پاسخ : یک atmega 128 کریستالشو رو 16 گذاشتم دیگه جواب نداد !!
نوشته اصلی توسط starsoheil
ممنون - هیچ وقت جواب نمیده ؟
یکبار کریستالشو رو 8 مگ داخلی گذاشتم جواب نداد . یکبار دیگه یو 16 مگ گذاشتم و از کریستال و حتی از یک مگا 8 استفاده کردم بازم جواب نداد . منبع تغذیه من 12 ولت سوئیچینگ هست و با یک 7805 به میکرو تغذیه میدم . به پایه ها هم led وصل کردم رو برد بورد بستم .
پورت f نصفش یکه نصفش نیست . پورت c که باید اسکن کنه با یک میکرو همش روشنه با یک میکرو دیگه یکیش روشنه .
راهی ساده هست میکرو مثل روز اولش در آورد ؟ یعنی خام خام .
البته یه چیزی بگم : این دو تا میکرو را از دو جای مختلف خریداری کردم . با همم خیلی فرق داره . از نظر نوع نوشته روش . یکیش سه تا سوراخ روشه . یکیش یک سوراخ روشه .
کلا به هم فرق میکنن . منظورم اینه خیلی احتمالش کمه مشکل از atmega باشه .
کسی نبود راهی بگه واسه حل مشکلم ؟؟؟
دنیا بر پایه برنامه هایی هست که خدا با زبان برنامه نویسی خودش مینویسد . کامپایل شده آن این جهان و قوانین آن است . start آن تولد است و end آن مرگ . پر از گزینه های شرطی و دستورات حلقه و تکرار ...
پاسخ : پاسخ : یک atmega 128 کریستالشو رو 16 گذاشتم دیگه جواب ند&
نوشته اصلی توسط erfan m
اقای وحید نصیری درست میگه کریستال اشتباه وصل کردید
اینجوری باید وصل کنید
آقا مقدار خازن c2 چند باید باشه؟ تو عکس مشخص نیست . ا بببخشید یه سوال .... دارم :redface:. این زمین زمین پروگرامر هست ؟ یا کلا به منفی تغذیه باید وصل بشه؟ کریستال چن هرتز هست؟. آقا ما یه اشتباهی کردیم کریستال خاررجی رو 32 کیلوی ساعت تنظیم کردیم (1001) الان خیلی وقته گیر افتادیم . اون 18 صفحه فیوز بیت رو هم خوندم :angry:. نشد که نشد .
پاسخ : یک atmega 128 کریستالشو رو 16 گذاشتم دیگه جواب نداد !!
نوشته اصلی توسط سایمون
آقا مقدار خازن c2 چند باید باشه؟ تو عکس مشخص نیست . ا بببخشید یه سوال .... دارم :redface:. این زمین زمین پروگرامر هست ؟ یا کلا به منفی تغذیه باید وصل بشه؟ کریستال چن هرتز هست؟. آقا ما یه اشتباهی کردیم کریستال خاررجی رو 32 کیلوی ساعت تنظیم کردیم (1001) الان خیلی وقته گیر افتادیم . اون 18 صفحه فیوز بیت رو هم خوندم :angry:. نشد که نشد .
مقدار Cدو 22pf می باشد :biggrin:
این خازن ها زیاد مهم نیست توی بعضی از کار ها یکمی مهمه برای اینه که مقدار کریستال دقیق تر بشه البته میکروکنترولر ها خازن داخلی هم دارن که میشه با تنظیم فیوزبیت فعال یا غیر فعالش کرد
بزارید تغزیه GND هم بهتون توضیح بدم
GND مخفف کلمه (گراند) هست که بلد نیستم خارجی بنویسم :biggrin: GND یعنی 0 باری نداره اگه بخوان ببینن این جسم چقدر بار دارد (امدن یه استاندارد که همه جا هست قابل دسترس باشه انتخاب کردن که اون زمین انتخاب کردن که گفتن بارش 0 هست ولی بار منفی دارد) الان مثلا میگید 5 ولت نسیت به زمین 5 ولت هست اگه درصورتی که نسبت به چیز های دیگه 5 ولت نیست اگه ما یه 5 و 5- داشته باشیم برقش نسبت به هم میشه 10 ولت
امید وارم فهمیده باشید من که نهمیدم چی گفتم :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
بعد علامت زمین هم این شکلی نیست خط های کج داره این علامت که بهش میگیم زمین شاستی هست به اشتباه زمین بین همه جا افتاده
دیدگاه