکلی پیدا کنه .
                              ولی کار با دیجیتال ها را دقیق نمیدونم . تایمر نیاز داره ؟ من 2تایمر برای کارهای دیگه برنامه استفاده کردم . چی کار کنم ؟

با تشکر
                              8 متر توی ماشین!؟
                              نه تایمر نیاز نداره مثل داد زدن سر زمینه داد میزنی اوهووویی (صبر میکنی)ای سی میگه هاااا بعد تو میگی میشنوی؟ ( صبر میکنی) ای سی میگه هااا میشنوم .میگی هوی دما چنده( صبر میکنی) ای سی میره ببینه دما چنده(صبرررر زیاد باید بکنی برای ds1820 باید 750 میلی ثانیه صبر کنی برای ds18s20 باید 500 میلی ثانیه صبر کنی) بعد ای سی میگه دما فلان قده :mrgreen:
                              تایمرم نیمخاد اگر میخای راجعبش اصلاعات بدست بیاری راجعب One wire conection سعی کن اطلاعات به دست بیازی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X